• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Irmak Bebek

sulucan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
1.678
3.895
133
Kızlar herkese iyi geceler

Bu benim ilk konum ve içime oturan yumruyu taşıyamadığım için buraya yazmak istedim. Az önce okuduğum haberden sonra dondum kaldım nefesim kesildi.. Hepimizin ciğerini dağlayan pislik hurdacı tarafından tecavüz edilip öldürülen 4 yaşındaki Irmak'ın babası, karısını ve 10 yaşındaki diğer kızını bıçaklayarak öldürmüş. Sonrasında da intihar girişiminde bulunmuş ama kendisi şuan yaşıyor mu bilemiyorum. Resmen bir aile böylelikle yok oldu. Programı izleyen olduysa Irmak'ın babasının katille nasıl yan yana oturup iğrenç itiraflarını dinlemek mecburiyetinde kaldığını ve kızının cenazesinde hıçkırarak ağladığını hatırlayacaktır. Görülen o ki adam bu yükü taşıyamadı ve haberlerde verildiği üzere cinnet geçirerek kendi ailesini yok etti. Gece gece kaskatı kesildim. Irmak'ın ölümü kadar bu olay da beni sarstı. Kime kızalım kime beddua edelim kime hesap soralım. Yarın hayatımıza devam edeceğiz. Bunları unutacağız. Sadece dertleşmek için yazdım bunları. Allah hepimizin herkesin yavrusunu neslimizi bütün çocukları her türlü pislik zihniyetten, kötülükten, ahlaksızlıktan, adaletsizlikten, görüp göremediğimiz onları koruyup koruyamayacağımız tüm şerlerden korusun. :KK42:

"Ben öyle bilirim ki yaşamak
Berrak bir gökte çocuklar aşkına savaşmaktır"

Edit: adam karısını kızını öldürüp kendini öldüremeyecek kadar akıl sağlığına sahip zalim ve pişkin. "Cinnet" karısına ve kızına kadardı heralde, iş kendi canına gelince bir anda dank etti (!)

Son düzenleme:
Yok artık. Nedennnn:110::KK43:
Allahım minikler ölmesin onlar mahsum çocuklar..

Son düzenleme:
Amin ayni duygular icindeyim.. rabbim kimseye yasatmasin:( cok uzgunum Allah babayida affetsin nasl bir pskolojiylr oldu bubilemiyoruz:( Allahhimmet gibilerdende hepimizi uzak etsin

bi bu olayı bi de özgecanın olayını duyduğumda keşke bu anlatılanlar sadece kurgu olsaicanlanıverseler hiçbişey yaşanmamış gibi diyorum ,ama maalesef ki çok çok kötü gerçekler...insanalrın ne kadar pis yaratıklar olduğunu gösteren gerçekler

okuduğumdan beri kalbim ağrıyo o kadar üzüldüm ki.. evlat acısı çok zorken bir de evladının başına bunların geldiğini öğrenen hiç kimse sağlam psikolojiyle hayata devam edemez heralde. Allah günahlarını affetsin çok üzülüyorum

bu konuda iki çift laf etmeden geçemicem. haberi okuduğumdan beri çok çok çok sinirliyim. bu adam acılı bir baba olabilir ama onun ötesinde hiç bir şey benim için. ırmak bebeğin ölüm haberi gelmeden önce de bu adam her gün karısını dövüyordu. kadın kocasının korkusundan konuşamıyordu. canlı yayına bağlandığında da hala yüzünde gözünde morluklar vardı. bir kadın bir çocuk bile bile ölüme gönderildi. devlet kadına sahip çıkmalıydı. on dakika komşudan geç geldi diyerek parkta dakikalarca dayak yiyen bir kadın. inşallah mekanı cennet olsun yüzü oralarda gülsün, yavrularıyla olsun. adamı da allah bildiği gibi yapsın çok üzüldüm.

Çok üzüldüm :( allah o adamcağıza güç versin. Yeterince ağırdı imtihanı bide yaşayarak bu yaptığının vicdani yükünü taşıyacak :(

Allahim o pisligi iki dünyada da güldürmesin inşallah icerde ona bu aileye yaşattıklarının hesabını sorarlar.
O baba ve o pislik yan yana...
Buda ayrı bir dert.
Nasil sabır etmiş adam Allahım ben burda duşünmeye katlanamıyorum. Aklıma neler neler geliyor. O çocugun ağlayısı bağırısı o serefsizin iğrenç zevki...
Kücücük bir bebek Allahım hiçbir bebek bu hale duşmesin. Allahım sen evlattlarımızı koru :cry::KK42:

Back
X