Takipteyim.
Ben en son 30. Haftada gittim, 1610 gramdı. Senin ne durumda cnm? 1-2 hafta önden gidiyo hep bizim, boyuda öyle.
Ohh maşallah subhanallah kuzuya :) çok iyiymiş.Cnm 32 de gittim en son 2200 çıktı bnm
tHmini kaç doğar ki?
senin bebişin doğum kilosu kaçtı cnmBizim de hep ilerde gidiyordu artık 38 de doktorum iri bebek diyip tedirgin olmuştu sezeryanla alalım demişti ben istemedim aslında bilmiyorum belki de hata yaptım. İri bebek doğdu şeker düşüklüğü nedeniyle kuvezde kaldı Allaha şükür şimdi sağlığı iyi ancak emzirmede problem yaşıyorum kuvezde alıştı biberona geri döndürdüm ancak gene problemliyiz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah bebeklerimizi bağışlasın
4500 maşallah tontişti bnm kisenin bebişin doğum kilosu kaçtı cnm
Masallah cnm allah anali babali buyutsun. 34_35.hafta gibi kilosunu hatirliyomusn2 subatta 4240gr normal dogum suni sancisiz kendi sancimla dogum yaptim..
Bizim de hep ilerde gidiyordu artık 38 de doktorum iri bebek diyip tedirgin olmuştu sezeryanla alalım demişti ben istemedim aslında bilmiyorum belki de hata yaptım. İri bebek doğdu şeker düşüklüğü nedeniyle kuvezde kaldı Allaha şükür şimdi sağlığı iyi ancak emzirmede problem yaşıyorum kuvezde alıştı biberona geri döndürdüm ancak gene problemliyiz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah bebeklerimizi bağışlasın
Evet çok zor oluyor biberona alışmış bebeği döndürmek ki bnm etrafımda sözde yardıma gelmiş büyüklerim aç diyip diyip mama verdiler doymadı diyip gene verdiler şimdi çok kızıyorum kendime izin verdim diye ama cahillik işte onlar çocuk büyüttü diye tecrübeli sandım. Özellikle kayınvalidem gidince sürekli emzirdim agladı emzirdim mama vermedim aç kaldı yavrum o ağladı bn ağladım kolik bir bebekti hiç uyumuyodu çok zordu hiç dinlenemiyordum ancak sürekli uzun uzun emzirme sayesinde ve sonrasında sagmam sayesnde sütüm çok arttı ancak gene de problemliyiz. Sagdığım sütü biberonla verme hatası yaptım dinlenmem gerekiyodu artık dedim eşime sen ver bn azcık uyuyayım. Sonra gene başladık savaşa. Şimdi emiyor ama arada mama desteği de veriyorum. Bilmiyorum ağlattığıma da üzülüyorum olnuyorsa olmuyor mutlu anne ona lazım çok yıpratıcı. Normal doğum yaptım doktorumla dertleşirken emzirmek bazı annelr için doğumdan daha zordur dedi. Doğru cidden moralinizi bozmamaya çalışın ben pek yapamadım belki uyuyan bebek olsa yapabilirdim bilmiyorum. Allah kolaylık versinBenimde bebegin 20 aralikta 4080 gram normal dogdu. 30lu haftalara geldigimizde demisti doktor iri bi bebek 4 kiloyu gecerse sezeryan olur diye. En son konteolde 3700 demisti ki dogumdan 1 gun once ultrasonun yanilma payi da dikkate alinmali tabi benimki eksik cikti ama fazla da gosterebilir.
Bende ayni sıkıntıyı yasadim solunum sıkıntısından dolayi kuvezde kaldi biberona alisti. Kesinlikle tutmadi memeyi hala da tutmuyo. Cok denedim cok inatlastim ama o daha inat cikti. Siz nasil döndürdunuz acaba?
Mrb 35+6 bugun 10gun ilerden gidiyor benimki.sata gore mart sonu ama doktor beklemez o kadar dior hayirlisi olsun benim ilki sezeryan bunu normal istiodm bole giderse zor herhaldebenim bebegimde 4.400 gram . 16 . haftadan sonra 2 hafta önde görünüyordu. sezeryanla dogum yaptım
bence hiç korkmayın. iri bebek sanki daha çabuk büyüyor. ne kadar kaldı dogumunuza
benimki son güne kadar bekledi valla. aynı sizin gibiydim. 2 hafta önden gidiyo dediler hep. 40. haftada dogum yaptım. endişelenmeyin. bir şekilde doğuyor. daha öncede dediğim gibi doğuma değil dogum sonrasına odaklanin . emzirmeyle ilgili yazılar okuyun. facebookta emziren anneler diye bir grup var mutlaka üye olun. ve bu haftalarda göğüs ucunuza doktorunuzdan tavsiye alarak e vitamini ve lanolinli krem sürün. zira göğüs yarası doğumdan çok daha zor. rabbim yardımcınız olsunMrb 35+6 bugun 10gun ilerden gidiyor benimki.sata gore mart sonu ama doktor beklemez o kadar dior hayirlisi olsun benim ilki sezeryan bunu normal istiodm bole giderse zor herhalde
benimki son güne kadar bekledi valla. aynı sizin gibiydim. 2 hafta önden gidiyo dediler hep. 40. haftada dogum yaptım. endişelenmeyin. bir şekilde doğuyor. daha öncede dediğim gibi doğuma değil dogum sonrasına odaklanin . emzirmeyle ilgili yazılar okuyun. facebookta emziren anneler diye bir grup var mutlaka üye olun. ve bu haftalarda göğüs ucunuza doktorunuzdan tavsiye alarak e vitamini ve lanolinli krem sürün. zira göğüs yarası doğumdan çok daha zor. rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?