• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IS ARARKEN KOCAMIN YENI SEVGILISIYLE KARSILASTIM..

senin benimle derdin ne mi ? kocasini elinden aldinya sirfinti daha ne !
bi de utanmadan karakola gidelim demis hay hay
farkindaysaniz tvde de izliyoruz goruyoruz metresler hep edepsiz hep uste cikiyor aldatilan eslerse hep sessiz kaliyor Allah a havale ediyor.e sonra ne oluyor o metrrsler de aldatiliyor yuva yikanin yuvasi olmuyor :-)
boyleleriyle bi daha hic yuz goz olma derim uste cikmayi iyi bilir bunlar. icin soguduysa ne ala iyi olmus saydirmissin bi guzel.
facede de paylasimlar yapiyo demissin faceden bakma hic ne yapiyolar ne ediyolar diye yine uzulen sen olursun bosver onlar kendi pis dunyalarinda eglenedursunlar.son gülen iyi güler sen zamana birak hersey guzel olacak.esinden nafaka al onunla a cocugunla vakit gecirin eglenin gezin dolasin hafta sonlari kafanı 0 la tamamen.bu pislikler sanki hic hayatinda yokmus olmamislar gibi.
kuafore git kendine bi guzel bakim yaptir.sac baş degistir makyajini yap kendin icin bakimli ol ki hani ozguvenin yerine gelsin.insan esi aldatinca ozellikle bi ozguvem eksiligi yasayabikiyor.ben bile hamileyim sacimi boyatmiyorum bulantilarla ugrasiyorum kendime aynaya bile bakamiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.bakim biz kadinlari cok degistiriyor.kesinlikle kendine cok guzel bak bundan sonra hayat sana gulecek o pisliklere degil.sen o pislik esine kat kat fazlaydin zaten bunu unutma..
Ben cooook ama cok bakimliyim.kendim icin yapiyorm cnm.beni goren ust duzey yonetici zannediyor...kendime guvenm var cok sukur.ama pisikolojim yerlerde.

Kizimin velayeti bende oglumun onda...oglum ikimizdede kaliyor.kizim banasiyla gorusmuyor.
Ayrılmak ıcın kararlımısınız peki yoksa tutunamadıgınız icin pisman mısınız ? Oglunuza nasıl bir ortam saglıyor peki bu adam bu kalite de bir sevgilisi ile kac yasında oglan

Öyleleri laftan anlamaz hayatim uygulama yapacaksin. Bu evli adamlarda ne bulur bu kadinlar yahu anlamiyorum bekar adamlarin suyu mu çıktı. Ben senden cok sinirlendim su an

Ayrılmak ıcın kararlımısınız peki yoksa tutunamadıgınız icin pisman mısınız ? Oglunuza nasıl bir ortam saglıyor peki bu adam bu kalite de bir sevgilisi ile kac yasında oglan
Eski kocam ailesinin yaninda yasiyor.oglumda hem orda hem bende.kararli ne dmk benim ona krsi zerre duygum yok.nefret her seyi yeniyomus.bunu ogrendim.birde sunu belirteyim.ona asiktim.bana o kdr yakisikli geliyordu ki....inanirmisiniz o kdr cirkinmiski...ben $oklardayim.bunumu sevmisim diyorm.karekteri gibi cirkinmis de ben gec farkettim.ins biter davam ve kurtulurum ondan.

Eski kocam ailesinin yaninda yasiyor.oglumda hem orda hem bende.kararli ne dmk benim ona krsi zerre duygum yok.nefret her seyi yeniyomus.bunu ogrendim.birde sunu belirteyim.ona asiktim.bana o kdr yakisikli geliyordu ki....inanirmisiniz o kdr cirkinmiski...ben $oklardayim.bunumu sevmisim diyorm.karekteri gibi cirkinmis de ben gec farkettim.ins biter davam ve kurtulurum ondan.

Nice sen artık boşandın.. Başlığında bile sahiplenme var. Gerek yok bence böyle dıyaloglara

Evet ailesiyle kalıyordur ama bir annenin verdiği bir arada tutma duygusu yoktur o evde. Adam sureklı geziyor diyorsun her aksam evde mi halbukı bız kadınlar böyle drgılız bız evimize geliriz. Ben olsam kendime guvenmıyorsam mesleğim yoksa maddi manevi zayıfsam sırf cocuklarım ıcın bosanmaz aynı evde yasamaya devam ederdim. Sızın eski esınız le bir ara denemeye karar vermıstınız denediniz de ama devamını bilmiyorum yine mi aldattı

Ben cooook ama cok bakimliyim.kendim icin yapiyorm cnm.beni goren ust duzey yonetici zannediyor...kendime guvenm var cok sukur.ama pisikolojim yerlerde.
o zmn en kisa zamanda psikolojin duzelecek emin ol senin gibi karisini birakip ucuz mahalle dilberi gibi satasan cazgirlik yapan bi sirfintiyi sectigi icin cok pisman olacak ama is isten gecti bi kere
bosvermekten baska care var mi.evladinla guzel guzel vakitler gecirin siz evladinla sana mutluluklar dilerim

Vay beee şu ise bak,koskoca memlekette gelde sununla karşılaş. Olacak ya işte onune gecemiyoruz malesef. Ne terbiyesiz ne aşağılık utanmazmış ama.. yaptıkları yetmedi bir de karakol.mu diyor.
Ahlaksız
Neyse.. bir daha ama boyle bisey yasamazsin insallah yasarsan da facei macei söyleme. Hatta bence bakma. Daha cok sinirlerin bozulacak
Merak ettigim birsey var. Eski kocan ailesinin yaninda yaşıyormuş,kaynanan bu kadindan haberdar mi? Ve senle görüşüyor mu,yoksa o terbiyesiz kocanın arkasinda mi? Simdi oglan onlarla kalıyor sonucta lafi sozu geciyorsa oglan icin kotu olabilir anneye düşkün olur derler erkek cocugu.
Ay keske oglunun velayetide sende olsa. Kac yasinda?
Okuyor mu?
Of sinir oldum ya bomba ustune bomba patliyor
Ama biz kadinlsr güçlüyüz insallah cok guzel gunler seni bekliyor arkadasim

Ben en çokda aldatan eşlere kızıyor:kusmuk: tiksiniyorum evli erkekle ilişki yaşayan x kadınları zaten onları erkeklerin pisliklerini boşalttığı çöplüğü olarak görüyorum ikisi beraber oluncada lağam çukurundaki pislikler diye düşünüyorum ve böyle iğrenç bir adamı hayatında olsun istemiyorum hayatımdan onun için bir pislik çıkmış hiç üzülmüyorum :halay::halay::halay:

Nice Hanım lütfen artık bırakın. Yıllar oldu bu adam sizi aldatalı. Geçen yazmıştınız, Hakim boşanma kararınızı vermiş, bu adam artık sizin kocanız değil. Evet yıllarınız gitti, evet değmezmiş; ama lütfen artık bırakın. Yazık hem size hem çocuklarınıza, çocuklarınızın psikolojisi ne âlemde siz hâlâ böyle bir ruh hâli içindeyken?
Yani giden gitmiş bitmiş demektir

Evet ailesiyle kalıyordur ama bir annenin verdiği bir arada tutma duygusu yoktur o evde. Adam sureklı geziyor diyorsun her aksam evde mi halbukı bız kadınlar böyle drgılız bız evimize geliriz. Ben olsam kendime guvenmıyorsam mesleğim yoksa maddi manevi zayıfsam sırf cocuklarım ıcın bosanmaz aynı evde yasamaya devam ederdim. Sızın eski esınız le bir ara denemeye karar vermıstınız denediniz de ama devamını bilmiyorum yine mi aldattı
Ben asla denemedim.sadece guclu olup ayaga kalkmayi bekledim cnm.cunku yataklara dusuyordum hep.cikip calisacak gucum yoktu...ve sonunda o gun geldi ve onu evden yolladm.dava da devam ediyor.bosanmaya karar verildi.simdi de mal paylasim davamiz var.
Ben asla sizin gibi yapamazdim.cocuklarim icinde olsa cok zor...emin olun su durumumdan daha kotu olurdum.kendimi taniyorum.ve ayrica pisikologlar onu beni aldatmasindan ziyade karekteri icin bosamami istedi....onunla omur gecmez....

Şöyle konularda; "ş.r.f.sz,ahlaksız vs "
gibi kelimelerle yapılan yorumlar bir tek bana mı itici geliyor acaba

Bu yazdığım yorumu boyle olan her konuya kopyala yapıstır yapmak istiyorum.

Boyle başlayan yorumları direkt es geçiyorum,bahsettiğiniz insanların haberi olmuyor değil mi bu satırları bizler okuyoruz .

Konu sahibi bence siz de tipinizden cok ruhunuza bakım yapın.Olaylarla da fazlaca meşgulsunuz biraz kendinizi geliştirip kendi hayatınız ile ilgilenin derim.

Back
X