• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IS ARARKEN KOCAMIN YENI SEVGILISIYLE KARSILASTIM..

İş görüşmesi olabilir ama yine de ''ben pisliksem sen de metressin kızımmmm. Benim adım pislikse sen de yuvayıkansın''diye bağıramadın mı herkes duysun. Herkes görsün! Ben değil onu yerin dibine sokardim. Şu metresler amma da arsız oldu özrü kabahatlerinden büyük!!! Ben herkesin icinde bu laflari derdim vallahi. Özellikle metress lafının üstüne basardım!

İş görüşmesi olabilir ama yine de ''ben pisliksem sen de metressin kızımmmm. Benim adım pislikse sen de yuvayıkansın''diye bağıramadın mı herkes duysun. Herkes görsün! Ben değil onu yerin dibine sokardim. Şu metresler amma da arsız oldu özrü kabahatlerinden büyük!!! Ben herkesin icinde bu laflari derdim vallahi. Özellikle metress lafının üstüne basardım!

O hatunceğiz'e yapacağım tek şey yanından geçerken burnumu sildiğim peçeteyi cebine sıkıştırmak olurdu :ıslık:oda cemkurdugunden diil yani ne yerine gordugumu bilsin diye
Eski kocaniza gelince eski işte daa eski,eskileri napiyoruz nayloncuya verip yerine Mandal leğen gibi daha yarayisli şeyler aliyoruz

Dun is grsmesine gittim.tam cikiyordm ki onunla burn buruna geldk.ben $ok9.kocamin yeni sevgilisi...benle 3 gun ayni yerde calismistik eskiden.vay be bunlari bir gun yasayacaksin deselerdi asla derdim..olamaz boyle bir sey derdim.
Kadin beni gordu pislik dedi bana....ben is grsmsi yaptigm yerde oldgm icin cvp veremdm.az ilerldm ve onu bekldm.bu geciyordu ki buna pislik cocugunu annene birakip gidip x le yatip kalkip sonra namus derslerimi veriyorsun dedim...(faceden bu tur seylr paylasiyordu.)...ben soyleyip hizlica duraga yurudum.baktim karsidan beni izliyor...ben arkmi dondum.bu yanima geldi...seni karakola cekerim dedi...neeeee hadi gidelim dedim.hadiiiiiiii...sustu.ben yanindan cekildim.yerime gectim.senin benle ne derdin var dedi...benim senle bir derdim yok.sen bana gonderme yapamazsin....dedim.sustu....benim kocam beni kotulmis buna..bu da ona istinaden paylasimlar yapiyor....ben tekrar yerime gectim.bu bana bir seyler soyledi ...terbiyesiz karektersiz gibiiiii...benmiiiii dedim.ben senin gibi cocugumuu birakip gidip adamlarla yatmiyorm dedim.benmi yoksa senmi karektersizsin dedimmm....bu defolup gittiiii....ama dogru ama yanlis bilemyrm....rahatladim.ahhhhh keske eski kocam olsaydi orda da onu rezil etseydim.kizi uniye gidiyor 1 kurus vermeyip kadinlarla geziyor...adi pislik.
O ne olduğunu gayet iyi biliyor
Derdi çabası da o
Güzelce giyin başını dik tut
Birşey derse tiksiniyormuş gibi bak geç git
Bulaşma bulaşığa

Size laf atması hadsizce olmuş. Kendinizi tutamamaniz normal.

Bir an önce haklarinizi alarak bosanirsiniz umarım.

Hala evli görünüyorsunuz , bu sadakatsizlikleri belgeleyip tazminat alabilirsiniz.

Bir iki üyenin yorumu ile üşenmedim eski konularında baktım. Gerçekten iyi degilsiniz yazık size.
Cocuklarınız için tabiki iyi olun ama bence kendiniz için iyi olun artık...
Siz hiç mi değerli değilsiniz ki bu tarz seylerle hala muhatap oluyorsunuz.
Hala eski koca metres...
Daha 30 lu yaşlarda yaşamaktan vazgeçmiş gibisiniz. kendinize acımayı bırakın kimse dört dörtlük değil.
Sağlıklı olmak birçok kadının hayali olan annelik sahip olduğunuz en güzel iki şey ki niceleri vardır eminim...
Ben de dava zamalnlari sırf eski eşimi göreceğim diye bir hafta ruh gibi oluyorum sonra geçiyor.
Lütfen bu ruh haliniz sürekli ise yardım alın.
Amaçsız olunmaz bence sadece mutsuz olunur.
Bir sebebe gerek yok. Yaşamak başlı başına mucize ve teşekkür etmeye değer.
Ayrıca nereden biliyorsunuz hayatınız altı üstüne geldi diye mutlu olamayacağınızı. Şans verin ama önce kendinize...

O sizin kocanız değil "ESKİ" kocanız.
Ayrıca böyle geçmişe takılarak ileriye doğru adım atamazsınız.
Görseniz de tanımıyormuş gibi yapın,unutun herşeyi.
Çok basitleştirmişsiniz kendinizi.

Gecmis konulariniza şöyle bir göz attim da...:işsiz: ben olsam kıza içtenlikle gülümser Allah razı olsun sayenizde bu koca bozuntusundan kurtuldum derdim.:halay:

Evet ama belli ki çerçöp bir tip... Şu yazdıklarınızı bir okur musunuz; size yakışıyor mu saçma sapan insanlarla böyle ağız dalaşları? O kadar muteber bir adam mı ki eski eşiniz, onun için kendi değerinizden düşürüp çirkef bir kadınla muhatap oluyorsunuz? Lütfen artık kendi hayatınıza bakın, değmez, gördünüz defaatle değmediğini... Yalan mı?
Valla o yakisiyor mu bu yakisiyor mu icine ata ata dert oluyot insana arkadasim. Varsin doksun varsin insanlar cirkef desin arkadasa. Iyi yapmis. Doksun rahatlasin kendi hayatina baksin.

Çok iyi yapmışsın tebrik ediyorum. Böyle durumlarda susup laf yiyenleri görünce benim sinirim bozuluyor.
Artık rahatladıysan boşan, kocandan nafaka al çatır çutur çocuklarınla ye gezilere turlara katıl =)
Eğer ortak eviniz arabanız varsa 1 yıla kadar anca paylaşılıyordu sanırım.
O zamanda alın kendinize bir ev ya da araba neye yatırım yapmak istiyorsanız oturun. Mehirinizi alın keyfinize bakın. Bu kişiyi de eşinizi de Allah'a havale edin emin olun burnundan fitil fitil gelecektir.
Zaten o kişi seni mutlu gördükçe günden güne daha çok üzülecek.

Nice Hanım lütfen artık bırakın. Yıllar oldu bu adam sizi aldatalı. Geçen yazmıştınız, Hakim boşanma kararınızı vermiş, bu adam artık sizin kocanız değil. Evet yıllarınız gitti, evet değmezmiş; ama lütfen artık bırakın. Yazık hem size hem çocuklarınıza, çocuklarınızın psikolojisi ne âlemde siz hâlâ böyle bir ruh hâli içindeyken?
Ve onunla aynı işte de çalışmayın konu sahibi.

Yalnız o sizin kocanız değil eski kocanız.
Fazla takıntı haline getirmişsiniz.

Yalnız o sizin kocanız değil eski kocanız.
Fazla takıntı haline getirmişsiniz.
Sanırım hala mahkeme sürecinde oldukları için o şekilde bir ifade kullanmış.
Açıkcası benim başıma gelse bende takıntı yapabilirdim.
Bu dünyada bir kadın için özgüven ve onur kırıcı bundan daha kötü ne olabilir ki?
Zamanla unutup kendi hayatına ve çocuklarına bakacaktır.

Sanırım hala mahkeme sürecinde oldukları için o şekilde bir ifade kullanmış.
Açıkcası benim başıma gelse bende takıntı yapabilirdim.
Bu dünyada bir kadın için özgüven ve onur kırıcı bundan daha kötü ne olabilir ki?
Zamanla unutup kendi hayatına ve çocuklarına bakacaktır.
Sonuçta dava açılmış,eski koca.
Benim başıma gelse bende unutamam ama böyle tavırlar içerisinde de bulunmam.
Gülüp geçerim,hatta mutlu süsü veririm kimseye belli etmem ama evde de sabaha kadar ağlarım.
Neden o benim zayıf mutsuz yönümü görüp bundan zevk alsın ki.

Sonuçta dava açılmış,eski koca.
Benim başıma gelse bende unutamam ama böyle tavırlar içerisinde de bulunmam.
Gülüp geçerim,hatta mutlu süsü veririm kimseye belli etmem ama evde de sabaha kadar ağlarım.
Neden o benim zayıf mutsuz yönümü görüp bundan zevk alsın ki.
Evet haklısınız. Dilerim konu sahibi nice hanımda bu şekilde davranmaya başlar.

İlk lafı o atmış birde yüzsüz. Cesarete bak. İyi yapmışsınız haketmiş.

Back
X