- 2 Ekim 2018
- 150
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Ani gelişmiş. Bu açıklamaNiye surat asıyorsunuz? Sebebini sorun. Bir açıklamaları vardır belki.
Tabiki öyle ama bir plan yapilirsa daha önce hep beraber yapmisizdir. Beraber gitmisizdir bir yerlere. Cunku gercekten iyi anlasiyoruz. Simdi neden boyle yaptilar ki elimde olmadan cok fazla uzuluyorumE ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedizaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Yo aksine hep ilk cagirilan kisilerden oldum ve de gittim her davetlerine. Boyle is arkadaslari gibi degil zaten yakin arkadaslar gibiyiz, yoneticimizle de oyleyiz. Cok uzuldum kirildim yaDaha önce çağırdılar ve gitmediğiniz oldu mu? Kıskanç bir sevgili eş durumunuz var mı? Bunlara cevabınız hayırsa, siz anlaşıyorsunuz ama onlar anlaşamıyorlar sizinle. Bu ihtimali düşünün.
Bana yarin kusura bakma falan derlerse ne diyecegim?Profesyonel davranip umursamayin,umursamaz görünün yarinda.
Ani gelişmiş. Bu açıklama
E demisler ya spontane gelisti diye.Tabiki öyle ama bir plan yapilirsa daha önce hep beraber yapmisizdir. Beraber gitmisizdir bir yerlere. Cunku gercekten iyi anlasiyoruz. Simdi neden boyle yaptilar ki elimde olmadan cok fazla uzuluyorumbi de regl donemimdeyim sanirim cok duygusalim
Böyle davetlerde çağrılmayan kişi ile ilgili sıkıntı vardır. 1 mız mız dır 2 hep benim dediğim diyordur 3 grubun enerjisine uymuyordur, çok surat yapar ağlar 4 çok konuşuyordur 5 hiiç konuşmuyordur gibi gibi.Yo aksine hep ilk cagirilan kisilerden oldum ve de gittim her davetlerine. Boyle is arkadaslari gibi degil zaten yakin arkadaslar gibiyiz, yoneticimizle de oyleyiz. Cok uzuldum kirildim ya
sizin yorumlarinizin ve bakis acinizin hastasiyim ya valla yazmadan edemiycem :) insallah bir omur mutluluk huzur saglik siz ve sizin gibi insanlarla olur.E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedizaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Valla gecen benm yakin arkadaslarim gitti planli hatta ama hic kizmadim o gun onlar uygundu plan yapip gittiler hatta dalga gectm bogazinzda kalsin Allah sizi kahretmesin dedimAni gelişmiş. Bu açıklama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?