İş arkadaşımın amacı

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
Merhaba kızlar..
Çalıştığım yerde benimle yaşıt aramızda orta seviyeli bir diyaloğun olduğu bir bayan var.(iş dışında görüşmüyoruz. İş yerinde sohbet muhabbet gırgır şamata işte..

Kız çok esprili milletle dalga geçmeyi takılmayı seven bir tip.. Müdürle bile teklifsizce konuşur yani..

Sorun şu ki bu kız benimle sürekli dalga geçiyor benim üzerimden espri yapıp millete anlatıp gülüp eğleniyor..

Tamam esprili şakacı bir kız herkese karşı öyle ama bana biraz fazla takılıyor gibi hissediyorum.

Genelde instagram paylaşımlarımı herkesin içinde ti ye alıyor. Bir kaç örnek verirsem kızın amacını daha iyi anlarsınız belki..

Mesela geçen eşimin o film izlerken laptopa bakarken fotoğrafını paylaşmıştım hikayede. Aşk falan yazdım. Ertesi gün hemen kız adam seninle ilgilenmiyor muhattap olmak istemiyor kulağında kulaklık film izliyor sen hala aşk maşk diyorsun diye 5 dk gülüyor paylaşımı millete gösteriyor. Sen

Sonra bir diğer arkadaşa muallime yi instagramda takip ediyormusun görmen lazım diye kahkahayı patlatıyor.

Geçen yemek yaparken kısa bir video çekmiş eşim onu atmıştım hikayeye eline de hiç yakışmıyor o nasıl domates doğramak diye güldü durdu

En son şu yeni çıkan kalın incili taçlar varya onu takıp bir fotoğraf atmıştım ertesi gün o nasıl taç ya ben yakıştıramadım dedi.

Tabi bunları hep gülerek söylüyor. Beni ve paylaşımlarımı komik mi buluyor amacı ne kötü niyetli mi gereken cevabı vereyim. Yoksa kendine yakın görüyor diye mi böyle

Sizce neden böyle siz olsanız ne yapardınız..

Gereken cevabı verin

Engellerim net

Bekar mı? Eğer bekarsa ah canım ya en azından benim bi Kocam var senin o da yok de yada yemek konusunda ah Canim ya benim yemeğim benim lezzetim sen niye dert ettin yaa de eğer niye kızıyorsun derse asıl sen kızmıssın hatta biraz da kiskanmissin yoksa beni tiye almazdın gizli bi hayranlığın var galiba bana de

Bu takılmak/şaka yapmak değil.

Ben yakın hissettiğim insanlara hep takılır/şaka yaparım ama hiçbirinin de gönlü kırılmaz.

Bu kadın gizli narsist/manipülatör.

Çok kullandıkları bir taktik size şaka yapıyor/iltifat ediyor gibi görünüp özgüveninizi zedeleyecek, eleştirel laflarla kendilerini üstün hissetmeye çabalarlar.

Ps. İçlerinde çok ezik hissettikleri için yaparlar bunu.

Kendine yakin görse boyle yapmazdı,Emin olun kendine yakin gormedigi icin boyle yapıyordur.

Çok muhabbetim yoksa özel hayatta görüşmüyorsam silerim gider, samimiysem bi kahve molası verir açıkcası rahatsızlığımı dile getiririm bu utanılacak bişey değil iletişim kurmak her zaman daha iyidir.. ayrıca iş ortamında böyle şeyler en sevmediğim şeylerdir laçka,mıçmıç,çok aşırı gülen insanlara sinir olurum..

Sanırım çok fazla paylaşım yapıyor özelinizi ortaya döküyorsunuz onada malzeme çıkıyor. Takipten çıkarın çok rahatsız oluyorsanız ama gerçekten fazla ve gerekli gereksiz paylaşımlar yapıyorsanız yüzünüze olmasada arkanızdan dalga geçen ister istemez olur malesef.

Sen ne tepki veriyorsun peki
Bence kız bomboş biri şakacı falan değil yani
Bir kere cevabını versen bu laubaliliği yapmaz ...

Bence sizi kiskaniyor. kisa ve net. Hic sevmem bu tarz insanlari.

Başkalarının yaptıklarını hayatını tiye almak şaka yapmak olmuyor bence. Başka konuşacak konusumu yokmuş. Ona ne. İnstagramda ne paylaşacağımda beni ilgilendirir. Bence siz buna biraz ağzının payını verin.

Kompleksli.. kendi hayatı o kadar renksiz ki, başkalarının hayatından kendine malzeme çıkarıp üstünüzden prim kasmaya çalışıyor.. ben olsam; “canım sen niye bu kadar takıldın ki o kadar mı hayatında heycan yok? seni bu kadar güldürdüysem ne mutlu bana bundan sonra sana her sabah gülmen için bi malzeme sunarım’’ derdim..
ardından da gülerek eklerdim; ben senin instagramında gülecek birşey bile bulamadım, başkalarının hayatıyla ilgilenmektense kendine biraz renk kat.. diye oda ne demek istediğini anlamaya çalışırken kahveni iç keyfine bak

Canım niyetini tabiki anlayamayiz ama ben olsaydım Instagram kullanmıyorum ama Facebook kullanıyorum orada görmesini istemediklerine kapatabiliyosun arkadaşlıktan çıkarmadan. Yani rahatsız oluyosan görmesini engelle eğer öğrenir de sorarsa senin eleştirilerin beni rahatsız ediyordu herkesin içinde tiye aliyosun derdim

Bence fazla taviz vermeyin o içindeki kurtlardan etrafına sataşıyor uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…