aaa ilk bebek değil o zaman. ilk sandım: ) hakikaten çeken bilir. bende ağlaya ağlaya emzirdimCnm o gogus yarasini ceken bilir dedigin gibi doogumdan beter cok agladim emzirirken en buyuk korkum osimdi.
Ewet cnm ikinci bu. Ilki 3.230 dogmustu bu onden gidioraaa ilk bebek değil o zaman. ilk sandım: ) hakikaten çeken bilir. bende ağlaya ağlaya emzirdim
ilki normal miydi. sağlıcakla gelsin kuzucuk. diğeri kaç yaşında. cinsiyetleri neEwet cnm ikinci bu. Ilki 3.230 dogmustu bu onden gidior
Cnm llki zorunlu sezeryan oldu ilki erkek buna da erkek dediler digeri 4 e gircek bu ayin 11.de hayirlisi olsunilki normal miydi. sağlıcakla gelsin kuzucuk. diğeri kaç yaşında. cinsiyetleri ne
Amin cnm hepimizinkine insmaşallah. Allah ikisinde hayirli sağlıklı uzun ömür versin:)
Bunda hatirlamiyorum ama kizimda 31 haft 2 kilo 50 gr dogdu oglum 35 hft 3 kilo dogdu yani onlar erken dogum bu son kizimda 41 hft dogdu 4 240 benim bebisler kilolu. Hamur isi ve sut kilo yapanMasallah cnm allah anali babali buyutsun. 34_35.hafta gibi kilosunu hatirliyomusn
Sudocrem kullan canim. Hem bebek pisigi hem gogus ucu catlagi icin. Ben kullaniyorum memnunumCnm o gogus yarasini ceken bilir dedigin gibi doogumdan beter cok agladim emzirirken en buyuk korkum osimdi.
Ay normal zor sen bosver sezaryenle yap dikisler sanci felanMrb 35+6 bugun 10gun ilerden gidiyor benimki.sata gore mart sonu ama doktor beklemez o kadar dior hayirlisi olsun benim ilki sezeryan bunu normal istiodm bole giderse zor herhalde
Cnm sezeryan daha zor geldi bana ya bilmiom hayirlisi olsunAy normal zor sen bosver sezaryenle yap dikisler sanci felan
Cinsiyetleri ne ilki ve buCnm sezeryan daha zor geldi bana ya bilmiom hayirlisi olsun
Cnm ikiside erkek:))Cinsiyetleri ne ilki ve bu
Cnm nasi gidio bebis ne kadar olduTakipteyim.
Ben en son 30. Haftada gittim, 1610 gramdı. Senin ne durumda cnm? 1-2 hafta önden gidiyo hep bizim, boyuda öyle.
Merhaba Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma. Bugün gittik 36. Haftaların ama 39 görünüyordu. Kilo 3200 boy 51 cm. Senin nasıl canım?Cnm nasi gidio bebis ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?