• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşınızla kocanız göz flörtü ederse ne yaparsınız?

Ayyy..sanki pembe dizi izliyorum.bakin hic bir sey hissetirmeyin.konu kapanmis gibi davranin.ama gizlice takip edin.telfonlarini,facebook hesaplarini.vs...burnuma kotu kokular geliyor..
Ey yarrabbim,insanlara ne oluyor yaaa...hadi bekarlari gectim evliler daha beter.

düz mantık bakınca mümkün değil gibi diyorsun ama düşünüyorum da neler okuduk, ne imkansızlar okuduk şu BDV de..
eşini takip et diyeceğim ama yani evde adam normalmiş, kadınla aynı ortamda da senden uzak değil..
3 maymunu oynamak nere kadar?

erkekler nasıl da üste çıkıyor. karısının yanında baska bir kadına bakan koca. İnsanın aklına her sey gelir yani

Sizde onun gocasına bakın :) :)

var yaa, çook sinirlendim. o iş yerini ayağı kaldırır o yellozun da saçlarını eline verirdim.
ha canım kocamın eline de valizini veriridim tabi..
benim yanımda bakışacaklar ha, valla ne kadar şirret olacağımı şu an ben bile kestiremiyorum. okadar...
en olmadı tuvalette kıstırır iyi bir gözdağı verirdim... ya siz niye çekiniyorsunuz anlamadım, başınız dim dik olsun o yellozun eli ayağı titresin asıl birdaha sizi görünce...

var yaa, çook sinirlendim. o iş yerini ayağı kaldırır o yellozun da saçlarını eline verirdim.
ha canım kocamın eline de valizini veriridim tabi..
benim yanımda bakışacaklar ha, valla ne kadar şirret olacağımı şu an ben bile kestiremiyorum. okadar...
en olmadı tuvalette kıstırır iyi bir gözdağı verirdim... ya siz niye çekiniyorsunuz anlamadım, başınız dim dik olsun o yellozun eli ayağı titresin asıl birdaha sizi görünce...
Kocama neden baktın mı diyecek . Kusura bakmayın ama çok komik .Sanki kocasıyla yatmış gibi konuşmuşsunuz . :) :) :)

merhaba herkese.. bugün gördügüm bi topikten etkilenerek 1 yıldır kafamda büyüte büyüte bitiremedigim bir derdimi paylaşmak istiyorum sizinle.geçen sene iş degiştirdim ve eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.farklı bölümlerde.benim çalıştıgım bölümde bir kadının(evli ve çocuklu) eşime baktıgını ve eşiminde ona baktıgını fark ettim.üstünde durmadım.sonra bi akşam iş çıkışı ikimizde arabadayken kadın yine eşime baktı ve ben "bu sana niye bakıyor" diye kavga ettim.evlilik yıldönümüzdü o gün : ( sanırım bununla eşimin bakışı daha da arttı.egosu okşandı..eşime "bu kadını sevmiyorum" dedim.facebooktan arkadaşlık yollamıştı kabul etmiştim, "artık onu listemden çıkardım" dedim.. ve ilk günden beri kötü bir elektrik alıyordum.diger arkadaşlar gibi "hoşgeldin" demedi.benimle hiç iletişime geçmedi.hep mesafeli oldu..geçen akşam yemekli eşli toplantıda kadın ve eşi de vardı.eşim bana sarıldı,hemen ardından kadın da kocasına.eşim beni öptü yanagımdan.dedim ben kuruntu yapıyorum bak benimle ilgileniyor,sonra da kadına mı yapıyor bunları diye düşündüm?çünkü arada bakmaya devam etti.kadın bunları gördü ve giderken kocasıyla elele gittiler.eşimde arkasından baktı : ( acaba ben mi abartıyorum kızlar?bu arada kocam ilgili sevgi doludur,sevdigini söyler hissettirir.gece dışarı çıkmaz.tam bir işkoliktir..

merhaba herkese.. bugün gördügüm bi topikten etkilenerek 1 yıldır kafamda büyüte büyüte bitiremedigim bir derdimi paylaşmak istiyorum sizinle.geçen sene iş degiştirdim ve eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.farklı bölümlerde.benim çalıştıgım bölümde bir kadının(evli ve çocuklu) eşime baktıgını ve eşiminde ona baktıgını fark ettim.üstünde durmadım.sonra bi akşam iş çıkışı ikimizde arabadayken kadın yine eşime baktı ve ben "bu sana niye bakıyor" diye kavga ettim.evlilik yıldönümüzdü o gün : ( sanırım bununla eşimin bakışı daha da arttı.egosu okşandı..eşime "bu kadını sevmiyorum" dedim.facebooktan arkadaşlık yollamıştı kabul etmiştim, "artık onu listemden çıkardım" dedim.. ve ilk günden beri kötü bir elektrik alıyordum.diger arkadaşlar gibi "hoşgeldin" demedi.benimle hiç iletişime geçmedi.hep mesafeli oldu..geçen akşam yemekli eşli toplantıda kadın ve eşi de vardı.eşim bana sarıldı,hemen ardından kadın da kocasına.eşim beni öptü yanagımdan.dedim ben kuruntu yapıyorum bak benimle ilgileniyor,sonra da kadına mı yapıyor bunları diye düşündüm?çünkü arada bakmaya devam etti.kadın bunları gördü ve giderken kocasıyla elele gittiler.eşimde arkasından baktı : ( acaba ben mi abartıyorum kızlar?bu arada kocam ilgili sevgi doludur,sevdigini söyler hissettirir.gece dışarı çıkmaz.tam bir işkoliktir..

bunu düşünmek bile içimi bulandırdı napacağım konusunda katil olabilridim herhalde yada karakolluk
nitekim kadınıda eşimide paralardım
allah korusun
zor bir durum insan eşine konduramaz ama kadın hissiyatı kuvvetlidir malesef

Bakarsa baksın ne var aralarında bir samimiyet olsa anlıcam da bakışlara mana bulmak nedir anlamadım eşinize karşı bir şey düşünse zaten eşiyle gelmezdi yemeğe bahane uydururdu. Belki eşiniz bakıyor o da fark ediyor. Yıldönümünüz de bile kavga etmişsiniz onun yüzünden. Ne gerek var. İnternette ekler yazışır kur yapar anlarım da bakıyor diye bir şey diyemezsiniz eşinize çeki düzen verin. Belki de size öyle geliyordur takıntı yaptığınız için.

Yani durumdan eminseniz ki ben her zaman kadınların doğru hissettiğine inanırım, çk kötü bişey. Muhtemelen eşiniz kendi çapında heyecan yaşıyor. Ben olsam, öncelikle bu yüzden eşimle kavga etcek kvama geldiysem, eşimin inkarı flan bana işlemezdi, dünyayı ona dar ederdim. Kadına gelince doğru zamanı kollar ona öyle bişey yapardım ki bir daha eşimi görünce saklancak yer arardı.

bence hiç çaktırmamalıydın fark ettiğini

önce kocamı bir hizaya sokarım bana bak ben başka adamlara bakmıyorum ama sen evli kadınlarla paslaşmakdan hoşlanıyosan eyvallah bende başka adamlarla paşlaşırım ayagını denk al derim o kadınada kocamı her gördüğünde ericek gibi bakıyosun hayır içinde kaldıysa bir gece göndereyim evli barklı kadınsın kocandanda mı çekinmiyosun kafamdaki soru işaretlerini istersen eşinlede paylaşayımde o eşi duycak sinek küçük ama mide bulandırır felsefesinden çekindiği için geri adım atıcakdır

yani bende bu rahatlığı anlamıyorum.. Adam adam olsa bi kere de anlar kadın sana rahatsızlığını dile getirecek kadar hissetmiş daha ne bakıyon ne yani bunu bakan kadına değil çünkü o senin rahatsız olduğunu bilmiyor olabilir ama ısrarla bildiği halde bakmaya devam eden kocan için söylüyorum..
Böyle ufak tefek seyler herkesin önüne gelir önemli olan sonuçtur misal bizim bir dükkan kira meselemiz vardı alacaklı durumundaydık kiracı bayandı yaşı annem kadar var fakat hani kadına ulaşılamazsa diye kızınında nosunu vermişler eşime.. eşim bu konulardaki hassasiyetimi bilir ilk bana anlatır gösterir falan bu nolardan da haberim vardı uzun bi süre umursamadım gerçekten de umrumda değildi sonra alacağımızı aldık bi gün rehbere bakarken hala kızının nosunu kayıtlı gördüm ( sadece kayıtlı bak konuşma yok iletişim sıfır buna rağmen ) whtsapptan da fotosu falan görüyo no kayıtlı diye EŞİME GENEL BİR ÇIKIŞ YAPARAK rehberinde luzumsuz bi sürü nonun kayıtlı olduğu söyledim ne gerek var falan diye mesela bizim kiracı alacağını almışsın hadi kadının tlf dursun lazım olur kızının ne işi var hala rehberinde dedim vs vs.. 2 gün sonra öylesine tekrar baktığımda SİLMİŞ BİLE.. ne yalan söylim hoşuma gitti ağzımdan çıkanı bu kadar kale alması.. bizde de karşılıklı kıskançlık durumları çook olmuştur verdiğim örnek kıskançlık örneği değil yalnız, örnek bile değil çok ufak bişey ama ben birinin fotosuna neden baktın diye kavga çıkardıysam bi zaman sonra o kişinin fotosunu ben bile gözüne soksam eşim o fotoya bakmaz bilmiyorum bizde böyle... EŞİN ISRARLA SENİ BU KONUDA NEDEN HUZURSUZ EDİYOR ANLAMADIM DİREK KESİP ATMASI LAZIM EN DOĞRUSU..

Aynisini ben esime yaparim!! Gozune soka soka yaparim hemde!! Valla hic onun seviyesine dusmem dusuncesinede kapilmam. Direk aynisindan yaparim. Gorsun anyayi konyayi. Boylelerine mmustehak cunki. Bak o senin baktigini gorunce nasil kudurucak sende ozaman lafini sokarsin.

Parçalarımmmmm

Kadını işyerinde tuvalette görüp veya facebooktan konusmaya alıp '' xxx'ciğim bir şey dikkatimi çekti sorucam sorucam erteleniyor, sen neden sürekli bana bakıyorsun söylemek istediğin bir şeymi var?'' diyeceksın. gayet rahat ve samımı bır tavırla. esıne degıl sana baktıgını anlayacak hanı esını katmadan bu sefer sıze bakmayı kesecek :)

Çok sinir bozucu bir durum ya :KK12: senin yerinde olsam arabadan o kadın eşine bakarken hayırdır arkadaşım kime bakıyorsun sen birine mi benzettin der camı kapardım :KK11:

Back
X