- Konu Sahibi sekerlemeyasak
Adım Güldeniz.19 yaşındayım daha
Ama kilom o kadarda az değil! 71 Kiloyum!Hep bende arkadaşlarım gibi ince göbeksiz bacakları ipince bir kız olmak istemişimdir.Arkadaşlarım bir yürür herkes onlara bakardı bense arkalarından koştuğum zaman tutunun deprem oluyo diyolar arkamdan duyuyorum popoya bak everest gibi diyolar arkamdan.Tosuniçe diyolar. Çok üzülüyorum artık kilo vermenin zamanı geldi. 3 Ana 2 Ara öğün yapacağım lütfen benimle başlamak isteyenler gelsin..Ben işin uzmanı değilim ama hep birlikte zayıflarız gider bu kilolar.Hedefim 61 Kilo olmak..61 olunca size burdan fotoğraf atıcam.Farkı birlikte görücez.Üstüne birde spor salonuna yazılcam 16 haziranda...Bu yaza kadar ilk hedefim 61,sonraki hedefimse 57ye düşmek!Bundan 1 hafta önce 67ydim,ama çok stresliydim herkes veremezsin şu popoya bak nası gitcek o diyiodu bende sinirlendim yemeye başladım millete bağırıyorum sen kendi simitlerine popona bak benimle böyle konuşamazsın bana şiştin diyosunda patlıcaksın diyorum çevremde doğru dürüst insan kalmadı.....en iyi arkadaşımın kilosu 45 oda almaya çalışyo onu gördükçe deliriyorum...
benimle birlikte başlayacaklar lütfen buraya yazsınlar her gün saat 7ye kadar burda neler yediğimi yazmam lazım...yatmadan 4 saat önceye kadar hiç bir şey (meyve dahil) yememem lazım...diyet yapmak isteyenlerin bulundurması gereken şeyler,
(reklam vermiyim ama çok katı kıvamda bir yoğurt var çokta ünlü..onu almanız lazım..üstüne tarçın ekleyip tatlı krizinde onu yememiz lazım...)
yulaf kepeği büyük marketlerde bulunur oda lazımdır çünki o şişer midede tokluk hissi yapar..
sigara tabiki iyi bişi değil ama içenler varsa bilirler sigara tokluk yapar..ama çok zararlı bir tokluk hissidir bu..bu yüzden bunu içmemek lazım...
ekmek kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikkkleee yenmiycek...(kahvaltıda sadece 1 dilim,1 dilimden sonra ceviz fındık fıstık toplam 1 avuç yenicek...)
benimle başlayın kızlar morall lazım morallllll...
not: mavimi canım kardeşim senin sayende bende başlıcam konu başlıklarımız aynı :) senden gördüm,moral buldum...eğer morale ihtiyacı olan varsa maviminin konusuna bakabilirler...:)

benimle birlikte başlayacaklar lütfen buraya yazsınlar her gün saat 7ye kadar burda neler yediğimi yazmam lazım...yatmadan 4 saat önceye kadar hiç bir şey (meyve dahil) yememem lazım...diyet yapmak isteyenlerin bulundurması gereken şeyler,
(reklam vermiyim ama çok katı kıvamda bir yoğurt var çokta ünlü..onu almanız lazım..üstüne tarçın ekleyip tatlı krizinde onu yememiz lazım...)
yulaf kepeği büyük marketlerde bulunur oda lazımdır çünki o şişer midede tokluk hissi yapar..
sigara tabiki iyi bişi değil ama içenler varsa bilirler sigara tokluk yapar..ama çok zararlı bir tokluk hissidir bu..bu yüzden bunu içmemek lazım...
ekmek kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikkkleee yenmiycek...(kahvaltıda sadece 1 dilim,1 dilimden sonra ceviz fındık fıstık toplam 1 avuç yenicek...)
benimle başlayın kızlar morall lazım morallllll...
not: mavimi canım kardeşim senin sayende bende başlıcam konu başlıklarımız aynı :) senden gördüm,moral buldum...eğer morale ihtiyacı olan varsa maviminin konusuna bakabilirler...:)
Son düzenleme: