• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri irenbede 2.tüp bebe fiyatı

Saboli

Miniğim..
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
4.079
97
158
eylül ayında negatif sonuçlanan tüp bebe deneyimim oldu
doktorumdan ve hastaneden çok memnunum
yalnız tedavinin olumsuz sonuçlanması tahmin edersinizki yıkıma uğrattı
uzunca süre tedavi düşünmüyorum
yalnız merak ettiğim

irenbede 2. kez tüp bebe deneyen var mı
varsa indirim uyguluyorlar mı
fiyatlarını açıkça yazarsanız çok yardımcı olacaksınız ileriye yönelik bilgi amaçlı
yalnız bahsettiğim dondurulmuşlarla olan 2.tedaviden bahsetmiyorum
her şeye sil baştan başlayınca olan indirimden bahsediyorum

deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Arkadaşlar yok mu bilen
9 kişi okumuş ve yanıtlayan olmamış
akannehir

kızlar bişeyler yazın ya
irenbe haricinde kimse ikinci kez tüp yaptırmadı mı yani
deneyimlernizi paylaşın lütfen

canım sen madem aynı merkezde yaptırmayı düşünüyosun artık doktor ve personel seni tanıyor demekdir neden hastaneye gidip de evet olmadı ama 2. tedaviyi de burda yaptırmak istiyorum maddi açıdan zorlayan bi tedavi bana yapabilecek bi kolaylığınız yokmu diye sormuyosun hastaneden ve doktorundan memnunsan aklında bi sor kalmadıysa 2. de olmsa 3. de burda olcak desen eminim bi kolaylık yaparlar hastanelerde mutlaka pazarlık payı oluyo şeker
umarım herşey istdiğin gibi olurr hastanenle görüş canım en doğru bilgiyi onlrdan alırsınn sevgilerr

ben ilk,ni orda yaptırdım. 3.250 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. ama olmadı. ikincisi için soruğumda yanlış hatırlamıyorsam 2.900 demişlerdi. indirim yapıorlar. ama benim 2.si dondurulmuşlarla olcak. 1.500 lira. irenbe den cok menunum. dr.um dilek hanım.

Back
X