Irmak Bebek

Konuyu açmadan önce sizin gibi ben de medyada yansıtıldığı gibi "cinnet" diyordum ancak gelen yorumlardan sonra bunun "katliam" olduğunu düşünüyorum. Siz de arzu ederseniz benim gibi farklı bakış açılarından faydalanıp oldukça bilgisiz olduğumuz bu konudaki ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Konunun taşınması gerekiyorsa bunu editörlere bırakalım. Kk da sadece görümce kayınvalide koca derdi okumak isteyen pekala o başlıklara yönelebilir.

Bende babanın kızın olayından sonra psikolojisinin bozulduğunu, eşininde kendisini aldatmasını kaldıramayıp cinnet getirdiğini düşünmüştüm ama adam karısı ve çocuklarına şiddet uyguluyormuş. İnş hakettiği cezayı çeker ve evlat katili olduğu için vicdan azabından ölür.

Ben sırf burda ilk duyduğum bilgiler ışığında adamın psikolojisinin bozuk olduğunu düşündüğümü söyledim. .ki hala öyle düşünüyorum. Düzgün psikolojisi olan biri böyle bir vahşet yaşatmaz. Ama resmen linç edildim ve adamı kahraman ilan etmekle itham edildim.

Beyinsizler sadece çözümü ölüm olarak düşünüyorlar öldürdü tmm kurtuldum dye düşünen gerizekalılar var ne yazikki

bu konu kapanır benden söylemesi ama allah o herifin bin belasını versin o küçücük cocukla beraber ailesini de yok etti.

Ben de kötü oldum ağlıyorum şu Pis herifi parçalasınlar ya gitti ırmak gitti aile

evet zaten adam hem anneye hem çocuklara uyguluyormus
irmak dolayısıyla yaşanan bu olay değil bu
adam irmak yaşasa onu da öldürürdu

evet zaten adam hem anneye hem çocuklara uyguluyormus
irmak dolayısıyla yaşanan bu olay değil bu
adam irmak yaşasa onu da öldürürdu

Genetik demiş buradaki bir arkadaş, babada da varmış aynısı ama dikkatimi çekmedi. Tırnaklar için olmasa bile hem çocuklarına hem de eşine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyormuş. Eşine cinsel şiddet de uyguluyordur muhtemelen. Sonra haberlerde "cinnet geçirdi ah yazık" diye normalleştiriliyor. Sonra her insan öldüren cinnet geçirdi oluyor, ben bunu kabul etmek istemiyorum.

bu haberler ile kamuoyu oluşturuluyor adam masum gibi görülüyor
ben adamın irmagın olumunu kullanarak indirim almaya çalışacağını düşünüyorum

adam zaten paranoya bir kişilik halihazırda hep dovuyormus kadını kadın oldukca kucuk yasta evlendirilmis aralarında baya yas farkı var karısının aldattıgını uydurmus galıba kafasında kurgu yapıyor hemen nefsı mudafa demıs beni oldurcektı falan kızı araya grince istemeden onada geldı falan nasılda cezasını ındırmeye calısıyor serefsz ya.... suc ki baslık parası ıle evlendiren paragöz aılesı kına yaksın kadının aılesı ve ona sahıp cıkmayan gerekli kurumlar... bu ders ıbret olsun kocasından ıskence görüpte susan kadınlara nıye dıyoruz burda okadaar yorumu bu ımtıhan degıl bu kader degıl bu dupeduz cahıllık ve bıle bıle laedes demek ıhmalkarlık koca bır sıfırrr............. 4 yasında ırmak + 10 yasında ayse+ dogmayan bir bebek ve 27 yasında genc bır kadınn artık yasamıyor yazıkkk cok yazıkkk.....

Programı takıp etmıstım oysa bunları hıc duymadım nasıl bırseykı bu cok ılgınc kesılmıyor mu o tırnaklar
Onu bende dusundum de kesilmiyor mu diye ama tedavisi yokmus galiba.
İrmagin da bacaklarinda varmis heralde genetik bi problem cunku ozmn konusulmustu yuruyemez uzaga gidemez rahatsizligindan dolayi diye konusulmustu.

Ustelık oldurdugu karısıda hamıleymıs dogmamıs cocugunun bıle katılı oldu

Aslında durumlar, biraz karışıkmış.Kadını 16 yaşındayken zorla bu adama yüklü bir başlık parası karşılığında vermişler.Sonrasında kadın adama ısınamadığını defalarca söyleyip ailesinden yardım istemiş, ama aile başlık parası nedeniyle ilgilenmemiş.En son sürekli evde kavga ve dayak varmış, çünkü kadın sürekli telefonla konuşuyormuş, en son ırmak bebeğin ölümünden baba anneyi sorumlu tutuyordu, çocuğa bakmadığını, ilgilenmediğini, sürekli telle konuştuğunu söylüyordu.Dünkü olayda kadın çöp dökmeye gidiyorum diyerek evden çıkıyor ve uzun bir süre eve gelmiyor, adamda karısı gelince kavga etmeye başlıyor, bu arada adam kadının karnında ki bebeğin de kendisinden olmadığı fikrinde, sonrasında işler kopuyor işte.baştan sona sıkıntılı ve acı bir durm.

Oh çok şükür o cani baba tutuklanmış..İnşallah ceza indirimi yada iki yıl yatıp çıkmaz!

Orda vicdan azabından ölür inş.. iki katil bir aileyi yok ettiler.
Vicdan varmı ki azabı olsun o cani de?
Öldürürken kizinin haykırışlarıni duymadı mi?duyduysa nasıl yapabildi?
Çabuk ölemesin sürüm sürüm sürünsün pislik.

Kizin ailesi benim komsum oluyor kizi babaannesi yikamis cenazesini yani ve dediklerine gore ikisinin de bogazini kesmis ve hatta boyunlarini kirmis ayriyeten bircok yerden bicaklamis yalnz oyle bildgmiz gibi saplama degil deser gibi..Adam resmen iskence yapmis bu cinnet degil katliam

Bu kadar ayrıntı beni de rahatsız ediyor ve son mesaj ağır geldi gerçekten. Acı hepimizin acısıydı ve bunu birlikte paylaştığımız için kendi adıma teşekkür ederim. Cinnet adı altında yapılan katliamı aklamaya çalışmak kabul edilemez. Adam kendi canına kıyamayacak kadar kendindeymiş belli ki. Öldürülen 2 kızcağız ve günahıyla sevabıyla hamile bir kadın ; hepsine Allahtan rahmet diliyorum. Allahım çocuklarımızı insanlarımızı pislik zihniyetlerden kötülüklerden adaletsizlikten korusun.

Sevgili Mune müdürem, uygun görürseniz konuyu kapatabilirsiniz. Son mesaj kötü niyetli olmasada konuyu amacından saptırıyor ve bu kadarını hiçbirimiz kaldırmak durumunda değiliz. Herkese teşekkür ederim, selametle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…