Iri bebek , bebekleriniz kac kilo

Benim gebelik şekerim yoktu ama 32de 1800 34.haftada 2300 flndı oğlum ilk doktorum Bilgi vermemişti ikinci doktorum iri bebek gelişimi de önde demişti 37.haftada 3850gr doğdu cnm 32.haftadan beri erken Doğum riskim vardı zaten

Bu ölçümlere güvenmiyorum artık ya.. arkadaşıma dördün üstünde doğar dedi normal doğum yaptı çocuk uciki yüz dogdu..

Aslinda iri bebek ve gebelik sekeri iki ayri durum. Sekeri olmayanlar icin, sadece USG olcumlerinde iri gorunen bir bebek konusunda ben de sizin gibi dusunuyorum. Ben de ayni durumdaydim, 20. haftada biraz iri dediler, hic umursamadik. Ama ne zamanki gebelik sekeri cikti bende, o zaman onemsedim, bebegin iri olmasi sorun degil ama anne karninda yuksek kan sekerine maruz kalsin istemiyorum, bu tibbi bir durum oluyor artik. Zaten gebeligin basindan diyabet oldugu bilinen ve kontrol altinda tutulan annelerin bebekleri de iri olmuyor.

Turkiye'de ekstradan bebek iri diyerek dogum yontemi konusunda anneyi baska altina alma durumu var, o apayri bir mevzu.

Bana d vitamini magnezyum falanda verdi
Yani dikkat ediyorum ama bi cok ilac kullaniyorum

Bana d vitamini magnezyum falanda verdi
Yani dikkat ediyorum ama bi cok ilac kullaniyorum
Benim de ayni magnezyum adalat kasilmalarimi onlemek icin progestan ve pruluton ignem vardi sukur igneyi kestik ve idrar yolu enfeksiyonu bitmedigi icin donem donem surekli antibiyotik kullandim malesef hamileligim birsuru ilac kullanarak geciyor.

B
Benim de ayni magnezyum adalat kasilmalarimi onlemek icin progestan ve pruluton ignem vardi sukur igneyi kestik ve idrar yolu enfeksiyonu bitmedigi icin donem donem surekli antibiyotik kullandim malesef hamileligim birsuru ilac kullanarak geciyor.
enimde kronik idrar yolu enfeksiyonum var
Bobrek genislemesi var
Ve bir cok ssy
Haftalardir hastane ilac ugrasiyoruz
Yani bu bebek kilo almasinda o kadar serum vitamin ilacla ne olsun

B

enimde kronik idrar yolu enfeksiyonum var
Bobrek genislemesi var
Ve bir cok ssy
Haftalardir hastane ilac ugrasiyoruz
Yani bu bebek kilo almasinda o kadar serum vitamin ilacla ne olsun
Aynennn bobrek genislemesi bendede var.. Cok kötü geciyor suan bobrek agriaindan uyuyamiyorum doktorda sık disini doguma kadar diyor ama dayanamiyorum..

canım benimde hep gelişimi 1 hafta önden gidiyor doktorum göbekli bir kızın var diyor bende 11 kilo aldım 33+4 de bebeğim 2270 gr dedi doktorum ama şeker falan çıkmadı genetik olabilir dedi annem benimde kilolu doğduğumu söylüyor kötü düşünme hemen ayrıca çok aşırı kilolu da gelmedi bana bebeğin 34. haftada ortalama 2200 gözüküyor zaten bebek kilosu

Sizin boyunuz kilonuz kaç acaba. Benim boyum 180 eşim 190. Bebeğimiz 25. Haftadan beri hep bı ay önde. Bugün randevum vardı. 34+5 günlük hamileyim ama ultrasonda 39+2 çıktı. Kilosu 3600 boyu 53 cm bana çok fazla geldi 35 haftaya göre. Çok moralim bozuldu. Sezeryan dedi doktor. gebelik şekerim sinirdaydi. Diyet yapıyorum 3 aydır bir şey yemiyorum yine büyüyor oglusum. İnsülin başladı bugün itibariyle. Bu ilk gebeligim. Sezeryani kabullendim artık ama çok iri olacak diye korkuyorum. Bı hafta sonra tekrar çağırdı 37 hafta dolunca alırız dedi ama çok şişman olur en az 4500 kilo. Yeni doğan takimlarini minik minik almıştım onlar bile olmaz gibi. Kendim sadece 9 kilo aldım hamileliğim boyunca niye böyle oldu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…