• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Açmak

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
95
683
İstanbul
Merhaba bayanlar;

Elimde yaklaşık 20 bin lira para var. Bir iş yapmak istiyorum fakat ne tür bir iş yapabilirim bilmiyorum.Bana akıl verebilirmisiniz.

Butik pastane açardım öyle sempatik yerler oluyor ki insan hiç oradan çıkmak istemiyor sürekli birşeyler yeme işme derdinde oluyor:56::9:

Hımmm aslında olabilir fakat. Bulunduğumuz semtte Senelerdır olan pastaneler var. Ve bölge itibarıyle tutulamaz diye düşünüyorum :( Yani sürekli müşteriye hitap eden bir yer olmalı.Teşekkürler..

Son düzenleme:
Sevdiğiniz, yapmaktan hoşlandığınız hobileriniz var mı?
Mesela takı yapmaya meraklıysanız, boncuk-takı dükkanı açabilirsiniz. Örgü nakışa falan ilginiz varsa yüncü-tuhafiye tarzı bir yer açabilirsiniz. Ya da ev ypımı ürünler satan bir dükkan açıp tarhana, turşu, reçel tarzı şeyler satabilirsiniz etrafınızda ev yapımı şeyler yapanlar varsa onlardan aldığınız fiyatın üstüne birkaç Tl daha koyup satarsınız hem başkalarına da bir kapı açmış olursunuz. Aklıma gelen bunlar...

pastane ve tarzı işlere bulaşma derim.
İnsanlar bildikleri yerden şaşmıyolar genelde ve yeme içme olayında kaybın olabilir (satılmama,tarihi geçme vs)

Ben olsam uygun fiyata çanta
bebek giyim
iç giyim,pijama gibi bi işe atılırdım. (iç giyim,pijama,çorap,gecelik,tayt,eşarp vs)

Ama cevrenizi,bulunduğunuz semti bilemediğimden ancak bukadar yorumlayabiliyorum..

Ben hep butik bi mağzam olsun isterdim
Ufak miktarlarda sattığım ürünler..
Kalıcı müşteri
fiyatlar cazip olunca alıcısı bol oluyo..

Ben olsam kesinlikle iç çamaşırcı gibi bi yer açardım
Bulunduğunuz yerde ne eksik o da çok önemli tutması için
yiyecek içecek biraz zor çürüdü bozuldu bayatladı falan derken fire oluyor

İlginize çok teşekkür ederim bayanlar. Çevremde Milyoncu olarak tabir ettiğimiz tarzda 3 yer var takı toka tuhafiye tarzı tutluabileceğini düşünmüyorum. Giyiim kıyafet olarakta 3-4 yer var. Bulunduğum semtten dışarı çıkmak istemiyorum çünkü çocuğum var, okulu var. O yüzden düşünüyorum fakat iş bulamıyorum :(

Back
X