o yoğurtla tarçını denedim, hiç bir işe yaramadı bende canım! bende bir ayda 7-8 kilo verebilsem, temmuzda diyeti bırakıcam.(bırakmak değilde dikkat edicem sadece.) ağustosta yine başlayıp okul başına kadar devam edicem.inşallah vercez bu kiloları yaa! ben elma sirkeli bi karışım vardı onu denicem.o maydanozu denicem etkisi gerçekten oluyor mu gördün mü? birde günlük neler yiyorsun yazabilir misin?
sabahları ilk kalkınca bir miktar maydonoz, üzerine de iki su bardağı su içiyorum
kahvaltı saat: 08 :00'de 3-4 tane zeytin, 1 ince dilim peynir, domates-salatık-marul, 2 ince dilim tam buğday ekmeği,
haftada üç gün kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyorum, yumurta yediğim zaman ya peyniri yemiyorum yada ekmeğin bi dilimini yemiyorum,
ara öğünüm saat: 10 :00'da bir bardak tarçınlı ıhlamur çayı yada yeşil çay yanında 3 tane kuru kayısı
öğlen saat: 12: 00'de sebze yemeği yada haşlanmış et-tavuk türünde bişey, bol salata, bir küçük kase yoğurt yada bir bardak ayran
ara öğünüm saat: 14: 00'de 3 tane kuru incir, isteğine göre bitki çayı
saat: 16: 00'da bir tane sade soda
akşam yemeği saat: 18: 00-19:00 bir kase çorba, bol salata, yoğurt yada ayran
yatmadan önce bir çay bardağı yarım yağlı ılık süt
akşam yemekten bir saat sonra isteğine göre bir porsiyon meyve
günlük mutlaka 2,5 litre su içilecek, öğlen veya akşam yemekte ekmek yok, tatlı ihtiyacı arttığı anda ıhlamur çayının içine çubuk tarçın atılacak bi tane içilecek, çok aşırı derecede çikolata ihtiyacı varsa eti stik çikolatalardan tek bi tane yenecek, o da sadece haftada bir kez müsade var.
benim diyetim bu şekildeydi, üç ayda 15 kiloyu zorlanmadan vede aç kalmadan verdim, çok yoğun bi işte çalışıyorum, buna rağmen sıkıntı yaşamadım, diyet yapacaklara tavsiye ederim, maydonozun da faydası oluyor, vücuttaki ödemi söktürüyor, ayrıca metobolizmayı hızlandırıp, tokluk hissi veriyor