- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Haddinizi bilin.. okul çocuklarını taciz eden diyemezsiniz.. ortada kanıtlanmış bişey yok. Her konuda daha önce açılan konular ortaya getirilicekse kimse konu açmasın..
Haddinizi bilin.. okul çocuklarını taciz eden diyemezsiniz.. ortada kanıtlanmış bişey yok. Her konuda daha önce açılan konular ortaya getirilicekse kimse konu açmasın..
Nerden biliyosunuz?? Benim yaptığım yorum sizi ilgilendirmez. İstediğimi saygı çerçevesinde söylerim. Gözardı edin.kanıtlanması için çaba da yok. bi kadın platformunda gelip katili savunup katledilen bi kadının arkasından atıp tutamazsın
Bakın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Konuşulmasını da istemiyorum. Dava cebi geldi. Hiç bir dayanağı yok. Arabayla yanımdan geçti ben durdum o durmadı diyor. Sonra takip etti. Böyle mi olur takip.Müge Anlıdaki adli tıp uzmanı bu tip durumlarda çocukları Veya gençleri dinlemek daha doğrudur diyor yalnız haberiniz olsun.
Bir çocuk için durduk yere iftira atacağı bir konu değildir taciz. Eğer çocuk bunu söylüyorsa o kıymetli şiddet eğilimli kocanızda vardır bir yamuk. Kimse durduk yere taciz edildim demez bir kadın için ağır bir şeydir.
İftira atanlarda genelde ilişkisi olan kızlar oluyor.
Yani mutlaka adamla bir derdi oluyor.
Kocanız masum değil belli ki ama korumaya devam edin tabii. Bu nedenle böyle ne ortaya çıkmamış ört bas edilmiş manyaklarla yaşıyoruz işte ne yazık ki.
Nerden biliyosunuz?? Benim yaptığım yorum sizi ilgilendirmez. İstediğimi saygı çerçevesinde söylerim. Gözardı edin.
Bu şekilde algılıyorsanız ben bişey yapamam..Göz ardı etmiyorum ve etmicem istediğinizi de söyleyemezsiniz yeter ne oluyoruz ya katili kahraman ilan edeceksiniz neredeyse yazık
Bakın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Konuşulmasını da istemiyorum. Dava cebi geldi. Hiç bir dayanağı yok. Arabayla yanımdan geçti ben durdum o durmadı diyor. Sonra takip etti. Böyle mi olur takip.
Bu konunun yeri bura değil lütfen uzatmayın..
Bakın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Konuşulmasını da istemiyorum. Dava cebi geldi. Hiç bir dayanağı yok. Arabayla yanımdan geçti ben durdum o durmadı diyor. Sonra takip etti. Böyle mi olur takip.
Bu konunun yeri bura değil lütfen uzatmayın..
Bu kadar ayrıntıya girmeseniz
Bakın son kez söylüyorum ben silah taşımasından son derece rahatsızım. Bunun için buraya konu açtım. evliliğimin ilk zamanları yani ikinci senemizde şiddet baş gösterdi doğru ama ben boşanmaya karar verdim evi terk ettim bikaç ay.. Özür diledi bidaha olmıcak diye.. barışık. Ondan sonra olmadı ama bende o korku kaldı biraz.. ama bütün bunlar bi çocuğu taciz etmesini gerektirmez.. lütfen yeter.. şu an yaptığınız etik değil. Ben farklı bir konuda farklı bi yerde yorum yaparken iki üye tarafından sürekli açtığım konularla ilgili yorum yapılmasıç üstelik benim konum bile değil. . Gerçekten ayıp yaptığınız. .Silah özentisi olan siviller, silahla hava atan tiplere ne denir biliyorsunuzdur sanırım. Sizin kocanız da o M ile başlayan tabirle anılan biri belli ki.
Bu nedenle sadece kocanıza inanmamanızı öneriyorum yine de bir kadın olarak.
Irmak'ın katili de önce yeğenini taciz etmiş annesi inanamamış sonda ne oldu izledik.
Sizin de çocuklarınız yeğenleriniz vardır. İleride pişman olmamak için güvenmeyin ve mutlaka inceleyin. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Özgecanın katili de evliydi.
Benim kocam yapmaz demeyin çocuklarınız için inceleyin kocanızı
O pislikte kendi halinde yaşayan bir aileyi mahvetti
Üvey babadan bahsettim. Kadınla evlenmek için oğlanı ikna etmiş sonra niye annesi oğlanı seviyor diye çocuğu öldürmüş. Bide kadın dışarda kalmasın diye beraber yaptık demiş. Çelişkiye bakar mısınız?Pislik diye kimden bahsettiniz anlamadım. Yorumumda hakaret içeren birşey göremedim ama iki olayda da birer pislik var. Biri Irmak'a bunu yasatan yaratık. Diğerinde de üvey baba.
Televizyonda izledik anca o aileler ne yaşadı bilemeyiz.
Ya sanki ben ohh olsun diyorum diye bi algı yarattınız..diyelimki aldatıyordu ki çocugun ölmüş bunun açıklamasıda olamazda.
kadının aldatması ona öldürme hakkını vermez.
heleki yavrum babacım yapma diye bağrıyormuş komşuları duymuş
gelde için parçalanmasın ahh yavrucuklar
buyurrrr????Ya sanki ben ohh olsun diyorum diye bi algı yarattınız..
Ya sanki ben ohh olsun diyorum diye bi algı yarattınız..
ne yiyor ne içiyor bu pisliklerrBitmiyor böyle pislikler himmet içeri tıkıldı dedik daha unutamadık o yavruya yapılanları,dün üvey baba dehşeti ortaya çıktı programa üvey babanın öğrencileri bağlandı ve adamın erkek çocuklarına sapıklık yaptığını söylediler .... lanet gelsin böyle insanlara el kadar çocuklardan ne istiyorlar bu kadar mj uçkurlarjna sahip çıkamıyorlar Allah belalarını versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?