Merhaba arkadaslar,
çocuklugumdan beri buyuk bir sorunum var. bir çare bulamadim

ve artik bu hastalik hayatimi mahvediyor

.
23 yasindayim bekarim uni mezunuyum mezun olduktan sonra 1 sene is aradim ve 1 sene sonra çok guzel bir bankada is buldum suan 3 ay oldu baslayali isim çok guzel fakat beni rahatsiz eden 20 kisilik bir ekip ile çalisiyoruz ve benim gibi sosyal fobisi olan biri için çok korkunç!!!
çok konusmuyorum sorulan cevaplara cevap veriyorum anlamadigim birsey olunca is arakaslarima nasil yapmam gerek gibi sorular soruyorum ama kendim hakimda hiç birsey anlatmiyorum anlatmiyormusum is arkadasim dedi ama benim yaptigim birsey yok ev is hayatim bu gerçekten anlatacak birseyim yok onlar 1 saat aksam hafta sonu yaptiklarini anlatiyolar.
geçen is arkadasim oglen yemegini kiminle yiyorsun dedi bende kendi basima buromda yiyorum dedim oda dedi bizimle kantine gelsene dedi bir kaç arkadas diyer departmanlardan bulusuyoruz dedi tamam dedim gittim sonra mola bitiginde gordunuz dimi hiç konusmuyor dedi oysaki kendimiz zorluyorum bir kaç kez lafa karistim neyse bugun gene beraber gittik yemeye yine ayni seyi dedi gordunuz çok konusmuyor sonra çok tuhafsin dedi bende sinirlendim sakince herkez farkli dedim gulerek yerine gitti.
bu durumdan çok rahatsiz oluyorum kizlar her nereye gitsem çok sesizsin diyolar ama yapim boyle ne yapabilirim psycologa gittim birsey yapamadi spor salonunda gittim ordada kendi kösemde sporumu yaptim hiç birsey degismedi ama bu hastalik çok sey yapmama engel oluyor ne yapmam gerek bilmiyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar

bunlari yapan kiz çok konuskan birazda erkek fatma ama çok iyi bir kiz yeni basladigimda ve halen is konusunda çok yardimci oluyor bazen isimi yapiyor yani inadima yapmiyor ve beni kiskaniyor falan gibi seyler diyemem.
sosyal fobimin olmasi galiba ailemin ergenken ve ögrenciyken ve halen simdi pek biryere gitmeme izin vermesinden kaylaklaniyor insan içine çikmiyorum hiç

is ve eskiden okul hariç

bir kaç yakin arkadasim var onlarla arada gunduz birseyler içmeye gidiyoruz o kadar