- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
İngilizcesini de yazsan "lost in translation" olmazdık belki. Fransa'nın ırkçılıktan bahsetmesi enteresan, daha düne kadar soykırım yoktur demek serbest değildi. Özgür düşünceyi sadece belli ırklara serbest bırakan bir ülkenin vatandaşı bize ırkçılık dersi vermesin bir zahmet. Erkek her yerde erkek. Rus olsun Taylandlı olsun kadınlara bakış açısı malesef ortada. Biz bunu destekliyor muyuz hayır. E o zaman total moron fransızın teki çıkıp da ne saçmalamış merak ettim. Hayır yani ne alaka. Senin ırkçı olmanla ne alaka.
İngilizcesini de yazsan "lost in translation" olmazdık belki. Fransa'nın ırkçılıktan bahsetmesi enteresan, daha düne kadar soykırım yoktur demek serbest değildi. Özgür düşünceyi sadece belli ırklara serbest bırakan bir ülkenin vatandaşı bize ırkçılık dersi vermesin bir zahmet. Erkek her yerde erkek. Rus olsun Taylandlı olsun kadınlara bakış açısı malesef ortada. Biz bunu destekliyor muyuz hayır. E o zaman total moron fransızın teki çıkıp da ne saçmalamış merak ettim. Hayır yani ne alaka. Senin ırkçı olmanla ne alaka.
aynen katılıyorum ırkçılığın alasını yapanlar gelipte başkalarını kınar olmuş
hayret birşey ya böylelerine çat çat yapıştıracaksın cevabı
Adam tam bir moron.ABD nin tersine burda hos karsilanmaz ne demek? Irkcilik hicbir ulkede hos karsilanmaz zaten.Kaldi ki adamlarin baskanlari bir siyah.Cok kafatasci dusunceleri var.Her ulkede ahlakli/ahlaksiz polisler var.
Zaten turkiyeye ve turklere herhangi bir ithamda bulunmadi ama benim dedigim seyi irkciliga cekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?