İrlandali

Ehehhe çok hoooş benim de ödevim var pakistna hindistan arasındaki olaylara dair araştırma yapacağım
buraya da alıntılarım ;)

Ne zamandir konu acmiyodum artik zamani geldi diye dusundum:KK45:

Simdi hanimlar okuldan birini kesfettim kendisi Pakistanlı oluyor :) ay okadar sirin biseyki bide etnik kıyafetiyle gormustum bayildim yani:KK68: hoslanma asik olma durumu yok ama hosuma gitti tanimak isterim:KK23:

Neyse caniminici okulda cok yabancilik cekiyormus turkler hic konusmuyormus kendisininde turkcesi yok cok zorlaniyormus bende cok uzuldum arkadas olmak istiyorum ama lap diye arkadas olalim mi mi diycem bilemedim ne dersiniz nasil giris yapilir:KK51:

Buarada pakistanla ilgili bikac bisey okudum sizinle paylasmak istiyorum
●Kibris turk cumhuriyetini tanıyan sayılı devletlerden
●Turkleri acayip seviyolar kardes ulke diyolar ve uygun fiyata otellerde kral daireleri veriyolarmis bize
●Ermenistani biz sizi tanimiyoruz Turkler bizim kardesimiz diyerekten tanimamislar
●Turk oldugunuzu öğrendiğinde Ataturk muhabbetine giriyorlarmis
●Veee en can alicisi, kurtulus savasinda pakistanli kadinlar kollarindaki bilezikleri gondermisler düşünebiliyomusunuz:cry: cok etkilendim ben en cokta bunlari soylemek icin actim konuyu
Kızzzz fakülte de "Hi" de otur yanına gelir devamı :D

Bence lap diye konuya girebilirsin.
Naber nasılsın alıştın mı, ne zamandır goruyorum hep tek tabancasın falan yardır gitsin.

Hep tek degil, 1 2 tane var arkadaşı ama turklerlede samimi olmak istiyor, arkadaslarinin yaninda diyemem tek bulunca yardirayim ben ozaman hi may:oops:

Arkadaslari varsa ne yapayim:oops: kulagina mi fisildasam:KK53:, hic beceremem oyle seyleri :-)
Kız uzaktan bi bak bakayım o da sana bakıyo mu , bakıyordur belki ? :KK53:
Arkadaşları olsa da gidip bi alışabildin mi diyebilirsin.
Belki muhabbet açar :KK51:

Kız uzaktan bi bak bakayım o da sana bakıyo mu , bakıyordur belki ? :KK53:
Arkadaşları olsa da gidip bi alışabildin mi diyebilirsin.
Belki muhabbet açar :KK51:

Hic bakmiyo, yakalamadim bakisini:63:
Ama toplasak 2 kere filan gordum , ay yavrum bakmaz zaten o utangac bisey yerim yaa boyle sanki ben annesiyimde makyaj malzemelerimi yemis gibi utaniyo:KK30:

merak etme arkadasim
sen hi dersen o sana atlar zaten
pakistanlilar (simdiye kadar tanidiklarim) kizlara biraz duskun oluyorlar.

Hic bakmiyo, yakalamadim bakisini:63:
Ama toplasak 2 kere filan gordum , ay yavrum bakmaz zaten o utangac bisey yerim yaa boyle sanki ben annesiyimde makyaj malzemelerimi yemis gibi utaniyo:KK30:
Aaayyy deliii :KK53:

merak etme arkadasim
sen hi dersen o sana atlar zaten
pakistanlilar (simdiye kadar tanidiklarim) kizlara biraz duskun oluyorlar.

Bende oyle biliyodum bu pakistanlilar hintliler filan benimde tanidigim kadariyla biraz abaza oluyor
Ama bu baska bisey ya oyuzden hosuma gitti, boyle yanaklari pembis pembis oluyo konusurken utaniyo yerim ya yaramazlik yapmış cocuk gibi :KK36:

Benim eski patron Pakistanlydı. Çok çalışkan, başarılı, insana değer veren, kültürlü, sıcak ve samimiydi. Dini bütün, yardım sever, saygılı, kibar ve çok espriliydi aynı zamanda. (Halil pazarlama gibi oldum :KK45: ) Konuşması da böyle "abijim, abijim" diyen siyahi tipler gibi sempatikti. :KK53: Aynı dönemde sanırım Londra'da metroya bomba koyup, katliama sebep olan bir Pakistanlı da vardı piyasada. (Yani yazdıklarımdan Pakistanlılar candır, canandır çıkmasın, her millette olduğu gibi onlarda da kötü insanlar vardır, iyice araştırmak lazım, aaa yeşilli kırmızı etnik giyinmiş, evde beslenir ki bu deyip rasyonelliği elden bırakmamak lazım :KK45: )

Genelinde bir özellik mi bilemem ama bizimki uçaktan iner inmez "tiiiii, tiiiii" diye çırpınırdı garibim. Çay tiryakisiydi.
Belki sizde elinize bir çay alıp, "tiii? tiii?" deyip yanına gitseniz , muhabbet açılıverir o_O

Benim eski patron Pakistanlydı. Çok çalışkan, başarılı, insana değer veren, kültürlü, sıcak ve samimiydi. Dini bütün, yardım sever, saygılı, kibar ve çok espriliydi aynı zamanda. (Halil pazarlama gibi oldum :KK45: ) Konuşması da böyle "abijim, abijim" diyen siyahi tipler gibi sempatikti. :KK53: Aynı dönemde sanırım Londra'da metroya bomba koyup, katliama sebep olan bir Pakistanlı da vardı piyasada. (Yani yazdıklarımdan Pakistanlılar candır, canandır çıkmasın, her millette olduğu gibi onlarda da kötü insanlar vardır, iyice araştırmak lazım, aaa yeşilli kırmızı etnik giyinmiş, evde beslenir ki bu deyip rasyonelliği elden bırakmamak lazım :KK45: )

Genelinde bir özellik mi bilemem ama bizimki uçaktan iner inmez "tiiiii, tiiiii" diye çırpınırdı garibim. Çay tiryakisiydi.
Belki sizde elinize bir çay alıp, "tiii? tiii?" deyip yanına gitseniz , muhabbet açılıverir o_O

Ayyy yorumunuz cok guzel bayildim hahaa:-)

Yanliz abijim abijim diyen siyahi tipler nasil oluyo :-)

Yabancı insanlarla muhabbete girmek çok daha kolay bence.
En azından alıştın mı Türkiye'ye gibisinden bir soru sorup muhabbete başlayabilirsin.

Bide gercekten pakistanlilar cok zekiler, zaten iyi egitim almis olanlari hep universitelerde hoca falan oluyor yurt disinda, cok guzel yerlere geliyor. Imkanlari olsa bugun cok guzel yerlerde olurlardi eminimki. Ay bide su haberi okudum cok uzuldum sizinle paylasiyim. 2 tane 15 16 yaşlarında kiz yağmurda sarki soyleyip dans ediyor bunuda videoya aliyorlar, bu video dagiliyo akrabalara falan bunlari infaz ediyolar din adi altinda :(
Cehalet çok, okur yazar orani az

Back
X