çılgın sendemi polistiksin nickinin altındaki yazı sanki öyle gibi zemuszemus
aysece dilek hanım tüp bebek konusunda uzman yurtdışına semir vermeye gidiyor diye duymuştum irenbe düşünüyorsan dilek hanımı düşün bence kaydirigubbakcemile5
dilek hanım istiyorum ama çok yoğun diye kafam karışıyor benim
canım ben gidiyorum..yogun evet ama ben adetin başlangıcında apar topar aramıstım hemen sıkıştırmışlardı beni sağolsınlar..ve görüşmüştüm o gün..doktorumu da değiştirmiş oldum böylece..:)
canım muayene ücreti ne kadar. birde orada aşılama ve spermogram fiyatları ne kadar. biliyomusun. bilmiyosan bana öğrenip yazabilirmisin. ilgisi alakası nasıl dilek hanımın. sinirlimi. benim ilk doktorum nerdeydse beni dövecekti. simir alırken canım çok acıyor benim. resmen bağırıyorum.o da kızdı kovdu resmen
aa yok dilek hn cok tatlı dilli şeker gibi..sinirli hiç görmedim, hatta biraz fazla rahat bile. herseyi sorabiliyorsun..ben bilmiş bilmiş sorular soruyorum onları bile güleryüzle cevaplıyor..
spermogramı biz daha once baska yerde yaptırmıstım bilemiyorum canım..
aşılamaya 500 ödedik. bir de o ayın muayene ücreti var tabii
muayene ücreti ne kadar peki.rahim filmi falan. birde ordamı yapıyolar tahlilleri falan yoksa baska hastaneyemi sevk ediyolar
muayene galiba 150 gibi bişi. neden tam bilmiyorum dersen, muayenemi özel sigortam karsılıyor anlaşmalıymıs.
ben onceden baska doktora gidiyordum dısarda...rahim filmimi o çekmişti çınarlıda. ama normalde burası merkez oldugu için yapıyor..
canım telefonla da fiyat bilgisi veriyorlar
kan testlerini de orada yapıyorlar.
sağol canım. tesekkür edrim. olmazsa arar öğrenirim.rahim filmi acımışmıydı. onu kaça çektirdin çınarlıda
çınarlıda anestezi ile yapıldı..zaten orası anestezi ile yapıyormus..cok rahat oldu o yüzden 5 dk bişi.
irenbede de bir arkadasım anestezi ile olmustu
kızlar bende doktor kontrolüne başlıcam irenbeye gidicem. geçen sene ağustosta kist oluşmuştu ilk kez o zaman gittim dilek hanıma ben çok memnun kaldım. çok tatlı rahatlatıcı sonra değiştirmek durumunda kaldım sigortamla anlaşmalı olmadığı için ama gene oraya gidicem. acaba faturayı sigortacıya götürüp parayı alabiliormuyuzkii yani parayı alıp ödesek irenbede yapıyorlar mı bunu bilen var mı
yok canım benim baya kapsamlı yaptırdık bu sene bebek olayından. o zaman ben de irenbeye giderim yapılıyorsa. çünkü dilek hanımdan çok memnundum.gözü kapalı güvenir insan
kızla irenbeye giden yokmuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?