- Konu Sahibi tuzlukurabiyecanavari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız emojilerle harika anlatmışsınızAcaba niye çağırdı alla alla??️
![]()
çok mu fazla yabancı film izliyorsunuz :)yani bu adamın bana içki içerken eşlik etme teklifinde bulunması ihtimali sıfır mı?
Tavla oynamak için olabilirSelamlar,
Biz şehirdışında bir yerde toplantı yapan birkaç profesyoneliz, ilk defa bu toplantı da tanıştık, akşam yemeğe ve içmeye gittik. Rahat ve modern insanlarız. Ben içmeye devam etmek istediğimi söyledim, bir arkadaş gönülsüzdü, diğeri de sessizdi. Neyse sonuç olarak odalarımıza dağıldık, bir tanesiyle aynı kattaymış odalarımız, tam odaya girerken "al içkini gel" dedi. Bu arkadaşın sevgilisi olduğunu ben biliyorum ama o benim bildiğimi bilmiyor, ben de muhabbet ederken bir flörtümle meselerin ciddi bir ilişki istemediğim için kötü gittiği gibi bir şeyler de söylemiş olabilirim. Neyse ben odasına gitmedim ve sabah acayip bir soğukluk vardı aramızda. Beni bu flört, gönül işlerine kafam hiç basmıyor. Bu adam beni odasına ne diye çağırdı sizce?
Tavla tavla beni tavla salla pullari zarlariTavla oynamak için olabilir
Önce 4 2 kapısı sonra sonra 5 3 kapısı en sonda birde düşeş hadi geçmiş olsun sonuç Mars oldunuz. Tavlayı koltuğunuzın altına alırdınız![]()
Vay canınaRahat ve modern insanlarız
0 değil eksilerde üstelik soğukluk yapması da hadsizlik bence modern olsa dahi kibar değil hoş bence modern bile değil geçin düşünmeyin bileyani bu adamın bana içki içerken eşlik etme teklifinde bulunması ihtimali sıfır mı?
Dalga geçen biz değiliz bencekızlar dalga geçmesek mi, anlasam zaten sormazdım.
Ciddi ilişki isteyeceğim bir flört değildi çünkü bu herkesle sevisecegim anlamına gelmiyor.
Yemin etkızlar dalga geçmesek mi, anlasam zaten sormazdım.