• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın bana olan yaklaşımını anlayamadım?

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba,
İş ortamımda benim gibi bekar bir öğretmen daha var ve yaşı benden biraz büyük. Onunla güzel bir iletişim şeklimiz var ve arkadaş gibiyiz. Ben daha acemi olduğum için okuldaki her işimde bana yardımcıdır. Beni ben demeden düşünür gelir yanıma. Hasta olmuş ve erken gelmişsem eve, akşam nasıl olduğumu merak edip sorar telefondan. Ve bu mesajlar şimdilerde artmış durumda. Onunla konuşmak bana da iyi geldiği için konuşuyorum. Ve açıkçası ilgisi çok hoşuma gidiyor. Aradaki yaş farkının (yaklaşık 15) farkındayım ama karşı cinsten birinin bu kadar nazik ve düşünceli oluşu pek alışık olmadığım bir durum. Onunla duygusal bir ilişki yaşamicam belki hiç yani o istekte değilim ancak insani yönü beni etkiliyor. Ancak onun yaklaşımı çok ilginç. Bazen beni eve kahvaltıya çağırıyor 'arkadaşça'. Bazen bana sen benim küçük kardeşim gibisin diyor. Bazen bana 'normalin üstünde bir güzelliğin var ama şımarma öyle abartılacak kadar da diil" diyerek takılıyor. Telefonda uzun süre arkadaşlarımla görüşmüşsem mesajı geliyor bazen ve kimle konuştuğumu soruyor laf arasında. Öyle pek anlam veremediğim bi yaklaşım şekli var. Kardeş de diyor arkadaşım da. Belki ikisini birden hissediyor da, işte bazen kafamı karıştıyor. Sizce bu adam benden hoşlanıyor mu?

hoşlansa ne olacak? 15 yaş farkı kuşak farkı demek yine de beraber olmayı düşünür müsün.

hoşlansa ne olacak? 15 yaş farkı kuşak farkı demek yine de beraber olmayı düşünür müsün.
Beraber olmayı düşünmüyorum şu an ama o kadar iyi bir insan ve öyle zarif düşünceli tarafları var ki etkileniyorum. Yani keşke daha yaşıma yakın olsaydı

Boş ver yaş farkı çok.On yıl sonra hele.Bayan büyük olsa zerre evlenilmiyor.Erkekler de zorluk yaşasın biraz.Ama degerse bir pay bırak tabi.

Boş ver yaş farkı çok.On yıl sonra hele.Bayan büyük olsa zerre evlenilmiyor.Erkekler de zorluk yaşasın biraz.Ama degerse bir pay bırak tabi.
Çok teşekkürler evet haklısın ben de aynı şekilde düşünüyorum. En azından bir erkekte hangi özellikler beni çekiyor onu daha iyi anladım sayesinde

Merhaba,
İş ortamımda benim gibi bekar bir öğretmen daha var ve yaşı benden biraz büyük. Onunla güzel bir iletişim şeklimiz var ve arkadaş gibiyiz. Ben daha acemi olduğum için okuldaki her işimde bana yardımcıdır. Beni ben demeden düşünür gelir yanıma. Hasta olmuş ve erken gelmişsem eve, akşam nasıl olduğumu merak edip sorar telefondan. Ve bu mesajlar şimdilerde artmış durumda. Onunla konuşmak bana da iyi geldiği için konuşuyorum. Ve açıkçası ilgisi çok hoşuma gidiyor. Aradaki yaş farkının (yaklaşık 15) farkındayım ama karşı cinsten birinin bu kadar nazik ve düşünceli oluşu pek alışık olmadığım bir durum. Onunla duygusal bir ilişki yaşamicam belki hiç yani o istekte değilim ancak insani yönü beni etkiliyor. Ancak onun yaklaşımı çok ilginç. Bazen beni eve kahvaltıya çağırıyor 'arkadaşça'. Bazen bana sen benim küçük kardeşim gibisin diyor. Bazen bana 'normalin üstünde bir güzelliğin var ama şımarma öyle abartılacak kadar da diil" diyerek takılıyor. Telefonda uzun süre arkadaşlarımla görüşmüşsem mesajı geliyor bazen ve kimle konuştuğumu soruyor laf arasında. Öyle pek anlam veremediğim bi yaklaşım şekli var. Kardeş de diyor arkadaşım da. Belki ikisini birden hissediyor da, işte bazen kafamı karıştıyor. Sizce bu adam benden hoşlanıyor mu?
Ah bu toplumun erkegının %90ının su genç kadın saplantısı..bılmıyorum arada bı 10-15 yıl yanı kusak farkı olacak kadar küçüğe gıden adamları Lolıta saplantılı , ılerde aldatma egılımlı, zampara adam goruyorum ben

Ah bu toplumun erkegının %90ının su genç kadın saplantısı..bılmıyorum arada bı 10-15 yıl yanı kusak farkı olacak kadar küçüğe gıden adamları Lolıta saplantılı , ılerde aldatma egılımlı, zampara ve bıraz da kendıne bakıcı arayan adam goruyorum ben..bı de sunu da aklınızdan çıkarmayın; 5olı yaslardan sonra yas dönümüyle cokus hızlanır.yanı mısal evlensenız o saatten sonra aranızdakı yas-jenerasyon farkı ıyıce açılır ve bellı eder kendını...Uzmanların dedıgıne gore ornegın 60larda bı kac yıl bıle fark edıyomus..bakıcısı olursun yanı...yüzden sen sen ol Turk erkegının evlenecek kadın yas aralığı olarak en cok rağbet ettıgı yanı sımdıkı yas aralığın olan 2olerde akranlarından secmeye bak..hem o yaslarda sorunlu adam daha az oluyo..
Boş ver yaş farkı çok.On yıl sonra hele.Bayan büyük olsa zerre evlenilmiyor.Erkekler de zorluk yaşasın biraz.Ama degerse bir pay bırak tabi.[/QUOTE

Merhaba,
Canım, adam seninle beraber olmak istiyor. Dikkat et, iş yerinde bu tür ilişkiler daha sonra iş yerinin cehenneme dönmesine sebep oluyor. Çok uzaklaştırma, çünkü agresifleşmeye başlar. Hayatıma eski sevgilim girdi falan de. Aslında 45 yaşındaki erkekler fit ise bazı şeyleri paylaşmak için çok idealdirler ama onun senin iş yerinde olması çok tehlikeli. Kahvaltı ile başlayan iletişim akşam kahvesi davetleri ve film izleme seanslarına döndürülmeye çalışılırsa senin ki artık dayanamıyor demektir. Dikkat et, çok uzaklaştırmadan eski sevgilini söz ile de olsa hayatına aldığını ifade et derim :)))

Yasının büyüklüğnden dolayı brseyler hssetseydi bunu acık acık söylerdi hatta söylemesi gerekirdi. Amacı 17lik bebeler gibi flört etmekse bileemem

Beraber olmayı düşünmüyorum şu an ama o kadar iyi bir insan ve öyle zarif düşünceli tarafları var ki etkileniyorum. Yani keşke daha yaşıma yakın olsaydı
önce kibar ve zarif olurlar....ya sonrasııııı...?
yaş farkı çok fazla bence denemeyin bile...bi çok örnek görüyoruz siz hayatı yeni öğrenirken o elindfe diplomasuyla geziyor olcak...bunu kendinize yapmayın bence.

Kesinlikle aynı iş yerinde biriyle ilişki yaşama,ayrılık yaşanırsa çok kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyor...Siz unutsanız da çevre unutmuyor,varsa ciddi niyeti tanışsın ailenle... Ne demek evde kahvaltıymış(!) Ortada masumane bi aşk hikayesi göremiyorum ben maalesef,haddini bilsin yaşıtlarına gitsin...Uzak dur o adamdan bence...

Back
X