- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Konuyu açmadan önce sizin gibi ben de medyada yansıtıldığı gibi "cinnet" diyordum ancak gelen yorumlardan sonra bunun "katliam" olduğunu düşünüyorum. Siz de arzu ederseniz benim gibi farklı bakış açılarından faydalanıp oldukça bilgisiz olduğumuz bu konudaki ufkunuzu genişletebilirsiniz.Haber linki vermek site kurallarınca yasak ayrıca haberi okuyan herkes ve bende dondum kaldım ama cinnet herşeyi yaptırıyor. Bu mecrada her okuduğumuz kötü olayı konu açıp yazamayız ki ama yani ne yapabiliriz bu konuda burada insanların dertlerine yardımcı olmak ve destek olmak için yazıyoruz tek üzülen siz değilsiniz ama burası bu haberi paylaşmanın yeri değil başka başlıklar var.
Bende babanın kızın olayından sonra psikolojisinin bozulduğunu, eşininde kendisini aldatmasını kaldıramayıp cinnet getirdiğini düşünmüştüm ama adam karısı ve çocuklarına şiddet uyguluyormuş. İnş hakettiği cezayı çeker ve evlat katili olduğu için vicdan azabından ölür.Konuyu açmadan önce sizin gibi ben de medyada yansıtıldığı gibi "cinnet" diyordum ancak gelen yorumlardan sonra bunun "katliam" olduğunu düşünüyorum. Siz de arzu ederseniz benim gibi farklı bakış açılarından faydalanıp oldukça bilgisiz olduğumuz bu konudaki ufkunuzu genişletebilirsiniz.
Konunun taşınması gerekiyorsa bunu editörlere bırakalım. Kk da sadece görümce kayınvalide koca derdi okumak isteyen pekala o başlıklara yönelebilir.
Beyinsizler sadece çözümü ölüm olarak düşünüyorlar öldürdü tmm kurtuldum dye düşünen gerizekalılar var ne yazikkiHayırde hayat cok basıt bazı seylerın yolu cok acık.
benıde kocam aldattı gayet asıktı o yuzden ayrıldı sımdı benı oldursemıydı? Oldurmedı valla bır guzel k.cıma tekmeyı bastı vallahı ıyıkıde bastı sımdı o kendı hayatında ben kendı hayatımdayım. Yanı ınsanlar ınsan oldurmeyı ne zannedıyor evdekı bır esyamı bu basıyorsun cope unutuyorsun
Ben de kötü oldum ağlıyorum şu Pis herifi parçalasınlar ya gitti ırmak gitti ailebu kadar ayrıntı kulaklarımı çınlatıyor elim ayağım boşalıyor çok acı veriyor dayanamıyorum
bunların bu kadar açık konuşulması rahatsız ediyor acıdan zevk almak gibi geliyor
lütfen cevap yazmayın gerçekten rahatsız oluyorum
Arkadaşlar reddetmesi gibi bir durum söz konusu değil. Baba reddettiyse anne var 10 yaşında çocuk var. Maddi yardım vermek istenir gibi psikolojik yardım sunulmaz.
Edit: Şimdi haberi detaylı okudum baba psikologlarla konuşmayı reddetmiş ama anneyle kıza psikolojik destek verilmiş. Tabi muhtemelen kısa süreli, sürekli alabilseler iyi olurdu. Bir de haberde büyük kızın tabuttaki elleri çok dikkatimi çekti. Çocuğun tırnakları yukarı doğru büyüyor. Evde işkence mi görüyordu acaba, araştırılmış mıdır merak ettim.
evet zaten adam hem anneye hem çocuklara uyguluyormus
irmak dolayısıyla yaşanan bu olay değil bu
adam irmak yaşasa onu da öldürürdu
Genetik demiş buradaki bir arkadaş, babada da varmış aynısı ama dikkatimi çekmedi. Tırnaklar için olmasa bile hem çocuklarına hem de eşine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyormuş. Eşine cinsel şiddet de uyguluyordur muhtemelen. Sonra haberlerde "cinnet geçirdi ah yazık" diye normalleştiriliyor. Sonra her insan öldüren cinnet geçirdi oluyor, ben bunu kabul etmek istemiyorum.
Onu bende dusundum de kesilmiyor mu diye ama tedavisi yokmus galiba.Programı takıp etmıstım oysa bunları hıc duymadım nasıl bırseykı bu cok ılgınc kesılmıyor mu o tırnaklar
Orda vicdan azabından ölür inş.. iki katil bir aileyi yok ettiler.Oh çok şükür o cani baba tutuklanmış..İnşallah ceza indirimi yada iki yıl yatıp çıkmaz!
Vicdan varmı ki azabı olsun o cani de?Orda vicdan azabından ölür inş.. iki katil bir aileyi yok ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?