• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşınızla kocanız göz flörtü ederse ne yaparsınız?

Olayın öncesi var mı peki? Yani siz orada işe başlamadan da bakışma var mıymış? Kızlar haklı, eşinizde bitiyor iş. Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile bakmaya devam ediyorsa adam rahatsız demek ki.
öncesini bilemiyorum ama 1 yıldır sadece bakışma olarak devam ediyor..

o kadın şöyle dedi bugün işte şöyle terbiyesizlik yaptı,şöyle dedikodu yaptı diye anlatıyorum sogusun diye (gerçekten yapıyor bunları) hata ediyorum galiba.çünkü pek bi şey degişmiyor

Cok yanlis yapiyorsunuz.

Zaten bu kadin sana neden bakiyor diye tartismissiniz bir de bunlari yapinca ortada bir sey yokmus da kadina takmissiniz gibi oluyor.

Durup dururken mesele cikariyorsunuz gibi, kadin masummus gibi...

Esinizin ilgisini ona yonlendirmeye devam ediyorsunuz hala.

Burada kadin kadar siz de esinizin dikkatini ona cekme konusunda hatalisiniz.

Erkegin icinden gelmezse bakmaz, tek suclu kadin mi diyenler olmus.

Hangimiz 'su adam surekli sana bakiyor' dense donup bakmayiz bana bakiyor mu yine diye?

Bu meseleye tartismadan, olayi koruklemeden yaklasmaniz gerekiyor.

Tepkileriniz olculu ve sizi hakliyken haksiz duruma dusurmeyecek sekilde olsun.

Şu mantığı da anlamıyorum, niye eşimin aklına sokmuş oluyorum bakıyorsun deyince, hiçbir şekilde bakmasın işte, aklı, vicdanı yok mu?

Erkekler bu kadar zayıf ve aciz yaratıklar mı da hemencecik akıllarına geliveriyor di mi ? Sanki çocuk var da şekere çikolataya imreniyor...

Cok yanlis yapiyorsunuz.

Zaten bu kadin sana neden bakiyor diye tartismissiniz bir de bunlari yapinca ortada bir sey yokmus da kadina takmissiniz gibi oluyor.

Durup dururken mesele cikariyorsunuz gibi, kadin masummus gibi...

Esinizin ilgisini ona yonlendirmeye devam ediyorsunuz hala.

Burada kadin kadar siz de esinizin dikkatini ona cekme konusunda hatalisiniz.

Hangimiz 'su adam surekli sana bakiyor' dense donup bakmayiz bana bakiyor mu yine diye?

Bu meseleye tartismadan, olayi koruklemeden yaklasmaniz gerekiyor.

Tepkileriniz olculu ve sizi hakliyken haksiz duruma dusurmeyecek sekilde olsun.

ben de şu an yazarken fark ettim inanın farkında olmuyor insan.. maksadım sogutmakken dikkatini gene ona çekiyorum.. onunla ilgili iyi kötü konuşmamak en iyisi.. siz olsaydınız yarın ve ondan sonralarda hem kızla hem üçünüz karşılaştıgınızda ne yapardınız?

Erkekler bu kadar zayıf ve aciz yaratıklar mı da hemencecik akıllarına geliveriyor di mi ? Sanki çocuk var da şekere çikolataya imreniyor...
arkadaşımız demiş yukarda erkekte kadın da begeniliyorsa bakabilir bu beni begeniyor hala bakıyor mu diye.. ben öyle düşünüyorum..

Ben erkeklerin aciz veya zayıf olduğunu filan düşünmüyorum, karakteri zayıf olan insan yapıyor bence bu tarz işleri, cinsiyetinin bir önemi yok.

Ben bakarım ve bakıyorsa bir daha bakmamasını sağlarım. Evli, eşine sadık bir insanın da yapması gereken budur, erkeklikle kadınlıkla alakası yok bence. Birilerine bakmak istiyorsa bu ben olamam, izin vermem böyle bir şeye. Hiç te beni memnun etmez böyle bir durum.
Her insanın egosu var ama sadakat denen şey ondan çok önce gelmeli bir insanın hayatında kendisine saygısı varsa.

Ben erkeklerin aciz veya zayıf olduğunu filan düşünmüyorum, karakteri zayıf olan insan yapıyor bence bu tarz işleri, cinsiyetinin bir önemi yok.

Ben bakarım ve bakıyorsa bir daha bakmamasını sağlarım. Evli, eşine sadık bir insanın da yapması gereken budur, erkeklikle kadınlıkla alakası yok bence.
Her insanın egosu var ama sadakat denen şey ondan çok önce gelmeli bir insanın hayatında kendisine saygısı varsa.

Yok ben size hak verdim zaten :) yani çok saçma bence de "kocanın kafasına kadını sokma" demek. Adam bunun bilincinde olmalı, değilse neden evlendi ? O zaman oh o da baktı bu da baktı ego şişti de şişti bunun sonu mu var ?

Yok ben size hak verdim zaten :) yani çok saçma bence de "kocanın kafasına kadını sokma" demek. Adam bunun bilincinde olmalı, değilse neden evlendi ? O zaman oh o da baktı bu da baktı ego şişti de şişti bunun sonu mu var ?
Biliyorum aynı fikirde olduğumuzu, biraz sinirlendim galiba, o yüzden size çıkışmışım gibi mi oldu :oops:
Bu cinsiyet ayrımlarını anlayamıyorum ben, çok saçma geliyor. İnsanın kişiliğiyle ilişkilendirilecek bir durum, niyeyse erkekliğiyle ilişkilendiriliyor. Garip :KK12:

hiç buna benzer başına gelen yok mu? :KK43: siz ne yapardınız?
ama böyle bir seçenek var.. şimdiki aklım olsa o kavgaları yapmazdım..

Ben hesap falan sormazdim kocama. Olay oldugu an ikisinin de agzinin ortasina... :KK62::KK62::KK62:

Kadini kötüleme çabalarinizin nedenini Eşiniz anliyordur bence boşa caba, yapmayin.

Kendimi yerine koyuyorum böyle rahatsiz edici hisler yanlis cikmaz. Ve bu kadar size soguk davranma bakisma vs gibi durumlar tesadufen olusmaz... Ben sadece göz flörtu olduğunu dusunmem.. Daha önce bir yüz verme olayi gecmediyse hic kimse uzuuun sureli bakisma nispet yapma olayina girmez bu yuzden daha onceden diyaloglari olduğunu Düşünürüm...

Ve eşime hiic bir şey demem ona çok guvendigimi söylerim arada bir, kadinin adini agzina almam ve kiskanclik krizine girmem, gozu önünde bilgisayar tel kontrol etmem...ama gözlerimi iyi acarim ve her yeri her seyi kontrol ederim, is yerinde ki kadınlara konuşma arasında kadim hakkında yeri geldikçe soru sorarim tepkilerine bakarim...

Eğer varsa bir is onunde sonunda cikar, ama tüm bunlara rağmen sadece bakisma ise evde büyük capli bir sinir krizi gözünü korkutur bence:)

ben de şu an yazarken fark ettim inanın farkında olmuyor insan.. maksadım sogutmakken dikkatini gene ona çekiyorum.. onunla ilgili iyi kötü konuşmamak en iyisi.. siz olsaydınız yarın ve ondan sonralarda hem kızla hem üçünüz karşılaştıgınızda ne yapardınız?

Bunun bir yildir devam ettigini yazmissiniz.

Bir yildir neden sana bakiyor diye tartisip kadin hakkinda olumsuz konustuysaniz bunu bicak gibi kesmenin bir yolu yok.

Eger durum karsilikliysa ve bu kadar uzun suruyorsa bunu engellemek degil esinizle iliskinizi gzden gecirmek lazim.

Cunku bu kadin olmasa baskasi olabilir.

Ama yine de ayni ortamda bizzat gozlemlemeden bu kadar aleni bir florte inanamadim ben.

Evli bir adamla bir kadinin bu kadar acik flortunden, bakismasindan herkes rahatsiz olur.

Simdiye kadar coktan muhabbeti donerdi bunun.

Ustelik ikisinin de kimseden cekinmeyecek kadar gozleri kararsa sadece bakismayla kalmazlardi diye dusunuyorum.

Bu nedenle ben hala kadinin ilgisi oldugunu dusunuyorum.

Esiniz de bundan hoslanip pasif kaliyordur, siz mesele ettikce de harika hissediyordur...

Görünürde hani tam net bişey yok ama ben bi kadının hislerine güvenirim.. bence olabildiğince uzak tutun ve eşinize farkettirmeden kontrol edin telefonunu sosyal hesaplarını

Kadini kötüleme çabalarinizin nedenini Eşiniz anliyordur bence boşa caba, yapmayin.

Kendimi yerine koyuyorum böyle rahatsiz edici hisler yanlis cikmaz. Ve bu kadar size soguk davranma bakisma vs gibi durumlar tesadufen olusmaz... Ben sadece göz flörtu olduğunu dusunmem.. Daha önce bir yüz verme olayi gecmediyse hic kimse uzuuun sureli bakisma nispet yapma olayina girmez bu yuzden daha onceden diyaloglari olduğunu Düşünürüm...

Ve eşime hiic bir şey demem ona çok guvendigimi söylerim arada bir, kadinin adini agzina almam ve kiskanclik krizine girmem, gozu önünde bilgisayar tel kontrol etmem...ama gözlerimi iyi acarim ve her yeri her seyi kontrol ederim, is yerinde ki kadınlara konuşma arasında kadim hakkında yeri geldikçe soru sorarim tepkilerine bakarim...

Eğer varsa bir is eninde sonunda cikar, ama tüm bunlara rağmen sadece bakisma ise evde büyük capli bir sinir krizi gözünü korkutur bence:)
önceleri olsa kulagıma gelirdi bunca zaman.. o sinir krizi de oldu maalesef ama sonuç yok :( sanırım bu böyle bakışma şeklinde devam edicek ve ben başımı başka tarafa çeviricem..

Bunun bir yildir devam ettigini yazmissiniz.

Bir yildir neden sana bakiyor diye tartisip kadin hakkinda olumsuz konustuysaniz bunu bicak gibi kesmenin bir yolu yok.

Eger durum karsilikliysa ve bu kadar uzun suruyorsa bunu engellemek degil esinizle iliskinizi gzden gecirmek lazim.

Cunku bu kadin olmasa baskasi olabilir.

Ama yine de ayni ortamda bizzat gozlemlemeden bu kadar aleni bir florte inanamadim ben.

Evli bir adamla bir kadinin bu kadar acik flortunden, bakismasindan herkes rahatsiz olur.

Simdiye kadar coktan muhabbeti donerdi bunun.

Ustelik ikisinin de kimseden cekinmeyecek kadar gozleri kararsa sadece bakismayla kalmazlardi diye dusunuyorum.

Bu nedenle ben hala kadinin ilgisi oldugunu dusunuyorum.

Esiniz de bundan hoslanip pasif kaliyordur, siz mesele ettikce de harika hissediyordur...

çok teşekkür ederim , biraz içim rahatladı.. haklısınız..

Bence kocasinin yaninda git yanina esimi birine mi benzettiniz de ama ne sinirli ne de guler yuzle soyle nötr ol, ne kavga cikarmis olursun ne ılımlı yaklasmis olursun kocasi da bi işkillenmiş olur

Ben bakarım ve bakıyorsa bir daha bakmamasını sağlarım. Evli, eşine sadık bir insanın da yapması gereken budur, erkeklikle kadınlıkla alakası yok bence. Birilerine bakmak istiyorsa bu ben olamam, izin vermem böyle bir şeye. Hiç te beni memnun etmez böyle bir durum.

Ne demek istedigim anlasilmamis galiba

Herkes kendisine bakildigi soylendiginde donup bakar ne bakiyor, hala bakiyor mu diye...

Bunu sadece egosu icin de yapmaz, meraktan, yine mesele cikar mi vs diye de dusunebilir.

Yukarida da yazdim ben evli bir adamin bir yil boyunca baska bir kadina is yerinde alenen uzun uzun bakmakla yetinecegine inanmiyorum.

Bundan hem ortamdakiler rahatsiz olur hem de esiyle bu mesele yuzunden defalarca tartismis yani esinin rahatsiz oldugundan haberdar.

Bu durumun konu sahibinin hassasiyetiyle daha da icinden cikilmaz bir hal aldigina inaniyorum o da olculu tepkiler vererek neyin ne oldugunu anlamaya calisacak ve icabina bakacak zaten.

Yani burada hicbirimiz konu sahibinin esinin egosunu sadakatinden on planda tutmasi...

Ya da biri bize bakarsa biz de memnuniyetle bakariz egomuz oksanir fikrine sahip degiliz...

Üzgünüm ama ortada masum bakışmalar olduğunu sanmıyorum. Ama bu demek değil ki herşeyi yerle bir edin. Aksine sağlam ve düşünerek hareket etmelisiniz çünkü bu tür insanlar utanmaz ve üstüne size iftiracı dedirtir. Sert bir kişiliğe sahip değilsiniz gibi anlıyorum. O kadın da bunu fark etmiş ki size hoşgeldiniz bile dememiş ancak karşısında tuttuğunu koparacak, canı sıkıldığında can sıkan bir kadın görseydi korkar ve sizinle iyi geçinmeye çalışırdı. Şu an "nasıl olsa ses çıkaramaz" diyor ve gözünüzün içine baka baka kocanızla ilgileniyor.
Bana kalırsa eşiniz her ne kadar hatalı olsa da onunla bu konuyu çözemeyeceğiniz için onu rahat bırakın. Yarın gözlem yapın, sakin olmaya çalışın. Kadınla da yalnızken konuşun açık açık. Hırçın ya da ezik görünmeyin. Hoşgeldin bile dememiş, siz de ona bayılmıyorsunuz zaten bunu belirtin. Başkalarınınki yerine kendi kocasıyla ilgilense onun için daha iyi olacağını söyleyin. Meseleyi uzatırsan ben daha da uzatırım kimsenin yüzüne bakamazsın deyip arkanızı dönüp çıkın. Herkesin içindeyken onunla normal konuşmayı ihmal etmeyin. Ben olsam böyle yapardım.

Kadına "bu genç yaşında kocama bakacağım diye şaşı olacaksın" derim. Kocama da "gözün başın ayrı oynamasın affetmem" derim. Ee gerisi onlara kalmış artık. :KK50:

Back
X