çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.bu doktora nasıl karar verdiniz benim iyice kafam karıştı.yakup avşar ,teoman doğan gibi doktorların tampon kullanmadıklarını okudum bu acıyı venefes alma problemini aza indiriyormuş.yani siz nasıl karar kıldınız veli beye
canim valla, burun estetik fiyatlarini arastirirken bu forumu buldum, sonra Veli Bey icin digerlerine gore daha uygun bir fiyat gorunce "allah allah neden boyle ucuz" diye supheye dustum.
sonra gene bu forumda Veli bey e ameliyat olan insanlarla konustum, kimse sikayetci degildi, bende oyle karar verdim.
canim bence en guzeli, bu bahsettigin doktorlardan ve Veli bey den on gorusme icin randevu alman, on gorusme icin para almiyorlar.
o gorusmede sana anlatirlar nasil ameliyat yaptiklarini falan, en cok icine sinen hangisiyse ona ol derim.
cunku mesela bende ameliyatimdan sonra ogrendim, bazi doktorlar boyle farkli bir maske kullaniyorlar ameliyat sonrasi morluklar icin, ve yuzunde morarma falan cok azaliyomus.. yani iyi arastir derim :)
sevgiler