• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Irmak Bebek

Ay sok oldum gun ıcınde ızleyemesem bıle aksamları mutlaka programın tekrarını ızlıyordum. Bır kac gun evvel mahkeme olmustu pazartesı gunku yayını ızledım anca dun aksam. Cok uzuldum

bu konuda iki çift laf etmeden geçemicem. haberi okuduğumdan beri çok çok çok sinirliyim. bu adam acılı bir baba olabilir ama onun ötesinde hiç bir şey benim için. ırmak bebeğin ölüm haberi gelmeden önce de bu adam her gün karısını dövüyordu. kadın kocasının korkusundan konuşamıyordu. canlı yayına bağlandığında da hala yüzünde gözünde morluklar vardı. bir kadın bir çocuk bile bile ölüme gönderildi. devlet kadına sahip çıkmalıydı. on dakika komşudan geç geldi diyerek parkta dakikalarca dayak yiyen bir kadın. inşallah mekanı cennet olsun yüzü oralarda gülsün, yavrularıyla olsun. adamı da allah bildiği gibi yapsın çok üzüldüm.
Evet hatırlıyorum pekı ya kadın bunları yalanlamıyormuydu sankı oyle hatırlıyorum yok oyle bısey dıyordu ...

Evet hatırlıyorum pekı ya kadın bunları yalanlamıyormuydu sankı oyle hatırlıyorum yok oyle bısey dıyordu ...

Kadin yalanlamiyordu cute seker hastasi hemen sinirleniyor diyordu zaten bi de iffetsizlikle suclanmisti hatta o ara ben de gunahini almistim ama gerekceleri bi koca karisini bu kadar dovmez dovmusse mutlaka kadin aldatiyordurdu. Yazik oldu

38 günlük bebeğe tecavüz yaşandı geçenlerdede .
gece yemn ediyorum sıyırma noktasına geldim. ağladın ağladım aklıma mukayyet ol Allahım dedim.
haberin içeriğini okumadım bil e .sadece başlığını.
çok şükür ki rabbim yanına almıştı. bazen isyan noktasına geliyorum neden allahım izin veriyorsun diye.
hatta sevdiğim bi hoca var tv lerden ona mail attım. hocam bana yardım et diye.

Ben de vanda ki 1 aylik bebege tecavüz haberini okuyunca kaskatı kesilmiştim. Nereye gidiyoruz hic belli degil inanın hergun cocuguma bakip rabbim seni korusun diyorum komsular bile sevince tedirgin oluyorum. Allah kimseyi evlatla sınamasın. Bizler kaldiramiyoruz baba nasil dayansin. Keske psikolojik destek olunsaymis babaya yazik olmus rabbim taksiratlarini affeylesin

Bir aile yok oldu bir pisliğin yüzünden ve o pislik hapishanede yaşayacak öyle mi?ALLAH'ım sen koyma yanına öyle bir son hazırla ki ona İLAHİ ADALET diyelim, ALLAH'IN ADALETİ ŞAŞMAZ diyelim, ALLAH MAZLUMUN AHINI KOYMAZ diyelim... Göster adaletini YÜCE MEVLAM hepimize göster.... (amin)

Hadi kadin aldatiyodu.
Cocigun ne sucu vardi ben hic inanmiyorum babanin dogru soyledigine en azindan kizi icin dediklerine.
Anneyi bicaklarken bicak onada gelmis araya girmis cocuk sonra baba diyoki kizim aldigi darbelerden can cekisiyodu daha fazla can cekismesin diye oldurdum.
Bu nasil bir kendini kaybetmedir Allahim.

Evlat acısını en derinden yaşayan bir baba diğer evladına nasıl kıyabilir aklım almıyor:KK43:

Hadi kadin aldatiyodu.
Cocigun ne sucu vardi ben hic inanmiyorum babanin dogru soyledigine en azindan kizi icin dediklerine.
Anneyi bicaklarken bicak onada gelmis araya girmis cocuk sonra baba diyoki kizim aldigi darbelerden can cekisiyodu daha fazla can cekismesin diye oldurdum.
Bu nasil bir kendini kaybetmedir Allahim.
Ya işte adamın psikolojisi iyice bozulmuş, nasıl bir kafa yapısında artık kimbilir. savunmuyorum ama demekki bu tür şeyleri yaşayan ailelerin devlet tarafından psikolojik destek filan verilmesi gerekiyor , ne acı bi kader Allah kimseye vermesin

Ay kadının hayatında başka birileri varmış Müge Anlı açıklıyor
Babanın haberi olmuş bunlardan ve korkunç sonuç :(

Ay kadın başkasından hamilemiymis yaa insan doğurduğu çocuğunun tecavüzle olumune katlanıp nasil gidip aldatır kocasını yaaa

ookadar ağladım ki çok üzgünüm hiç birşey denilemez . Allah evlatlarımızla sınamasın

bu cinnet halindeki insanlar nedense ilk önce kendini öldürmüyor.
önce kızgın olduklarını öldürüyorlar, kendi canları tatlı tabi, az yaralanıp vazgeçiyorlar ölmekten galiba.

bir cinnet geçiren de önce kendini öldürsün, inanacağım cinnet durumuna.

öfke nöbetinin yerine cinnet koyunca daha mı hafifliyor cezaları nedir?

pislik herif zaten evlatlarına karısına gün yüzü göstermemişti.
o da gebersin.

Kadın hamileymis ve bebek başkasından kocasına aldattığını söylemiş kocasını öldürmeye çalışırken kocası bıçağı alıp karısını öldürmüş sonra kızı uyanmış ve inada bıçak darbeleri gelmiş can cekistigini görünce adam onuda öldürmüş kendi de intihar etmek için kndinide bıçaklamis ama ölmemiş gayet de durumu iyimis Allah belasını versin bu adamın insAllah

Kadın hamileymis ve bebek başkasından kocasına aldattığını söylemiş kocasını öldürmeye çalışırken kocası bıçağı alıp karısını öldürmüş sonra kızı uyanmış ve inada bıçak darbeleri gelmiş can cekistigini görünce adam onuda öldürmüş kendi de intihar etmek için kndinide bıçaklamis ama ölmemiş gayet de durumu iyimis Allah belasını versin bu adamın insAllah
Ne cesaret ya senin evladın ölmüş gitmiş be kadın nasıl başkasıyla sevişip çocuk yapabiliyorsun.
Deli oldum burada sabah sabah.
Yazık günah o 10 yasındaki masum yavruya

Back
X