İş arkadaşımın amacı neydi

millet-ac-ac_1435230.webp

Selamlar,

Biz şehirdışında bir yerde toplantı yapan birkaç profesyoneliz, ilk defa bu toplantı da tanıştık, akşam yemeğe ve içmeye gittik. Rahat ve modern insanlarız. Ben içmeye devam etmek istediğimi söyledim, bir arkadaş gönülsüzdü, diğeri de sessizdi. Neyse sonuç olarak odalarımıza dağıldık, bir tanesiyle aynı kattaymış odalarımız, tam odaya girerken "al içkini gel" dedi. Bu arkadaşın sevgilisi olduğunu ben biliyorum ama o benim bildiğimi bilmiyor, ben de muhabbet ederken bir flörtümle meselerin ciddi bir ilişki istemediğim için kötü gittiği gibi bir şeyler de söylemiş olabilirim. Neyse ben odasına gitmedim ve sabah acayip bir soğukluk vardı aramızda. Beni bu flört, gönül işlerine kafam hiç basmıyor. Bu adam beni odasına ne diye çağırdı sizce?
Tavla oynamak için olabilir🎲🎲🤣🤣
Önce 4 2 kapısı sonra sonra 5 3 kapısı en sonda birde düşeş hadi geçmiş olsun sonuç Mars oldunuz. Tavlayı koltuğunuzın altına alırdınız😂😂

Son düzenleme:
Öncelikle, içki içmek modernlik düzeyimizi belirlemez, yalnızca sizi alkol tüketen biri yapar.
Sonralıkla, ciddi ilişki istemediğinizi laf arasında söylemiş olabileceğinizi ifade ettiniz.
Yani gayriciddi ya da tek gecelik ilişkiye açık olduğunuz mesajını almış ve buna yol yapmış muhtemelen.
Siz kabul etmeyince de reddedilmiş reaksiyonu gösteriyor.
Gayet açık aslında.

Odasında tek başına korkuyor olabilir
Yabancı yerlere alışkın değildir sizi tanıdık hissetmiştir
Karnı tekrar açıkmıştır yanlız yemeyi sevmeyebilir
Ertesi gün giyeceği kıyafeti sizinle seçmek istiyor zevkinize güveniyor olabilir

..Yani tamamen salakça bahaneler yazalım istiyorsunuz böyle 😄💯

Ciddi ilişki isteyeceğim bir flört değildi çünkü bu herkesle sevisecegim anlamına gelmiyor.

Benim için de gelmiyor ama yurdum erkeği için geliyor şansımı deneyeyim demiş, tutmayınca da surat asmış ki burayı hiç anllayamadım bu herife borçlu değilsin bir şey değilsin deli mi ne

Küçücük paragrafta profosyonel ve modern sıfatlarını o kadar anlamsız kullanmışsin ki .

Profosyonel insanlar ilk defa tanıştıkları kişiyi "odalarına " cagirmazlar
Modernliğin tanımı da içki içmek değil .

Tek doğru kullandığın kelime rahat olmuş . Seni odasına çağıran adam baya rahatmış

Back
X