senin benimle derdin ne mi ? kocasini elinden aldinya sirfinti daha ne !
bi de utanmadan karakola gidelim demis hay hay
farkindaysaniz tvde de izliyoruz goruyoruz metresler hep edepsiz hep uste cikiyor aldatilan eslerse hep sessiz kaliyor Allah a havale ediyor.e sonra ne oluyor o metrrsler de aldatiliyor yuva yikanin yuvasi olmuyor

boyleleriyle bi daha hic yuz goz olma derim uste cikmayi iyi bilir bunlar. icin soguduysa ne ala iyi olmus saydirmissin bi guzel.
facede de paylasimlar yapiyo demissin faceden bakma hic ne yapiyolar ne ediyolar diye yine uzulen sen olursun bosver onlar kendi pis dunyalarinda eglenedursunlar.son gülen iyi güler sen zamana birak hersey guzel olacak.esinden nafaka al onunla a cocugunla vakit gecirin eglenin gezin dolasin hafta sonlari kafanı 0 la tamamen.bu pislikler sanki hic hayatinda yokmus olmamislar gibi.
kuafore git kendine bi guzel bakim yaptir.sac baş degistir makyajini yap kendin icin bakimli ol ki hani ozguvenin yerine gelsin.insan esi aldatinca ozellikle bi ozguvem eksiligi yasayabikiyor.ben bile hamileyim sacimi boyatmiyorum bulantilarla ugrasiyorum kendime aynaya bile bakamiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.bakim biz kadinlari cok degistiriyor.kesinlikle kendine cok guzel bak bundan sonra hayat sana gulecek o pisliklere degil.sen o pislik esine kat kat fazlaydin zaten bunu unutma..