Irenbe ve doktorları

kızlar aral beyi istiyorum ama kısırlıkta dilek hanımmı daha iyi. bu işte doktor çok önemli

valla kızlar aral beye de iyi diyorlar..ama bana gelen tavsiye dilek hn dı. tüp bebek bölümünün de başında ya
irenbeye bu şikayetleri iletmek lazım..ben gittiğimde ileticem.
infertilite için gittiğinden dolayı en fazla bu işle ilgilenen doktora görünmek avantaj oluyormus.

çılgın sendemi polistiksin nickinin altındaki yazı sanki öyle gibi zemuszemus

aysece dilek hanım tüp bebek konusunda uzman yurtdışına semir vermeye gidiyor diye duymuştum irenbe düşünüyorsan dilek hanımı düşün bence kaydirigubbakcemile5

ben zaten dilek hanımın hastasıyım canım..
hihi yok ben polikistik değilim..bende hersey normal taaki dilek hn bir de kanda sperm antikoru bakalım dediği ana kadar.
kanımda sperm antikoru bulundu..spermlere zarar veriyormuşum ve olasılığı düşürüyormuşum..güzelim yumurtalar güme gidiyor da onun için yazmıştım delikafadulden

dilek hanım istiyorum ama çok yoğun diye kafam karışıyor benim

canım ben gidiyorum..yogun evet ama ben adetin başlangıcında apar topar aramıstım hemen sıkıştırmışlardı beni sağolsınlar..ve görüşmüştüm o gün..doktorumu da değiştirmiş oldum böylece..:)

canım muayene ücreti ne kadar. birde orada aşılama ve spermogram fiyatları ne kadar. biliyomusun. bilmiyosan bana öğrenip yazabilirmisin. ilgisi alakası nasıl dilek hanımın. sinirlimi. benim ilk doktorum nerdeydse beni dövecekti. simir alırken canım çok acıyor benim. resmen bağırıyorum.o da kızdı kovdu resmen

aa yok dilek hn cok tatlı dilli şeker gibi..sinirli hiç görmedim, hatta biraz fazla rahat bile. herseyi sorabiliyorsun..ben bilmiş bilmiş sorular soruyorum onları bile güleryüzle cevaplıyor..
spermogramı biz daha once baska yerde yaptırmıstım bilemiyorum canım..
aşılamaya 500 ödedik. bir de o ayın muayene ücreti var tabii

muayene ücreti ne kadar peki.rahim filmi falan. birde ordamı yapıyolar tahlilleri falan yoksa baska hastaneyemi sevk ediyolar

muayene ücreti ne kadar peki.rahim filmi falan. birde ordamı yapıyolar tahlilleri falan yoksa baska hastaneyemi sevk ediyolar

muayene galiba 150 gibi bişi. neden tam bilmiyorum dersen, muayenemi özel sigortam karsılıyor anlaşmalıymıs.

ben onceden baska doktora gidiyordum dısarda...rahim filmimi o çekmişti çınarlıda. ama normalde burası merkez oldugu için yapıyor..
canım telefonla da fiyat bilgisi veriyorlar
kan testlerini de orada yapıyorlar.

sağol canım. tesekkür edrim. olmazsa arar öğrenirim.rahim filmi acımışmıydı. onu kaça çektirdin çınarlıda

sağol canım. tesekkür edrim. olmazsa arar öğrenirim.rahim filmi acımışmıydı. onu kaça çektirdin çınarlıda

çınarlıda anestezi ile yapıldı..zaten orası anestezi ile yapıyormus..cok rahat oldu o yüzden 5 dk bişi.
irenbede de bir arkadasım anestezi ile olmustu

hayır canım anestezi ile olunca hiç acı yok..o gün hafif pembe kanaman oluyor o kdar. anestezi de zaten cok az veriliyor. hiç merak etme..

kızlar bende doktor kontrolüne başlıcam irenbeye gidicem. geçen sene ağustosta kist oluşmuştu ilk kez o zaman gittim dilek hanıma ben çok memnun kaldım. çok tatlı rahatlatıcı sonra değiştirmek durumunda kaldım sigortamla anlaşmalı olmadığı için ama gene oraya gidicem. acaba faturayı sigortacıya götürüp parayı alabiliormuyuzkii yani parayı alıp ödesek irenbede yapıyorlar mı bunu bilen var mı

canım normalde yapılabiliyor tabii.. sen cebinden oduyorsun, sonra faturanı gönderiyorsun sigortana..yalnız sigortadaki şartlara göre bazı şeyler ödenmiyor biliyorsundur.

Son düzenleme:
yok canım benim baya kapsamlı yaptırdık bu sene bebek olayından. o zaman ben de irenbeye giderim yapılıyorsa. çünkü dilek hanımdan çok memnundum.gözü kapalı güvenir insan

yok canım benim baya kapsamlı yaptırdık bu sene bebek olayından. o zaman ben de irenbeye giderim yapılıyorsa. çünkü dilek hanımdan çok memnundum.gözü kapalı güvenir insan

hadi hayırlısı olsun canım, en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın..
ben de adet olunca gidicem gene. bu ay dinlenme ayımdı

kızla irenbeye giden yokmuuuuuuuuuuuuuu

selam biraz geç gördüm belki tedaviye başlamışsındır ben irenbeye gidiyorum dün yumurtalarım toplandı kesin sonucu almamada az kaldı dilek hanım süper bir insan evet çok yoğun ama hiçbir zaman seni ilgisiz bırakmıyo her hastasına sanki kardeşiymiş gibi muamele yapıyo bu işin psikolojik yönünü tamamen çözmüş eğer hala gitmedin ve kararsızsan hiç düşünmeden dilek hanıma git derim gerçekten hiç aklına olumsuz bişey geliyo zaten o güleryüzlülüğüyle senin kötü düşünmene izin vermiyo benden bu kadar çok güzel bir hastaneeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…