- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hatırlıyorum pekı ya kadın bunları yalanlamıyormuydu sankı oyle hatırlıyorum yok oyle bısey dıyordu ...bu konuda iki çift laf etmeden geçemicem. haberi okuduğumdan beri çok çok çok sinirliyim. bu adam acılı bir baba olabilir ama onun ötesinde hiç bir şey benim için. ırmak bebeğin ölüm haberi gelmeden önce de bu adam her gün karısını dövüyordu. kadın kocasının korkusundan konuşamıyordu. canlı yayına bağlandığında da hala yüzünde gözünde morluklar vardı. bir kadın bir çocuk bile bile ölüme gönderildi. devlet kadına sahip çıkmalıydı. on dakika komşudan geç geldi diyerek parkta dakikalarca dayak yiyen bir kadın. inşallah mekanı cennet olsun yüzü oralarda gülsün, yavrularıyla olsun. adamı da allah bildiği gibi yapsın çok üzüldüm.
Evet hatırlıyorum pekı ya kadın bunları yalanlamıyormuydu sankı oyle hatırlıyorum yok oyle bısey dıyordu ...
Evlat acısını en derinden yaşayan bir baba diğer evladına nasıl kıyabilir aklım almıyor![]()
Ya işte adamın psikolojisi iyice bozulmuş, nasıl bir kafa yapısında artık kimbilir. savunmuyorum ama demekki bu tür şeyleri yaşayan ailelerin devlet tarafından psikolojik destek filan verilmesi gerekiyor , ne acı bi kader Allah kimseye vermesinHadi kadin aldatiyodu.
Cocigun ne sucu vardi ben hic inanmiyorum babanin dogru soyledigine en azindan kizi icin dediklerine.
Anneyi bicaklarken bicak onada gelmis araya girmis cocuk sonra baba diyoki kizim aldigi darbelerden can cekisiyodu daha fazla can cekismesin diye oldurdum.
Bu nasil bir kendini kaybetmedir Allahim.
Ne cesaret ya senin evladın ölmüş gitmiş be kadın nasıl başkasıyla sevişip çocuk yapabiliyorsun.Kadın hamileymis ve bebek başkasından kocasına aldattığını söylemiş kocasını öldürmeye çalışırken kocası bıçağı alıp karısını öldürmüş sonra kızı uyanmış ve inada bıçak darbeleri gelmiş can cekistigini görünce adam onuda öldürmüş kendi de intihar etmek için kndinide bıçaklamis ama ölmemiş gayet de durumu iyimis Allah belasını versin bu adamın insAllah