• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İs aramak

Zeynoalpis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
10
3
41
Arkadaslar mrb esim lise mezunu kpss girdi ve 72 puan aldi ama malesef bi ise yaramadi.. memur olmak istio nasil yapicaz bilmiyorum telefondan bakiyorum ilanlara ancak basvuramiyorum.. neyapmak lazim bunun icin..

Zaten 37 yasinda lise mezunu kpss girdi malum lise mezunlari memur alinacak dediler oda 72 puan aldi ama bi ise yaramadi

Kpss alımları için yol gösteren bir sürü internet sitesi var. hatta burada da bildiğim kadarıyla kpss sayfası var. onlara baktiniz mı.

100 puan yapan varken 70 puanı niye alsınlar mantıken bende öyle yaparım çoğu insan yakanıyo 80 aldım atanamadım diye adamda 100 almış ☺️En güzeli yeni bir iş coma ve kariyer nete üye olsun. Çok iş var ama maşum hepsi olmasada çoğu az para veriyor

72 puan çok az bir puan lise kpss de 85-90 alması gerekir.Çünkü lise mezunlarının girdiği sınav daha kolay olduğu için puanlar çok yüksek oluyo. Ayrıca alım çok az oluyo. Moralinizi bozmak istemem ama her şeyin torpile döndüğü bu sistemde 72 puanla atanması imkansız.

lise için 72 kpss puanı çok düşük. 90 lar bile atanamıyor 92-93 lerde kapatıyor lise.
bir sonraki sınava daha çok çalışıp tekrar girmeli. gerçi yaş sınırı var mıydı hatırlamıyorum.

Back
X