İş arkadaşımın amacı

Sizi kıskanıyor ben iyi niyet göremedim:)

Şaka yapmak ayrı dalga geçmek ayrı şey, karşınızdaki insan kompleksli belli ki. Ha şu da var üstünüze alınmayın ama bazı insanlar gereğinden fazla paylaşım yapıyor bu da dalga konusu olabiliyor. Yani çok paylaşım yapıyorsanız ona da takılmış olabilir. Yine de yaptığı hiç hoş değil, sizi toplum içinde rencide ediyor resmen. İş arkadaşınızı sosyal medyadan eklemenize de gerek yok, bence direk engelleyin gitsin.

Ben de böyle bişey yaşadım zamanında. İnan bana insan öldürmeye sıcak bakmaya,kendini ister istemez özgüvensiz hissetmeye,paylaşımlarını atarken 3-5 kere düşünüyosun. Onunla konuş. De ki:"Kimsenin hayatı senin için bir şaka malzemesi olamaz. Ben bundan hoşlanmıyorum. Eğlenecek daha yararlı şeyler bul."
Amacını da söyleyeyim. Özgüvensizliği olan bir insan "aman ne kadar sempatiğim espriliğim" şeysi kasmak için senin hayatınla dalga geçiyo. Gayet de kıskanıyo ama seni gömerek ve dikkatleri bu ucuz esprilerle kendi üzerine çekerek kendisini mutlu edip karşıya acı veriyor.

bariz gözden düşürmeye çalışıyor engelle instagramdan sebep de sunma hiç bir şey de konuşmabaşka otursun bozulsun dursun kendi kendine

Takipten çıkarın bitsin gitsin. Bence de kıskanıyor. İlişki manyağı kadınlar birini bulamayınca böyle oluyor onda da bu durum olabilir.

Üff kıskanç ya bırak alla aşkına
Bu tipleri iyi bilirim
Böyle şaka adı altında laf sokarlar amaç sinir bozmak
Sende aynısını yap susar
Ayy şu tipe bak de gül

Sevimsiz şey, kıskanıyor seni. Karakteri de yerlerde eğilsin de onu toplasın önce. Şaka adı altında insanlarla dalga geçen, alay eden, tipleri hiç sevmem. İşinde iyiysen seni aşağı çekmeye de çalışıyor olabilir. Bir de böyle dünya çapında komedyen havalarında yapmıyorlar mı şu sevimsiz esprilerini tam ağzının ortasına ıslak terlikle vurmalık.

Baskalari uzerinden milleti guldurerek esprili oldugunu iddia edenlerden hic hazzetmem. Engellerdim, umrum olmaz. Gercekten esprili olmak istiyorsa kendini biraz gelistirsin. Ilkokul cocuklari gibi baskalariyla dalga gecerek prim yapmayi biraksin.

Komik değil ki basbayı aşağılayıcı konuşuyor.Kimse de çıkıp bişey demiyor mu buna hakkaten?Garip ve fazla lakayıt bir işyeri sanırım.Siz tavrınızı gösterin daha da dalga geçecek gibi duruyor stand upçı hanım

Kızın yapısı öyle ama size gelince şeyini çıkarmış. Sizde onun yaptığı şakalara gülerek veya tebessümle karşılık verdiyseniz bu onu daha da azdırarak kudurtmuş olabilir. Sonuç olarak net olacaksınız. "Ben bu tür şakalardan hoşlanmıyorum lütfen daha dikkatli olur musun?" deyip ağzını kapatacaksınız.

Ya bugün de en son muallime bi kahve yap da içelim ya dedi durduk yere. Ben de yapayım bari dedim. Yumuşak yüzlü bir insanım. Beni kendinden aşağı mı görüyor anlamadım. Ama artık buna bir dur demeyi düşünüyorum

Ay bide caffe ypıyorsun şakamısınınız???

Lütfen hiçkimsenin ağzına kendinizi meze yapımasına izin vermeyin
bu samimiyet değil
rencide etmek,saygısızlık,kendini bilmezlik
ama mesafeyi nasıl ayarlarsınız bu zor kısmı
ben olsam bir müddet hesabımı dondururdum sonrasında da çalındı vs der onu da dahil etmezdim
direkt çıkarmaktan daha makul olabilir

Sizi kıskanıyor olabilir mi? Bende öyle bir his uyandı.

Ben iş arkadaşınızı esprili değil nerde ne konuşacağını bilmeyen kaba biri olarak nitelendirirdim.Böyle insanların bastırılmış yanlarını bu şekilde tamamlamaya çalıştığını düşünürüm hep-bağırarak konuşan insanların gelişme döneminde söz hakkı tanınmayan insanlar olması gibi- Boşverin acıyın ve geçin.Özel hayatınızı da böyle seviyesiz insanların ağzına sakız etmeyin bence.Belli ki ince ruhlu birisiniz bu tarz insanlar sizi de kabalaştırıp sıradanlaştırmak için ellerinden geleni yapacaklar, hak etmeyene ruhunuzun evinizin özelinizin inceliklerini göstermeyin asıl hikaye bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…