İş arkadaşlarım kahvaltıya gidip beni çağırmamış :(

Daha önce çalıştığım ortamda benzer bir durum başıma gelmişti. Sebebi bekar olmammış. Hepsi evliydi o zamanlar..
Hahaha buna güldüm. Hepsi o derece mi özgüvensizmis ? Hepsinin sırasıyla kocasini mi ayartacagini düşünmüşler. Aman o bekar gelmesin bulunmaz hint kumaşı milyarder kocalarımızı ayartir falan gibi bir düşünceleri mi varmış 😂
Benim eski iş yerinde evli 2 kadın kocalarını aldatıyordu evli adamlarla :)

Kizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamam :KK43: işten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum :KK43:

Hepsi pazar sabahı organize olup kahvaltıya gitmişlerse o ani gelişme değildir. Genelde böyle şeyler haftaiçi plan yapılır zaten. Herkes ona gore haftasonu organize olsun diye. Size sanırım işyerinde formaliteden güleryüzlü ve kibar davranıyorlar. Çok yakın arkadaş değilsiniz yani. O kadar değer vermeyin bence. Üzülmeyin boş yere. Zaten iş arkadaşlıkları genelde çok samimi olmuyor. Is yerinde samimi bile olsan isten çıkınca bir süre sonra sohbet kesiliyor. Bu duygusallıkla işyerindeki arkadaşlıklarınızi yakın sanıp çok özelinizi de anlatmayin derim nacizane fikrim.

Hahaha buna güldüm. Hepsi o derece mi özgüvensizmis ? Hepsinin sırasıyla kocasini mi ayartacagini düşünmüşler. Aman o bekar gelmesin bulunmaz hint kumaşı milyarder kocalarımızı ayartir falan gibi bir düşünceleri mi varmış 😂
Benim eski iş yerinde evli 2 kadın kocalarını aldatıyordu evli adamlarla :)
Bir de benim yanımda dediler, evli olsan seni de çağırırdık diye.. Ne diyeceğimi bilemedim. Yalnız yaşıyordum, doğu görevindeydim, arkadaşım da yoktu başka.. Zor yıllardı benim için..

Çocuk musunuz Allah aşkına. Beni aramadilar diye dertlenmek neyin nesi.
Samimi siniz diye her yere birlikte gitmek zorunda misiniz.?

Bir de benim yanımda dediler, evli olsan seni de çağırırdık diye.. Ne diyeceğimi bilemedim. Yalnız yaşıyordum, doğu görevindeydim, arkadaşım da yoktu başka.. Zor yıllardı benim için..
Sizin yalnız yasamanızda onlarda bir korku oluşurmuş. Anlıyorum. Ülkemizdeki kadınlar da hep benim eşim bakmaz, kadınlar ayartıyor düşüncesi olduğundan sizi potansiyel olarak görmüşler. Kendi özgüvensizlikleri tamamen.

Böyle bir şey herkesin canını sıkar buradakilerin cool'culuk oynadığına bakmayın.
Spontane olayı da hikaye yönetici dahil o kadar iş arkadaşı haftasonu kolay kolay spontan program yapamaz.
Asla trip atmayın ya da surat asmayın. Ama ilişkinizi ve yüklediğiniz anlamı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Ha ayrıca
Şu iş arkadaşından arkadaş olmaz geyiğine de gram katılmıyorum.
Türkiye'nin en kurumsal yerlerinden birinde çalışıyorum
3-4 iş arkadaşım var ki ne gece gezmeleri yaptık, kusarken birbirimizin saçını tuttuk, nikah şahitliği yaptık, ev yatılarına kaldık.
Ev taşıyanın evine temizliğe gittik. Hastalananı hastaneye götürdük. Prim sistemi var, alamayacak gibiysek almasına çok az kalana devrettik şahsi işlerimin bir kısmını.

İyi insan da, şerro insan da okulda da, işte de apartmanda da, aile efradında da vardır. Seçmesini bileceksiniz sadece.

Hatta en ideal durum, çevrenizde ortak noktalarınızın fazla olduğu insanların ağırlıkta olmasıdır. Herkes sürekli ilkokul lise arkadaşlarıyla mı görüşecek yahu?

Valla ben olsam şimdiye ölüm fermanlarını vermiştim asla suratlarına bakmazdım ölmüşler kabul ederdim ama ben genelde yanlış yaparım eğer siz benden daha zekiyseniz öyle olmanızı umut ederim lütfen takilmayin takınmıyormuş gibi yapmayın direkt takılmayın. Kısacası tek tavsiyem dediğimi yap yaptığımı yapma olur sevgili dert sahibesi:KK20:

İnsanlara hakettiklerinden fazla değer vermemek ,peki bu arkadaş haketmiyormuymuş biraz değeri ,şimdi de -aa senin haberin yokmuydu bizde haberin var da işin var zannettik. derler...

Ben şahsen her toplanıldığında beni niye çağırmadınız diyen insanlardan hoşlanmıyorum. Öyle gelişmiştir, kaldı ki ani oldu demişler. Sormanız bile abes bence. Kim nerde ne yapmak istiyorsa yapsın. Kimse hesap vermek zorunda değil. Benimde çevremde var böyle birisi. Yapmayın :duduk:
Yorum içinde ana fikir var işte.
Zaten hoşlanmadiginiz için cagirmiyorsunuz ve zaten hoslanmadiginiz için yanında olmadığın ı uzulerek belirtse bile yine hoslanmiyorsunuz.
Demek ki onun size verdiği değeri vermiyorsunuz ya da o kişi kıskanç birisi ve insanların onsuz eglenmesine gıcık oluyor.
Yalniz burada bir ayri durum var. Anlaşılan bunlar is arkadaşlığını geçmiş yedigimiz ictigimiz ayri olmazdi diyor.
Artı kimse sabah körü ani kahvaltı plani yapmaz.
Hele ki yediğin ictigin bir ise telefon edesin.

Bende yanında canım cicim deyip arkasini dönünce aman bu da her şeye maydonoz diyen tiplerden hoşlanmıyorum misal.
Ya da cevresinde kimse yokken dotumun dibinden ayrilmayip
Karşılıklı oluyor yani aslında bunlar zamanla.
vay arkadaş ben de ne kadar sevilmeyen biriymişim. ay bi de böyle duygusal olmayıp herşeyi takmasam keşkee 😏
Keşke canım boşver onlar kaybeder. Tıpış tıpış yazarlar sana teker teker işleri düşünce.

kızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepiniz haklısınız. ben biraz duygusalım bu konularda bunu da babasız büyümeme sevgi eksikliğime bağlıyorum. şu an işteyim ne gelen oldu ne giden. sanırım kabullenmem gereken şeyler var
Kırılmakta haklısın normal hissettiklerin yıl olmuş 2020 aniden gelişti yorumu çok saçma maden yakınsınız bu insanlarla açık ve net yüzlerine söyleyin kırıldığınızı ben olsam bir daha planlarınıza beni katmayın uğurlar ola der keser atarım bıçak gibi çok dost kazığı yedim asla tahammülüm yok

Ben de sizin gibi çok alınır ve dışlanmış hissederdim. Sonuçta ortada bir samimiyet var ve bi anda sebepsiz işler değişiyor. Sonrasında ne yapacağımı, nasıl davranacağımı da bilemezdim. Surat assanız bir dert, olmamış gibi davransanız başka dert. Kalabalık bi yermiş anladığım kadarıyla, umarım karşılıklı değer vereceğiniz başka arkadaşlıklar edinirsiniz.

kızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepiniz haklısınız. ben biraz duygusalım bu konularda bunu da babasız büyümeme sevgi eksikliğime bağlıyorum. şu an işteyim ne gelen oldu ne giden. sanırım kabullenmem gereken şeyler var

Nedir durum?
Herşey normal gibi konuşuyorlar mı?

Ben sizi çok iyi anlıyorum aslında ama inanın üzülmeye değmez. Bir kere arkadaşlarınızdan kimse kalıcı değil. İkincisi mesafe özellikle iş arkadaşlarıyla muhteşem bir şey. Eskiden ben de çok takardım sizin gibi ama buna takılmak çok gereksiz. Siz de artık ona göre değer verirsiniz. Üzmeyin tatlı canınızı.

çağırmak isteseler çağırırlardı madem ani gelişmiş o ani gelişmede bir kişinin aklına dahi gelmemiş misiniz yani.
benim tahminim o gruptan bir veya bir kaçı sizden rahatsız diğerlerini de dolduruyor olabilir.
dünden beri konusu açılmadı mı ?

merhaba kızlar ister istemez belli ettim onlara kırıldıgımı, aslında mesafeli durmaya çalışırken belli oldu diyelim. o gruptan samimi bir kız arkadaş ve bir abla sordu ne oldu falan diye. bir şey yok dedim geçiştirdim. dün akşam mesaj atmış bahsettiğim arkadaş "gece mesaj attılar bana da ani oldu aslında misafirlerim vardı gitmeyecektim ama ayıp olmasın diye gittim, seni çok seviyorum"
ben de sorun olmadığını dile getirdim ama hepsiyle mesafeliyim şu an. vee size çok teşekkür ederim inanın şu an çok daha iyiyim mesafe aslında güzel bir şeymiş :)

Back
X