İş arkadaşlarım kahvaltıya gidip beni çağırmamış :(

Kizilgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
150
168
33
31
Kizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamam işten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum

E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedi zaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence

Daha önce çağırdılar ve gitmediğiniz oldu mu? Kıskanç bir sevgili eş durumunuz var mı? Bunlara cevabınız hayırsa, siz anlaşıyorsunuz ama onlar anlaşamıyorlar sizinle. Bu ihtimali düşünün.

Tabiki öyle ama bir plan yapilirsa daha önce hep beraber yapmisizdir. Beraber gitmisizdir bir yerlere. Cunku gercekten iyi anlasiyoruz. Simdi neden boyle yaptilar ki elimde olmadan cok fazla uzuluyorum bi de regl donemimdeyim sanirim cok duygusalim

Yo aksine hep ilk cagirilan kisilerden oldum ve de gittim her davetlerine. Boyle is arkadaslari gibi degil zaten yakin arkadaslar gibiyiz, yoneticimizle de oyleyiz. Cok uzuldum kirildim ya

Ani gelişmiş. Bu açıklama

Gayet normal bir açıklama. İnsanlar bazen birden plan yapar ve sadece o an o ortamda olanlar katılır, başkasını çağırmak akla gelmez. Ya da canları yalnız takılmak istemiştir, konuşacak özel şeyleri vardır. Herkes her an herkesle olacak diye bir kural yok. Surat asmak gereksiz.

E demisler ya spontane gelisti diye.
Denk gelmistir, aksamdan konusurken karar almislardir. Akillarina senin gelmemen seni disladiklari anlamina gelmiyor ki. Akillarina gelmedigin halde "pufff simdi tribinden gecilmez. Goncayi da arayalim" deseler zoraki gruba eklenti olsan daha mi mutlu olacaktin?
Insanlar sizi sevebilir ama sizsiz plan da yapabilir. Bir sonrakine de sizi cagirirlar. Cidden alinacak gucenecek birsey yok. Ben cok grup şurup olaylarini sevmem ama 3 kisilik bir arkadas grubum var. 14 yildir yakin arkadasiz. Ergenken biz de biri biriyle bulusup digerini çağırmayınca dislandigimizi hissederdik ama yillar icinde olgunlastik. Simdi ucumuz beraber bulustugumuz gibi ikili ikili de bulusuyoruz. Kimsenin de takilasi gelmiyor.
Siz de bosverin. Bosu bosuna araniza soğukluk da girmesin. Is arkadasi neticede...
Ayrica cagirilmadigi yere "neden cagirilmadim?" Diye sorarken utanmadiniz mi ya? Bana biri boyle soru sorsa "aklimiza gelmedin demek ki" derdim

Yo aksine hep ilk cagirilan kisilerden oldum ve de gittim her davetlerine. Boyle is arkadaslari gibi degil zaten yakin arkadaslar gibiyiz, yoneticimizle de oyleyiz. Cok uzuldum kirildim ya
Böyle davetlerde çağrılmayan kişi ile ilgili sıkıntı vardır. 1 mız mız dır 2 hep benim dediğim diyordur 3 grubun enerjisine uymuyordur, çok surat yapar ağlar 4 çok konuşuyordur 5 hiiç konuşmuyordur gibi gibi.
Geri kalan açıklamalar boştur.

sizin yorumlarinizin ve bakis acinizin hastasiyim ya valla yazmadan edemiycem :) insallah bir omur mutluluk huzur saglik siz ve sizin gibi insanlarla olur.

Böyle bi durum benimde zoruma giderdi açıkçası. Anide olsa bi alo demek zor değil ki artık telefonlar insanların organı gibi oldu bu zamanda ellerinden düşürmüyo kimse bi mesaj bile atabilirlerdi. Yinede küsmek hakkın değil ama biraz bozulduğunu sadece söylemeden belli et, anlarlar bence. Sonra anlayıpta açıklama bile yapmazlarsa demekki içlerinde seni istemeyen biri var.

bunda nasıl bır sorun var anlamadım arkadaslarınız bıryerlere gıderken sızı de goturmek zorundalar mı kı
sızın arkadas grubunuzun ıcınde kendı arkadas grubu da olabılır sızden daha ıyı anlastıgı bırıde olabılır bu bır sorun degıl kı afıyet olsun ne guzel eglenmısler cagırmak ısterlerse cagırırlar sızde gıtmek ıstersenız gıdersınız boyle seylerı bence buyutmeyın bunlar ıcın küslük kırgınlık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…