Irenbe ve doktorları

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Izmirli arkadaslarım ben 1yılı geçti gebe kalamıyorum. Irenbe de dilek hanıma gitmek istiyorum ama daha iyi bir doktor varmı orda birde irenbede aşılama fiyatları nasıl. Hormon tahlil fiyatı.spermogram fiyatı .bilen varsa yönlendirsin sevinirim.vbirde hiçbir sorun yok derken irenbede teşhis konan varmı.bebeği olmayıpta irenbe sayesinde anne olanınız varmı. çok sordum kusura bakmayın

irenbe çok iyi bir klinik ben gitmedim maalesef sigortalı hastaya bakmıyorlar. ama nurettin demir benim doğurtan doktor yani 24 sene evvel annemin doğumunu o gerçekleştirmiş. geçen yıl ameliyatınıda yine nurettin bey yaptı. çok iyi ve ilgili bir doktor muğla üniv. hoca oldu şimdi üstelik karısıda çocuk doktoru. annemin ameliyatına nurettin bey ile beraber aral beyde girmişti oda çok iyi bir doktor. ikisinide tavsiye ederim. benim maddi olanaklarım yetmediği ve riskli bir gebelik yaşamadığım için kontrol için oraya gitmedim. ama sonuç alan bir çok kişiyi biliyorum duymuştum yani

Ben irenbeye gidiyorum.Doktorum Aral ÖZBAL.7 aylık hamileyim:)İrenbe
ekibi sayesinde.Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum.İlk denemem kent hast.İsrael aruh tarafından olmuştu sonuç negatifti.Kesinlikle tavsiye etmedğim bir yer .Böyle kötülemek hoşuma gitmiyor ama ben çok yıpranmıştım.Tam 1 yıl sonra İrenbe - Aral beyle tanıştık.Tedaviye zevkle başladım tadını çıkara çıkara:))Onun pozitifliği sayesinde olumlu sonucu aldım ben.Umarım herkes bir gün anne olur ....

yoğunluktan dolayı pek ilgilenmiyor gibi vs...eğer ilgisizse gitmek istemem açıkçası

bana aral beyi de çok övdüler canım. Ben heralde ona gitcem. Zaten aklımda hep erkek doktor vardı benim.bir arkadasımda nurettin bey sayesinde hamile kaldı.ama aral beyi daha çok övüyolar

kızlar ben dilek aslana gidiyorum..çok ilgili bir doktor..ilgisiz demek haksızlık olur.
çok da tatlı dilli, güler yüzlü..her türlü soruyu soruyorum..ama ben daha tüp bebek aşamasına geçmedim. fakat her türlü tahlilimi yaptırdı ..çok yogun dogru cok beklediğim zamanlar oluyor ama gene de çok iyi bir doktor.

bende dilek hanımın hastasıydım aşılama oldu geçen sene ama olmadı ama dilek hanım çok ilgili vede güleryüzlü bir dr ben çok sevdim bu sene tüp bebek denemek istiyorum kesinlikle dilek hanıma giderim evet biraz bekliyorsunuz ama olsun aral beyde iyi bir dr orda tanışmışdık çok güleryüzlü ama ben kadın dr istediğim için dilek hanıma giderim yanlız bir konu var ben geçen sene aşılamadan sonra hiç aramadılar hani tuttumu diye sormadılar o konuda biraz üzüldüm:umursamaz:

devran ben kendim aramıştım aslında o konuda haklı olabilirsin ama doktor onemli diye düşünüyorum ben de.
ben de tüp bebek düşünüyorum artık.

bizler biraz ilgi bekliyoruz, biraz da hassas oluyoruz ama orada o kadar çok sorunlu insan var ki normal olarak görüyorlar bu durumları heralde.

çılgın haklısın ama benim bir arkadaşım başka merkezde yaptırdı bugün test gününüz diye hatırlattılar sonucunu sordular 2 sene oldu şimdi bile arıyorlar sonuç negatifti bir daha düşünmüyormusunuz diye ilgi bekliyoruz gerçekten ben o zaman çok kötü hissetmiştim bide tel msn hepsini istiyorlar :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…