Bisküvi - Kurabiye Tarifi İrmikli, Çikolata Soslu Kurabiye ^_^

Hımmm o yüzden göremiyorduk seni buralarda ah canım hay allah ne diyeceğimi bilemedim. şimdi..

Ellerine sağlık iyiki katıldın... bu akşam evde deniyeceğim ve resimlerini yüklerim çok kolay ve ev kurabiyesi olmuş oğlum ne sever bunu yapıp kavanozlarıma koyacağım. başarılar canımm..

Canım pinkonundediği gibi valla takma kafanı gene girer başarırsın ama bilirim o duyguyu bizim tesellilerimizi duymassın sen şimdi.. zamana bırak be canım sağlık olsun yeterki..

Canım 1 su bardağı pudra şekeri tadına yetiyormu ayrıyetten şeker filan koyacazmı.. bu ara tabakların çok romantikk. pek yahşiymişş..

Canım 1 su bardağı pudra şekeri tadına yetiyormu ayrıyetten şeker filan koyacazmı.. bu ara tabakların çok romantikk. pek yahşiymişş..
Yetiyor canım 1 bardak pudra şekeri, sen de benim gibi kocaman yapma sakın kurabiyeleri Minnak minnak olcak
Diğer mesajların için, desteğin için çok çok teşekkürler canım, geçti gitti ne diyeyim. O da bi tecrübe sonuçta, olan oldu. Önüme bakmam lazım, üzüleceğim kadar üzüldüm.

Emeğine sağlık herşey çok hoşş :) yarışmada başarılarr :)

Ekleyemedim cunku dosya buyuk diyor neyse gorunumu ve tadi guzel oldu tesekkurler tarif icin bana kalirsa seninkinden az daha sert oldu cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…