iş-amir

klorofil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
28
0
0
Manisa
öğretmenim. .amirim boş derslerde yakaladı mı bırakmıyor muhakkak bı iş veriyor. bugün en son nokta oldu neredeyse ağlıcaktım -ki bi öğretmenimizi ağlatmıştı kendileri- .. 1 sınıflara yenı bı öğrenci geldı geldiği okuldakı öğrtmn benden rıca etmişti çocuk hakkında bilgi vermem için yenı öğrtmenine acıkca sölemek gerekırse çocuk için pek olumlu şeyler deildi ama sonuçta yenı öğrtmnı ve kendı ulaşamadığı için bemden rıca etti. nese tam yenı öğrtmnıyle konusuyoduk kı yanımıza geldı bana resmen böle seyler anlatılmaz yapmışsınız bi hata ordan laf tasımıssın ama nese artık öğrencinin geçmişi bizi ilgilendirmez biz gelceğe bakalım dedi. o an ne diceğimi şaşırdım sankı kötü bişi yapıyomosum gibi.. ben ne yapacam ya bulunduğu yerde bulunmak istemıyorum benı cok huzursuz ediyor. konusmak bile istemıyorum kı kendısı bana bi laf atmakdıktan sonra kendısıyle konusmuyorum ...

Son düzenleme:
Müdürünüzün sizden istdiği yada söylediği şeyler genel olarak öğrencilerin yararına mı ?

ne anlattığını bilsek daha iyi yorum yaparız sanki :26:

müdür deilmi hepsinde üstünlük,emir verme, kendilerinden alt birimlerde çalışanı ezme, aklınca haddini bildirme psikolojileri hep vardır.. yapcak birşey yok özel sektör deilki gidip patrona şikayet edeceksin cnm..hem ne güzel miss gibi öğretmen olmşsun boşver ne derse desin takma derim..

Son düzenleme:
Müdürünüzün sizden istdiği yada söylediği şeyler genel olarak öğrencilerin yararına mı ?

genel olarak bizden istedikleri eğer boş ders varsa öğrencilerin basında durmak ama bunda sorun yok zaten ben zaten derslerımde gerıysem öğrencilern boş derslerınde girip onlara konu anlatıyorum ya da tenfslerımızı onlara ayrıp soru çözüyoruz. bunun yanısıra boş derste herhangı bır işle mesgulsek (kendi işimiz) devamlı yapılması gerekenlerden bahsediyor sana kesınlıkle söz hakkı tanımıyor. konusuyor konusuyor konusuyorrrrr.... ayrıca bosta gördüğü öğrtmnı hemen bı toplantı havasına sokup derslerın nasıl ilerlediğini anltıyor . normal sartlar altında bos saatlerımızde okulda bulunma zorunluluğumuz yok ama okuldan ayrılsak sankı suc işlemiş oluyoruz (köy okulu olduğu için hep okuldasın el altında görüo yanı)

müdür deilmi hepsinde üstünlük,emir verme, kendilerinden alt birimlerde çalışanı ezme, aklınca haddini bildirme psikolojileri hep vardır.. yapcak birşey yok özel sektör deilki gidip patrona şikayet edeceksin cnm..hem ne güzel miss gibi öğretmen olmşsun boşver ne derse desin takma derim..

ama işte huzur olmayınca olmuokı zaten streslı bi iş tamm dsardan bakınca gercekten çok hos duruyo ama bende içine girince anladım bambaska her işin kendine göre bi zorluğu var tabı şükür atandım da.. ama bı de bunun için strese girmek yoruo benı acıkcası.. işimdeki tek derdım öğrncilerim olsun..
dediğin gibi takmıcaksın ama insan bı defga sınır oldumu duruşu bile itio ...

müdürün çemkirmesiyle alakasız şeylermiş o zaman.

senin gibi düşünen bir kaç kişi daha bul, boş zamanlarda falan madem suç değil durmayın okulda, ananız babanız gibi müdahale edemeyeceğini bilsin size.

çocuğun öğretmenide size çocuğun pis olduğu hakkında dedikodu yapacağna yardım etseymiş bari.kaldıkı annes babasının başındada olmadığını bılıyorsa eğitmeni olarak yardımcısı kendi olması gerekir..sizde bunları konuşurken müdür duydu ters tepki verdi sanırm

çocuğun öğretmenide size çocuğun pis olduğu hakkında dedikodu yapacağna yardım etseymiş bari.kaldıkı annes babasının başındada olmadığını bılıyorsa eğitmeni olarak yardımcısı kendi olması gerekir..sizde bunları konuşurken müdür duydu ters tepki verdi sanırm

dedikodu olarak sölemıyordu benım iletmem için ben her iki okuldada görev yapıyorum cocuğun eskı ve yenı okulunda da. zaten ne yapabiliriz die muhabbetını etmıştı hatta öğrt olarak gereklı kurumlarla iletişim kurabılır mıyım dıe soruodu. ama cocuk gidince o iş de kaldı

genel olarak bizden istedikleri eğer boş ders varsa öğrencilerin basında durmak ama bunda sorun yok zaten ben zaten derslerımde gerıysem öğrencilern boş derslerınde girip onlara konu anlatıyorum ya da tenfslerımızı onlara ayrıp soru çözüyoruz. bunun yanısıra boş derste herhangı bır işle mesgulsek (kendi işimiz) devamlı yapılması gerekenlerden bahsediyor sana kesınlıkle söz hakkı tanımıyor. konusuyor konusuyor konusuyorrrrr.... ayrıca bosta gördüğü öğrtmnı hemen bı toplantı havasına sokup derslerın nasıl ilerlediğini anltıyor . normal sartlar altında bos saatlerımızde okulda bulunma zorunluluğumuz yok ama okuldan ayrılsak sankı suc işlemiş oluyoruz (köy okulu olduğu için hep okuldasın el altında görüo yanı)

Önce şunu sorayım: Kadrolu musunuz?
Sınıf öğretmeniyseniz şayet, boş derslerde okulda bulunmak zorundasınız. Değilseniz çıkıp gidebilirsiniz.
Müdürünüz iş vereniniz değil.Önce bunu sizin kabul etmeniz gerek.
Orada okul işlerini düzenlemek için bulunuyor.
Şayet bir mobbing durumu varsa sendikalar ve yasal yolları kullanarak hakkınızı arayınız.
Amiriniz bile olsa her ikiniz de 657 siniz sonuçta.
Özel sektör çalışanı değilsiniz. Ezdirmeyin kendinizi.

Önce şunu sorayım: Kadrolu musunuz?
Sınıf öğretmeniyseniz şayet, boş derslerde okulda bulunmak zorundasınız. Değilseniz çıkıp gidebilirsiniz.
Müdürünüz iş vereniniz değil.Önce bunu sizin kabul etmeniz gerek.
Orada okul işlerini düzenlemek için bulunuyor.
Şayet bir mobbing durumu varsa sendikalar ve yasal yolları kullanarak hakkınızı arayınız.
Amiriniz bile olsa her ikiniz de 657 siniz sonuçta.
Özel sektör çalışanı değilsiniz. Ezdirmeyin kendinizi.

kadroluyum ve sınıf öğrtmeni değilim. o saatlerde okulda bulunma zorunluluğum yok biliyorum ama köy okulu ve servis dşında ulasım aracı yok mecburn servisi beklemek zorundayım. bugun gelip özür diledi bu arada sözde öğrtmenın benden cocuk hakkında bilgi istediğini bilmiyormuşmuşşş ne se bundan sonra böle bı sorun yasanmaz umarım .

Back
X