• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IS ARARKEN KOCAMIN YENI SEVGILISIYLE KARSILASTIM..

Kadını neden face den falan takip ediyorsunuz ki. Hadi ettiniz bi de bunu ona söyleyip amacına ulaşmasını neden sağlıyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize

Kadını neden face den falan takip ediyorsunuz ki. Hadi ettiniz bi de bunu ona söyleyip amacına ulaşmasını neden sağlıyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize
Ben takip etmiyordm.kocamin bir kez dahi facesine girip bakmadm.taki bir arkadasim arayip tanidigimiz x le birlikte gormus...ayni anda da gittigi yerleri paylasiyorlarmis...bunuda mahkemede delil olarak kullanabilirmiyim diye baktim.ve ondan sonrada bana gondermler yaptiklarini fark ettim.kadinla karsilastigimiz gun de yani daha karsilasmadan kadini sabah her yerden engelledm.

Aslinda sunu da soylmk istiyorm.ben hic kocmin facesine gerckten onu gonderdikten sonra hic ama hiccccc girip bakmadm.bu gectigimiz 4 ay once kizim birkadinla goruyo.kucaginda da cocuk.bakmadim.bir hafta sonrabiri daha gordu soyledi...sonra bir gun uyuyorm arkadasim uyandirdi bak seninki bu kadinla....ve oysaki ben onlara hep diyorm banaonunla ilgili bir sey soylemeyin.sadece olurse soyleyin.onkarda sagolsunlar anlamiyorlar....ve bende insan hatta bir kadin olarak merak edip baktim.sonrada o paylasimlari mahkeme amacli olur olmaz diye baktim....kesinlikle ne bir kiskanclik ne bir duygu yok.cunku ben cok gzl bitirip onu evden yolladim.cok sevdigim icin nefretim cok buyuk oldu.zerre sevgi yokkkkk

Bir, neden face paylaşımlarına bakıyorsunuz bu kişinin? İki, kendinizi küçük düşürmüşsünüz yapmayın. Üç, benim kocam demişsiniz bu leş herife kocam demeyin artık...
Geçmişten bağlarınızı koparın.
Ben konu icinde karisiklik olmasin diye kocam kelimesini kullandim.yoksa onun adı var..burda soylemiyim..terbiyesizlik etmiyim.diger sorularinizi bir ustte cevapladm.

Şöyle konularda; "ş.r.f.sz,ahlaksız vs "
gibi kelimelerle yapılan yorumlar bir tek bana mı itici geliyor acaba

Bu yazdığım yorumu boyle olan her konuya kopyala yapıstır yapmak istiyorum.

Boyle başlayan yorumları direkt es geçiyorum,bahsettiğiniz insanların haberi olmuyor değil mi bu satırları bizler okuyoruz .

Konu sahibi bence siz de tipinizden cok ruhunuza bakım yapın.Olaylarla da fazlaca meşgulsunuz biraz kendinizi geliştirip kendi hayatınız ile ilgilenin derim.
Ne yazalım Ahlaklımı diye yazalım elbette Ahlâksız bir İnsan Insanları aldatır ve bununda tanımı bu ister hoşlan istersede hoşlanmayın şerefsizdir bu pisliği yapapanlar çünkü kaç cocuk anaya babaya hasret kirik kalpleri vardır yuva yıkılmasına sebebiyle bu sıfatlar az bile şerefsiz ahlâksız insanlara .

Ne yazalım Ahlaklımı diye yazalım elbette Ahlâksız bir İnsan Insanları aldatır ve bununda tanımı bu ister hoşlan istersede hoşlanmayın şerefsizdir bu pisliği yapapanlar çünkü kaç cocuk anaya babaya hasret kirik kalpleri vardır yuva yıkılmasına sebebiyle bu sıfatlar az bile şerefsiz ahlâksız insanlara .
O.r ..... Kah.. adi..Çok itici geliyor okurken çünkü onlar okumuyor değl mi bu yorumları??Okuyucu muhattap oluyor.

Hakaret küfür edincecyedek var ise iki mantıklı yorum yapılır.

Terapi al en acilinden. Diyeceğini demişsin zaten birde şu adama ha bire kocam deyip durma

Nice oturdum bir 9 10 konunu tek seferde okudum. Senin kocan kadar adi ş...siz bir adam görmedim. Bu adamın şıllıklarıyla muhatap olup seviyeni düşürme

Vay beee şu ise bak,koskoca memlekette gelde sununla karşılaş. Olacak ya işte onune gecemiyoruz malesef. Ne terbiyesiz ne aşağılık utanmazmış ama.. yaptıkları yetmedi bir de karakol.mu diyor.
Ahlaksız
Neyse.. bir daha ama boyle bisey yasamazsin insallah yasarsan da facei macei söyleme. Hatta bence bakma. Daha cok sinirlerin bozulacak
Merak ettigim birsey var. Eski kocan ailesinin yaninda yaşıyormuş,kaynanan bu kadindan haberdar mi? Ve senle görüşüyor mu,yoksa o terbiyesiz kocanın arkasinda mi? Simdi oglan onlarla kalıyor sonucta lafi sozu geciyorsa oglan icin kotu olabilir anneye düşkün olur derler erkek cocugu.
Ay keske oglunun velayetide sende olsa. Kac yasinda?
Okuyor mu?
Of sinir oldum ya bomba ustune bomba patliyor
Ama biz kadinlsr güçlüyüz insallah cok guzel gunler seni bekliyor arkadasim
eski pislik esim ailesinde kaliyor cnm.annesi babasi ben ogullarini affetmedim diye beni sildiler.kizimida beni tuttugu icin sildiler.ne varmis her kez aldatiyirmus.kizimin giyimi onlara aykiri ailesi carsafli...bana k.peder dediki kizi bizim yanimizda buyutmedin ailene verdin....(ailemde kapalilik yok.)bizde olsaydi oyle giyinmezdi...pardon dedim oglun bir ayakkabisi mavi bir ayakkabisi kirmizi mini badiler...kulaginda kupeler saclari uzun ....arti arabasinin arkasinda giysiler sakliyor gebzede gizli gizli giyormus....oglumada kupe taktiriyor.ama kizim oje suremezmis.cunku or...p. ..lar surermis....siz once kendi oglunuza ceki duzen verin dedim.tek kelime etmedi.ama onu tuttular....ben isterdimki beni arayip sorsun gelsinler.ama onlarin aldatilan tum kadinlari affetmis..bir tek ben affetmemisim.gecen kizima mektup yazip yollamis..babandan ozur dile...anan gii gururlumusun yoksa sende demis....en azindan gurulu oldugumun farkinda onursuz insanlar.
Ogluna gelince oglumu biraksak dogasinda ki bir yapi bu sokaktan eve gelmez....o kdr sokagi seven bir cocuk....ben de disiplunli otoriter...olmasi gerektigi gibi aslinda.yeme icme uyku ders calisma saaatili duzenli kuralli..evt istedigi kdr disari cikiyordu ama doymak bilmezdiiiii.babasi ise rahat yaziliya calismasada olur zihniyeti.ben ders calistirir 90 aldirirjen ona 1 gun calistrmasini soyledigimde 45 aldgni bilirim.ama bu cocugumun gozunde degersiz.onun arabasi var gezdirip tozdurup saat 12 de eve gidermi bir cocuk...parkta her gun.benim bir sokak ilerimde olan parkda.o pislikle yakin oturuyorz.oglum her gun evimde..cunku burdaki parkda 12 ye kdr oturuyor.gecen gun gittim ne yapiyirsun burda dedim...oturuyorm hadi eve diyorm otrcam diyor...kaydirakda oturmus tek basina.15 yasinda bu cocuk...ona msj attim burda erooin kulanan gencler var.gonderme soyle konus boyle konus....ogluma ala annen bak ne diyor..demis....ve ikinci gun yine parkda...peki baban uyarmadimi annem seni soyle yap boyle yap diye hyr dedi...bu adam adi....pisikolog dahi bunu karekteri icin bosa dedi.

Nice oturdum bir 9 10 konunu tek seferde okudum. Senin kocan kadar adi ş...siz bir adam görmedim. Bu adamın şıllıklarıyla muhatap olup seviyeni düşürme
Ah cnm benim ne s...sizki...pisikolg dahi bunu karekteri icin bosa dedi...aldatmasini bosver dedi.

Kadını haklı cıkarmıssın,kocan kötülemiş seni,kadında eve gidip sahiden ne cırkef eski karın varmış demiştir kesin.Neden muhattap oluıyrsunuz ki?Gec git yanından.Bir de tmm kadınlar hatalı ama asıl hata senin kocanda.Önce bunu kabul edin hanımlar.Seni evdeki bağlar,dısardaki kadının çocuklarını bırakıp kocana gitmesi seni ilgilendirmezki.Senin kocan seni aldatıyor.O kadın sadece aracı.Evdekiyle halledin sorunlarınızı bence.

Nice ben seni en son boşandın biliyodum.
Bi önceki k8nuda biri boşan yazmış.digeri hatta kızar gibi zaten boşandı keşke önce bi konuyu okusanız diye atarlanmış.
Sonra sen boşanmadım yazmışın .
Bi tarafım iki çocuk var adam gününü gün ederken hakkın neyse vazgecme alana kadar uğraş mahkemede.
Bi tarafım da al iki çocugunu iyi kötü bi yaşam kurun.o kişiylede anlaşmalı boşan.
Sonuçta çocuklar büyük.kendi ailenlede sorunların vardı yanlış hatırlamıyosam kızınla aran felan açılmıştı.
Kızının okulu bile bitmiştir unv felan okumuyosa el ele verip hayatınızı devam ettirirsiniz.
Seni görünce ilk aklıma kızınla açtığın konu geliyo.ozmn boşanma mevzusu yoktu kızının okuluyla ilgili bi konu açmıştın.

O.r ..... Kah.. adi..Çok itici geliyor okurken çünkü onlar okumuyor değl mi bu yorumları??Okuyucu muhattap oluyor.

Hakaret küfür edincecyedek var ise iki mantıklı yorum
Haklısın hoş değil ama insan üzülüyor işte bu yüzden yazıyoruz elimizden başkası gelmiyo

Kadını haklı cıkarmıssın,kocan kötülemiş seni,kadında eve gidip sahiden ne cırkef eski karın varmış demiştir kesin.Neden muhattap oluıyrsunuz ki?Gec git yanından.Bir de tmm kadınlar hatalı ama asıl hata senin kocanda.Önce bunu kabul edin hanımlar.Seni evdeki bağlar,dısardaki kadının çocuklarını bırakıp kocana gitmesi seni ilgilendirmezki.Senin kocan seni aldatıyor.O kadın sadece aracı.Evdekiyle halledin sorunlarınızı bence.
Ben evdekini evden kovdum 2 yil oldu bosuyorm.arti bu kadin bana laf attigi icin satastim.yoksa bananeeee.

Bi önceki k8nuda biri boşan yazmış.digeri hatta kızar gibi zaten boşandı keşke önce bi konuyu okusanız diye atarlanmış.
Bi tarafım iki çocuk var adam gününü gün ederken hakkın neyse vazgecme alana kadar uğraş mahkemede.
Bi tarafım da al iki çocugunu iyi kötü bi yaşam kurun.o kişiylede anlaşmalı boşan.
Sonuçta çocuklar büyük.kendi ailenlede sorunların vardı yanlış hatırlamıyosam kızınla aran felan açılmıştı.
Kızının okulu bile bitmiştir unv felan okumuyosa el ele verip hayatınızı devam ettirirsiniz.
Seni görünce ilk aklıma kızınla açtığın konu geliyo.ozmn boşanma mevzusu yoktu kızının okuluyla ilgili bi konu açmıştın.
Kizim uniyi kazandi.4 yillik.sehir disinda okuyor cnm.sorunlarim halen var.ailemin yuzunden kizima sozum gecmiyor.onlar yonlendiriyor onu.iyi kotu okuycak ins.

Back
X