İrlanda'da bir başıma.

Seher1992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
2
2
1
32
Bunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.

Ya dönünce zaten ailenle olacaksın
tadını çıkarsan keşke:)

Sirf yorum yapmak icin giris yaptim.
Ben de aileme cok duskunum ve Ingiltere' ye dil okuluna gittim ilk haftam hep aglayarak gecti her gun bilet baktim donmek icin.
Sonuc olarak kaldim orada su an esim ve kizimin babasi olan kisi ile tanistim simdi diyorum iyi ki gitmisim iyi ki pes etmemisim :)

Hayat hangi guzellikler icin seni oraya yonlendirdi bilmiyorsun, pes etme, tadini cikar.

Yer değişelim çok sıkıldım buralardan..

Çook teşekkür ederim elimden geleni yapıcam :)

Sadece irlanda değil başka bir şehre gitsen de aynı şeyleri yaşayacaksın.bence bir hf dayan,sonrası alışacaksın zaten

Nasıl olsa geliceksin döndüğünde keşke deme zaman bi şekilde geciyor sen en iyi şekilde gecirmene bak!!
Bedavaya bile bilet bulsan gelsen geldikten ailene kavuştuktan bi saat sonra ulan keşke kalsaydım ya ne güzel fırsatı kscırdım diyecektin.herkes hayatının bir kısmını gurbette geciriyor..Üzülme ailen burdalar iyler nasıl olsa geleceksin..iyi calış

Ben de dil okulu için Dublin'e gitmiştim. Üzülme bir hafta sonra geçecek. Gerçekten geçecek bak. İnanılmaz bir kültür. Bol şans! :)

Me güzel işte oku gez bende Malta'ya gitmiştim iki hafta kaldım ablam gelmişti benle kalacak yerli sorun olunca döndük onla bende kalamadım ah ahhhh şimdi evlıyım bekarlık ne güzeldi ya tadını cıkar alışırsın

keşke ben gitsem irlanda ya daha dün aklımdan geçti, :) delimisin sen oranın erkekleri çokkkk yakışıklı yahu :) şaka bir yana daha çok yenisin biraz zaman ver kendine bi süre sonra arkadaş ediniceksin ve 6 ay nasıl geçti anlamıycaksın bu seferde ordakileri bırakıp türkiyeye dönerken ağlıycaksın biraz zaman ver kendine

Harika bir yere gitmişsin, yemyeşil bir doğa... :)
Sakın pes etme, olduğun çevreyi tanımaya başla, gez dolaşş, zatten ailen seni burada bekliyor. Sakın ama sakın pes etme, ömrünün en güzel 6 ayını geçireceksin, eminim.
Bu günlerini hatırlayınca gülümseyeceksin

Ayyy ben olsam sokaklarda ÖZGÜRLÜÜÜÜÜK diye koşar zıplar dans ederdim.
Çok şanslısın sonsuza kadar da orada değilsin ki, zorunluluktan değil kendini geliştirmeye gitmişsin. 6 ayın tadını çıkar.
Fb gruplarına yaz yabancı öğrenciler mıtlaka gruplar kurmuşlardır, bir sürü buluşmalar düzenleniyor. Ben bile 30 yaşında kadın olarak fb üzerinden çok insanla tanıştım yurtdışına gittiğimde.

Yerinizde olmak isterdim.

Eline guzel bir imkan gecmis hemen aglayip sizlamak nedir. Rahat ol bi daha boyle bir firsatin olmayacak belki.
Ailende bi yere kacmiyor.
Su ulkeden biraz uzaklasmayi bende cok isterim yurtdisindan ev almak en buyuk istegim.

benımde en buyuk hayalımdir irlandaya gidebilmek,angela'nın küllerinin hikayesinin geçtiği o yerleri görmek.çok şanslısın

Bende dil için yurtdisina gitmeyi düşünüyorum ama ailemden ayri kalma düşüncesi bile korkunç geliyor ama eğer Dönersen kendine karsi yenilmiş olursun bence pes etme ama tabi rahatlamak için şöyle diyebilirsin " tamam sakin sorun yok eğer istersem donerim yapamazsam donerim bir bilete bakar " gibi kendinizi telkin edebilirsiniz

Ay deli mi kovaladı naptı seni
İrlanda gibi mis ülkeye gitmişin ooww beybi partiler geziler yagusuklu erkekler
İlla döncem diyorsan yer değiştirek, akşama yemek pişirmedim da bana da iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…