ESSEM CANIM KIZIM Kayıtlı Üye 1 Ekim 2010 146 0 46 Diğer 19 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ESSEM #1 Kızlar irmik helvasını buradan bir arkadaşın verdiği tarife göre yaptım (tane tane irmik helvası) tadı, kıvamı harika ama eşim diyor ki kıtır kıtır olmuş neden acaba nasıl yumuşak yapabilirim bilen varsa lütfen yazsın
Kızlar irmik helvasını buradan bir arkadaşın verdiği tarife göre yaptım (tane tane irmik helvası) tadı, kıvamı harika ama eşim diyor ki kıtır kıtır olmuş neden acaba nasıl yumuşak yapabilirim bilen varsa lütfen yazsın
sevdemm ALLAHIMDAN HAYIRLISI Kayıtlı Üye 5 Mart 2009 2.333 31 158 İstanbul 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ESSEM #2 Canım sıvısını daha çok koyarsan daha yumuşak kıvamlı olur.
ESSEM CANIM KIZIM Kayıtlı Üye 1 Ekim 2010 146 0 46 Diğer 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ESSEM #3 sevdemm .!.: Canım sıvısını daha çok koyarsan daha yumuşak kıvamlı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam canım birde öyle deneyeyim.
sevdemm .!.: Canım sıvısını daha çok koyarsan daha yumuşak kıvamlı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam canım birde öyle deneyeyim.
P pudiklipuskuut Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2012 20 0 0 Adana 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ESSEM #4 bayılırım irmik helvasına ama bilmiyorum ne yazıkkı
Spesifikinsan Almina ve Çınar ilkokula başladı! :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 14.774 678 213 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ESSEM #5 Sütle mi yapıyorsun suyla mı ?? Benim ölçüm 1 bardak irmiğe 1 bardak süt,yarım bardak şeker şeklinde..Ayrıca çam fıstığı da kavuruyorum ben........
Sütle mi yapıyorsun suyla mı ?? Benim ölçüm 1 bardak irmiğe 1 bardak süt,yarım bardak şeker şeklinde..Ayrıca çam fıstığı da kavuruyorum ben........