İş arkadaşlarım kahvaltıya gidip beni çağırmamış :(

Ne kadar riyakâr insanlar..
Evet mesafe güzeldir. Ben de çok severim

Eklentiler

• 20200107_160022.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 143

Valla bana gayet şeker bir insan gibi geldiniz burdan yemişim bu insanlatın aklını deveye diken adama ... yaranıyor. İnsanlar kafayı yemiş yahu kimseye iyilik yaramıyor sıkmayın canınızı

Valla arkadaşım bunlar bahane; şimdi herkes suçu üstünden atmaya çalışıyor. Boşver mesafe candır.

Kim olsa takar üzülür. Yapılan yanlış ayıp.
Olanda hayır vardır. Demedi deme.
Diyeceklerim bu kadar.

Valla bana gayet şeker bir insan gibi geldiniz burdan yemişim bu insanlatın aklını deveye diken adama ... yaranıyor. İnsanlar kafayı yemiş yahu kimseye iyilik yaramıyor sıkmayın canınızı
yaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum aynen sıkmamaya karar verdim ben ve ailem bana yeteriiz

hakkında dedikodu yapmak için çagirmamiş olabilir..aman yapsınlar diyecek söz bulamiyorlar...
sende iş dişindaki arkadaşlari ile yemege çik foto çek insta storye at.. bakalım ne diyecekler..
hiç bişey deme bence:)

beni çagimadiklari zaman ben nabiyorum biliyon mu?
gidiyorum yeni insanlarla tanişiyorum..
sonra taniştığım kişilerle foto çekiyorum..
instagrama atiyorum..
şöle bi hava atiyorum...
vayyy bunlar kim diyor..
bende arkadaşlarim diyorum yeni demem ki..
çagirmadiklari bin pişman oluyorlar..
demek ki sen geziyorsun
boşvereceksin ..:)

şakamı bu

benzer seyler yasamiz biri olarak senin adina cok uzuldum... Ayni duygulari bende yasadim ve ne kadar can sikici oldugunu bilirim. Demkki onlar seni o kadarda yakin gormuyor ve senin sandign kadarda samimi degillermis. Uzgunum aci ama gercek boyle sanirim. Bence hepsine mesafeni korumalisin bundan sonra. Sende kendine yeni bir cevre edin bence arkadasim.
Bu arada merak ettim, son guncellemenden sonra baska bisi diyen oldumu sogukluguna. Bence alissinlar yavas yavas bu haline :)

Ben olsam storylerine hepsinin cevap yazar bensiz afiyet olsun diyerek tüm kahvaltıyı zehir ederdim. İçlerine otursun ben üzüleceğime, düşüneceğime onlar düşünsün derdim

Ya harikaymis cidden az sevdiğimiz insanlarla para harcamamak bundan sonra bende uyguluycam

Bazı yaratiklarda iş arkadaşı olacak kadar bile insanlık yokki eminim bunlarda kanıtlar yakında.

Demek ki cagirmak istedikleri biri degilsin. Oz elestiri yap.

Ote yandan sunuda unutma gercekten ani gelismis olmasi kuvvetle muhtemel. Obur turlu seni engeller oyle gezerlerdi.

Demek ki cagirmak istedikleri biri degilsin. Oz elestiri yap.

Ote yandan sunuda unutma gercekten ani gelismis olmasi kuvvetle muhtemel. Obur turlu seni engeller oyle gezerlerdi.
O kadar kişi şunu engelleyelim diye konuşmaz yönetici de varmış. Pazar kahvaltısı ani gelişecek bir olay değildir. Öğle ya da akşam yemeği olsa belki.ilk dediğimiz cümleye katılıyorum. İşte o çook büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…