• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşım

zaten birinin ağzıyla diğerleri de senle konuşmayacaksa salla allah askına böyle kişiliksiz insanlarıı...mesafe koyman iyi olmus cok samimi ortam gibi gelmedi bana:)

burayı bulmaması için sürekli geçmişi temizliyorum :)
Bilgisayarınızıda karıştırıyor yani. Yok artık :KK59:Bence siz konuşmaya falan çalışmayın gelip kendisi bakmak istemiş göstermek zorunda mısın ki. Bırak merak etsin söyleme bi şey. Ortak gruptan çıktım demişsiniz bide whatsapp grubu gibi bi şey mi bu?

evet whatshap grubuydu ordada sürekli birbirleriyle şakalaşmalar takılmalar sıkılmıştım ordan da.

evet whatshap grubuydu ordada sürekli birbirleriyle şakalaşmalar takılmalar sıkılmıştım ordan da.
Keşke gruptan çıkmasaydınız hiç bi şey olmamış gibi davransaydınız. Eğer olurda biri sorarsa konuşmayı silmişim yanlışlıkla falan diyin. Gruptan çıkıcak bi şey yapmadınız siz. Sıkılmış olmanıza bi şey diyemem ama bu durumda çıkmak yerine grup bildirimini kapatsanız daha yararlı olurmuş bence. :63:

neyse kızlar arkadaşla konuştum gerçekten çok tepki vermişim çok kırılmış. bende dedim bi anda seni orda görünce tepkimi kontrol edememiş olabilirim. benim sinirlerim biraz laçka durumda ( bu bebek işinden dolayı olduğu tahmin eder diye düşünüyorum) . ben eşime de aynı tepkileri veriyorum ve sana söylediğim şeylerin farkında bile değilim dedim.
sende keşke tavır yapmak yerine gelip konuşsaydın dedim. çok ağırıma gitti çocuk azarlar gibi azarladın beni dedi. neyse dedim ben verdiğim tepki için özür dilerim dedim. o da bundan sonra benimle bu muhabbetlere girmiyceğini söyledi. en azından küslük olmasın yeter fazla bi şeye gerek yok.

merhaba kızlar,
sorun iş arkadaşım.
bende yaşça küçük ben 33 o 26 yaşında ben evliyim o yeni nişanlandı.
zaten bu arkadaş grubuna uyum sağlamakta zorlanıyorum.
genel olarak grup bekar kızlardan oluşuyor.
bu kızla aynı odadayız akşama kadar.
dün akşam kk ya bir yorum yazıyordum heralde hızlı hızlı ne yazdığımı merak etti naptı bilmiyorum.
hızla gelip ekranıma baktı çok sinirlendim ve özel bişey dedim.
sonra o yerine geçti ve bana özel ha diyerek kızmaya başladı.
kızması gereken ben miydim o muydu acaba !
iş çıkışı da onlarla ortak grubumuzdan çıktım hiç tepki vermedi bu.
sabahtan beridir de konuşmuyoruz ve kendisi tavır yapıyor hızlıca geçip gidiyor falan.
bu durumda ben nasıl davranmalıyım sizce.
kalabalık bir grubumuz ve bu kız grupta bayaa aktif yani bununla sorunum olunca diğerleriyle görüşemem gibi.
Popülaritesini kullanıyor ve baskı altına almaya çalışıyor seni.
Kesinlikle kabul edemeyeceğim bir şey.
Ben olsam o böyle yaptıkça guruptaki diğer insanlarla daha iyi iletişim kurarım, bu insan yok gibi davranırım.

merhaba kızlar,
sorun iş arkadaşım.
bende yaşça küçük ben 33 o 26 yaşında ben evliyim o yeni nişanlandı.
zaten bu arkadaş grubuna uyum sağlamakta zorlanıyorum.
genel olarak grup bekar kızlardan oluşuyor.
bu kızla aynı odadayız akşama kadar.
dün akşam kk ya bir yorum yazıyordum heralde hızlı hızlı ne yazdığımı merak etti naptı bilmiyorum.
hızla gelip ekranıma baktı çok sinirlendim ve özel bişey dedim.
sonra o yerine geçti ve bana özel ha diyerek kızmaya başladı.
kızması gereken ben miydim o muydu acaba !
iş çıkışı da onlarla ortak grubumuzdan çıktım hiç tepki vermedi bu.
sabahtan beridir de konuşmuyoruz ve kendisi tavır yapıyor hızlıca geçip gidiyor falan.
bu durumda ben nasıl davranmalıyım sizce.
kalabalık bir grubumuz ve bu kız grupta bayaa aktif yani bununla sorunum olunca diğerleriyle görüşemem gibi.

Arkadas grubu is arkadaslarindan mi olusuyor?

işlerden vakit kalıyor kk ya takılıyorum facebook twitter her türlü müzük video a dan z kapalı.
birazda kendi sıkıntılarımı unutturuyor burası iyi geliyor

Back
X