- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Çok sağol canım, kafamı dağıtmak için katıldım valla yarışmayaTabakını sevsinler senin
Eline sağlık canımYarışmada başarılar
İyi yaptın kuzucumÇok sağol canım, kafamı dağıtmak için katıldım valla yarışmayaHiç iddialı değilim
Yeni topladım kendimi inan ki, sınava girdim biliyosun, başarısız oldum. Çok hayal kırıklığı yarattı bende. O yüzden kimseyle telefonda bile konuşmuyordum düne kadarİyi yaptın kuzucumÇok ayrı kalma bizden
Canım benim, kendini bunaltma, olsaydı süper olurdu tabi ki ama olmamasıda hayatın sonu değilYeni topladım kendimi inan ki, sınava girdim biliyosun, başarısız oldum. Çok hayal kırıklığı yarattı bende. O yüzden kimseyle telefonda bile konuşmuyordum düne kadarBi daha hiç bişeye bu kadar umut bağlamicam bu vesileyle.
Değmez işte kendime çok kızıyorum o yüzdenCanım benim, kendini bunaltma, olsaydı süper olurdu tabi ki ama olmamasıda hayatın sonu değil
Yine girersin sınava, tatlı canını üzmeye değer mi
Teşekkür ederimmmEllerinize emeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Sağol canım benimmEllerine saglik canim :)
Ayy teşekkür ederim canım, aşk tabaklarım onlar benimEllerine sağlık.Nefis görünüyor kurabiyelerin.Yarışmada
başarılar dilerim.Ayrıca tabaklarına bayıldım.
Sağol Prenses'imEllerine sağlık canım, başarılar dilerim.
Güzel oldu sanki, ilk denememe göre başarılı gibideğişik görünüyor. Yani irmikle kurabiye deneyimim olmadı hiç.
İlk fırsatta deneyeceğim. Eline sağlık.
Teşekkürler adracım, sana da başarılarEllerine sağlık canım.İrmikli kurabiye hiç yemedim.Değişikmiş.Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?