irkciliga kadar giden nefretim.

smartieslidondurma

bir yangini sondurecek mucizeler elbet vardir
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
782
775
53
arkadaslar merabalar,

allah herzaman dertlerin en buyunden korusun bizleri diyerek basliyorum. Arkadalar ,ailecek tam 6 yil araplardan cok cektik. Yillardir onlar bize biz onlara yapmadigimizi birakmadik . Simdi cok sukur gittiler ama ben hala onlara ve onunla ayni memleketli olanlara cok feci gicigim. Gittigim bir yerde eger ilgilenen arapsa hemen baska birini rica ediyorum caktirmadan . Gittigim marketteki kasiyer arapsa tesekkur bile etmiyorum giderken . Yolda yanimdan gecerken icimden ne kufurler ediyorum.Haberlerde iste falan bir arap hayatini kayip etti diyince oooh olmus dunya bir arapdan daha kurtulmus diyorum ... Arkadaslar yaptigimin kotu oldugunun farkindayim ama kendime soz geciremiyorum . Ben dunyada irkciliga haksizliga cok sinirlenen ve asla kabul etmeyen birisiyim . ama bunlar beni deli etti . ben ne yapabilirim bu akildan cikmak icin .

İçinde affetmeye çalış... Benim üvey babam aleviydi yıllarca aynı psikolojiyi yaşadım. Sonra kendime dedim ırkçılık büyük günah. İçimde affettim. Gecti

töbe töbeee sen bi kendine gel önce.

Kız güldürdün gece gece :D

Konu sahibi eğer atlatamazsanız yardım alın. Normal bir şey değil bu. Her yerin iyisi de var kötüsü de. Ayrıca konunuz kapanabilir ırkçılık yasak diye biliyorum.

Senin ırkından nefret eden birinin yok yere sana da haksızlıkta , kötülükte bulunduğunu düşün mesela !

Irk denen şey bir insanı sevilesi ya da nefret edilesi yapmaz bunu düşün !

O komşuların ... Norveçli bir seri katil ... Italyan bir pedofili ... Koreli bir çete ... olabilirdi bunu düşün !

Ve birisi için ırkından dolayı ölsün demenin ... insanlık dışı olduğunu düşün !

Kız güldürdün gece gece :KK70:

Konu sahibi eğer atlatamazsanız yardım alın. Normal bir şey değil bu. Her yerin iyisi de var kötüsü de. Ayrıca konunuz kapanabilir ırkçılık yasak diye biliyorum.

bilmiyordum. gerci irkcilik butun dunyada hatta insanligin kendisine bileyasak ama onlara karsi nefretimi icimden atamiyorum

Bende arabım
Birde çok riskli bir hamileliğim var 2 bebeğim karnımda öldü
Bu 3. Doktorlar Hasta dedi bu bebeğime de Yaşar mı belli değil üzgün müyüm? Geberiyorum !!!!

Niye mi anlatıyorum?
Ohh dersin belki soyu devam etmez inşallah felan dersin.
Ondan anlatayım dedim.

Bir doktora görünün bence.

Bir insana sırf ırkından dolayı oh iyi ki ölmüş demek sağlıklı bir akıl ürünü değil çünkü.

sizlere yaptigiin kotu oldunun farkindayim diyorum ve bu dusunceden cikmak icin ne yapabilirim diye soruyorum ....bu durumdan ve dusuncelerden bende memnun degilim ....

arkadaslar merabalar,

allah herzaman dertlerin en buyunden korusun bizleri diyerek basliyorum. Arkadalar ,ailecek tam 6 yil araplardan cok cektik. Yillardir onlar bize biz onlara yapmadigimizi birakmadik . Simdi cok sukur gittiler ama ben hala onlara ve onunla ayni memleketli olanlara cok feci gicigim. Gittigim bir yerde eger ilgilenen arapsa hemen baska birini rica ediyorum caktirmadan . Gittigim marketteki kasiyer arapsa tesekkur bile etmiyorum giderken . Yolda yanimdan gecerken icimden ne kufurler ediyorum.Haberlerde iste falan bir arap hayatini kayip etti diyince oooh olmus dunya bir arapdan daha kurtulmus diyorum ... Arkadaslar yaptigimin kotu oldugunun farkindayim ama kendime soz geciremiyorum . Ben dunyada irkciliga haksizliga cok sinirlenen ve asla kabul etmeyen birisiyim . ama bunlar beni deli etti . ben ne yapabilirim bu akildan cikmak icin .
Allah akıl fikir versin !

İçinde affetmeye çalış... Benim üvey babam aleviydi yıllarca aynı psikolojiyi yaşadım. Sonra kendime dedim ırkçılık büyük günah. İçimde affettim. Gecti
size vermiş olabilir, emin olamadım !

Back
X