İri bebek doğum yapan anneler bebeğin iri olacağı ne zaman belli oldu?

Canım benim 4,100 gr doğdu,normal doğurdum ,USG de hep 1 hafta öndeydi doğıracağım gün Dr 3.400 gr ölçtü yani çok takılma kimisinede kilolu diyorlar süşül kilolu oluyor, sezeryan için bahane değil bence ,Dr kar genelde kilolu diye korkutuyor lar

Ben 4.80 gr ile normal doğum yaptım ozel hastanede 9. aya kadar kilosunu normal gösteriyordu devlet hastanesine gittim son ayımda orada ise bi Dr 3.400 birisi 3.900 her gittiğimde doğuma kadar farklı farklı kilo söylediler fakat iri bebek büyük has yap dedi çoğu doğum yaptığım zaman net belli oldu tabi hiç biri bu kiloyu tahmin etmemişti

30 haftalık hamileyken "2.000 gr dedi" doktor. 38 haftalık doğdu. 2.385 gr oldu.

32 de 2 bucuk kilo cikti doktor da iri diyor. Senin haftan ilerlemis en son kac cikti?

Masallah cnm allah anali babali buyutsun. 34_35.hafta gibi kilosunu hatirliyomusn
Bunda hatirlamiyorum ama kizimda 31 haft 2 kilo 50 gr dogdu oglum 35 hft 3 kilo dogdu yani onlar erken dogum bu son kizimda 41 hft dogdu 4 240 benim bebisler kilolu. Hamur isi ve sut kilo yapan

Merhabalar hanımlar hepinize hayırlı kolay doğumlar diliyorum iki çocuğum var ikincisi iri idi en başından beri iki hafta önden gidiyordu. Erken alırız dedi dr. Dinlemedim. Kendi sancımı bekliycem dedim 42. Hafta resmî sınırı aştığı için dr sezeryanla almak istedi karşı çıktım açılma üç cm vardı ama sancım olmadığı için suni sancı verildi yarım saat çektim sancıyı ve doğdu 4.300 gr ve çok da kolay doğdu

Merhabalar, benimki 30+1 de 1924 gramdi. Doktora iri mi dogacak diye sordum, o daha belli olmaz dedi.
Iri bebek olunca kesin kuvezde mi kaliyor seker dusuklugunden dolayi, yasayan var mi boyle bir durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…