Çook teşekkür ederim elimden geleni yapıcam :)Sirf yorum yapmak icin giris yaptim.
Ben de aileme cok duskunum ve Ingiltere' ye dil okuluna gittim ilk haftam hep aglayarak gecti her gun bilet baktim donmek icin.
Sonuc olarak kaldim orada su an esim ve kizimin babasi olan kisi ile tanistim simdi diyorum iyi ki gitmisim iyi ki pes etmemisim :)
Hayat hangi guzellikler icin seni oraya yonlendirdi bilmiyorsun, pes etme, tadini cikar.
keşke ben gitsem irlanda ya daha dün aklımdan geçti, :) delimisin sen oranın erkekleri çokkkk yakışıklı yahu :) şaka bir yana daha çok yenisin biraz zaman ver kendine bi süre sonra arkadaş ediniceksin ve 6 ay nasıl geçti anlamıycaksın bu seferde ordakileri bırakıp türkiyeye dönerken ağlıycaksın biraz zaman ver kendineBunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.
Bunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?