- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
burası küçük bir yer ve dezavantajlarını yaşadıkHiçbir iş arkadaşım bu kadar özelimi bilmediği için böyle durumlar yaşamadım ben. Ne kadar ortada yaşamışsınız evliliğinizi böyle
o benim özel hayatım şu an resmi nikahlı kocam, bu karakolluk olayı yıllar oldu olalı ve hala konuşuyorlar bunu...Ayrıca boşansam da bu adam çocuğumun babası ve her zaman arkamızda olacak ve olmalı daOlay nerden baksan baştan aşağı sacma.simdi sen kocanla karakolluk olmuşun adam herkese anlatmış sende tutmuş kimseyle konuşmuyorum diyosun ama adam saçma sapan sorular soruyor tutup karakolluk olduğun adamı kocam diye cagirmisin gelmis eeee tek derdin adama bagirdim mi bu mu yani çok tuhaf gercekten
biraz geçimsizlik var ama bu bunu yaşamam gerektiği anlamında mı olmalı, bunları mı yaşamalıyımBende bıraktığınız izlenim geçimsiz biri olduğunuz !
Aaa tutturmusun kocam da kocam anladık isterse dün olsun olay o değil ki bu kadar ortaya dökülmüş olman bak arkadaşlar yazmış çalışanlar kimse benimle o şekilde konuşamaz diye sen bence bunu düşün yıllar önce olan mevzu nasıl hala gündemde bunları halletmeye bako benim özel hayatım şu an resmi nikahlı kocam, bu karakolluk olayı yıllar oldu olalı ve hala konuşuyorlar bunu...Ayrıca boşansam da bu adam çocuğumun babası ve her zaman arkamızda olacak ve olmalı da
ra
biraz geçimsizlik var ama bu bunu yaşamam gerektiği anlamında mı olmalı, bunları mı yaşamalıyım
canımı acıtmak için ısıtıp ısıtıp aynı mevzuyu değişik şekilllerde ortaya atıyorlar.suç benim başta susturmalıydım ama ne diyecektim ki senden konuşmuyoruz diceklerdi, elime ilk kez direkt böyle bir fırsat geçti, bunu yüzüme söyleyince adamı payladım hem de öle böyle değilAaa tutturmusun kocam da kocam anladık isterse dün olsun olay o değil ki bu kadar ortaya dökülmüş olman bak arkadaşlar yazmış çalışanlar kimse benimle o şekilde konuşamaz diye sen bence bunu düşün yıllar önce olan mevzu nasıl hala gündemde bunları halletmeye bak
iş yerinde ben özel hayatımı anlatmıyorum, burası küçük yer afedersin osursan duyuluyorS Sabir_tasi
İş yerinde bu kadar özel konular konuşulmamalı. Konuşulursa da böyle sorunlar yaşanması çok doğal. Bu saatten sonra, bunun önüne geçmeniz çok zor maalesef.
haklısın ama ne dicektim ki hep imalı konuşuluyordu ben de saklamak istiyordum bu olayları çok rencide edici...inanın ailevi meselelerin böyle ortaya dökülmesi, bunu yüzüme söylemiyorlardı hep arkadan vurdular, hep ortaya konuştular.ben böyle bir fırsat vermedim aslında onlar benim ailevi sorunumu bildiği için beni toplum iöinde rencide etme yolunu seçtiler.olay bu arkadaşım.Ne ekersen onu biçersin diye bir laf var..
insanın yaşadığı bazı şeyler tamamen karakterinden kaynaklı diye düşünüyorum. Neden buraya yorum yapan çoğu kadın sizde suç buluyor? Çünkü o yüzü vermişsiniz karşı tarafa. Seneler geçmiş ve size karşı rahatlıkla bu şekilde konuşuluyorsa demek ki bir hata var ortada.
ra
biraz geçimsizlik var ama bu bunu yaşamam gerektiği anlamında mı olmalı, bunları mı yaşamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?