Irmak Bebek

Haddinizi bilin.. okul çocuklarını taciz eden diyemezsiniz.. ortada kanıtlanmış bişey yok. Her konuda daha önce açılan konular ortaya getirilicekse kimse konu açmasın..

kanıtlanması için çaba da yok. bi kadın platformunda gelip katili savunup katledilen bi kadının arkasından atıp tutamazsın

Haddinizi bilin.. okul çocuklarını taciz eden diyemezsiniz.. ortada kanıtlanmış bişey yok. Her konuda daha önce açılan konular ortaya getirilicekse kimse konu açmasın..

Müge Anlıdaki adli tıp uzmanı bu tip durumlarda çocukları Veya gençleri dinlemek daha doğrudur diyor yalnız haberiniz olsun.
Bir çocuk için durduk yere iftira atacağı bir konu değildir taciz. Eğer çocuk bunu söylüyorsa o kıymetli şiddet eğilimli kocanızda vardır bir yamuk. Kimse durduk yere taciz edildim demez bir kadın için ağır bir şeydir.
İftira atanlarda genelde ilişkisi olan kızlar oluyor.
Yani mutlaka adamla bir derdi oluyor.
Kocanız masum değil belli ki ama korumaya devam edin tabii. Bu nedenle böyle ne ortaya çıkmamış ört bas edilmiş manyaklarla yaşıyoruz işte ne yazık ki.

kanıtlanması için çaba da yok. bi kadın platformunda gelip katili savunup katledilen bi kadının arkasından atıp tutamazsın
Nerden biliyosunuz?? Benim yaptığım yorum sizi ilgilendirmez. İstediğimi saygı çerçevesinde söylerim. Gözardı edin.

Bakın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Konuşulmasını da istemiyorum. Dava cebi geldi. Hiç bir dayanağı yok. Arabayla yanımdan geçti ben durdum o durmadı diyor. Sonra takip etti. Böyle mi olur takip.

Bu konunun yeri bura değil lütfen uzatmayın..

hadi inanmış gibi yapalım..

Silah özentisi olan siviller, silahla hava atan tiplere ne denir biliyorsunuzdur sanırım. Sizin kocanız da o M ile başlayan tabirle anılan biri belli ki.
Bu nedenle sadece kocanıza inanmamanızı öneriyorum yine de bir kadın olarak.
Irmak'ın katili de önce yeğenini taciz etmiş annesi inanamamış sonda ne oldu izledik.
Sizin de çocuklarınız yeğenleriniz vardır. İleride pişman olmamak için güvenmeyin ve mutlaka inceleyin. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Özgecanın katili de evliydi.
Benim kocam yapmaz demeyin çocuklarınız için inceleyin kocanızı

Bu kadar ayrıntıya girmeseniz

Ayrıntı derken anlamadım. Ne olduysa onu yazdım. Bahsettiklerim de Müge Anlı'da yazılan şeyler. Spesifik bir adres isim meslek okul kurum vs vermedim.
Her halükarda acı olaylar. Umarım bi daha yaşanmaz yaşatılmaz.

Herkesin yasadigi kotu seyler var cinnet gecirip kimseyi oldurmuyoruz bunu normal insan yapmaz kendine zarar verir yinede baskasina yapmaz yapan kisinin de icinde vahset vardir kadin aldatmisda bilmem ne ozaman hergun kadinlarin kocalarini oldurme haberlerini dinlerdik aldatilan siddet goren her turlu igrenclige maruz kalanlar cogunlukla kadinlar adam cocugunu bile oldurmus 10 yasinda ya yazik gunah vallahi ne bicim dunya olmusuz

Bakın son kez söylüyorum ben silah taşımasından son derece rahatsızım. Bunun için buraya konu açtım. evliliğimin ilk zamanları yani ikinci senemizde şiddet baş gösterdi doğru ama ben boşanmaya karar verdim evi terk ettim bikaç ay.. Özür diledi bidaha olmıcak diye.. barışık. Ondan sonra olmadı ama bende o korku kaldı biraz.. ama bütün bunlar bi çocuğu taciz etmesini gerektirmez.. lütfen yeter.. şu an yaptığınız etik değil. Ben farklı bir konuda farklı bi yerde yorum yaparken iki üye tarafından sürekli açtığım konularla ilgili yorum yapılmasıç üstelik benim konum bile değil. . Gerçekten ayıp yaptığınız. .

O pislikte kendi halinde yaşayan bir aileyi mahvetti

Pislik diye kimden bahsettiniz anlamadım. Yorumumda hakaret içeren birşey göremedim ama iki olayda da birer pislik var. Biri Irmak'a bunu yasatan yaratık. Diğerinde de üvey baba.
Televizyonda izledik anca o aileler ne yaşadı bilemeyiz.

Üvey babadan bahsettim. Kadınla evlenmek için oğlanı ikna etmiş sonra niye annesi oğlanı seviyor diye çocuğu öldürmüş. Bide kadın dışarda kalmasın diye beraber yaptık demiş. Çelişkiye bakar mısınız?

Ya sanki ben ohh olsun diyorum diye bi algı yarattınız..

Bitmiyor böyle pislikler himmet içeri tıkıldı dedik daha unutamadık o yavruya yapılanları,dün üvey baba dehşeti ortaya çıktı programa üvey babanın öğrencileri bağlandı ve adamın erkek çocuklarına sapıklık yaptığını söylediler .... lanet gelsin böyle insanlara el kadar çocuklardan ne istiyorlar bu kadar mj uçkurlarjna sahip çıkamıyorlar Allah belalarını versin ...

Ya sanki ben ohh olsun diyorum diye bi algı yarattınız..

Açılan konu size ait değilken sizin eski konularınızın bu konuya dahil edilmesi gerçekten itici. Kaldı ki yorumlarınızda kadın haketmiş adam haklı diye bir yazınızı da okumadım. Söylemek istediğiniz şey çok açık oysa ki, evet gerek Irmak bebek için gerekse ablası için çok içim yandı. Ama ortada olan bir gerçekte var ki ne baba ne de anne bu çocukların sorumluluğunu alabilecek psikolojide ve ahlaki değerde değillermiş.

ne yiyor ne içiyor bu pisliklerr
bazen diyorum b u yediklerimiz<de bişeymi var.
nasıl anormalleşti bu insanlar nasıl sapıklıktır.
allahım aklımıza mukayyet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…