is arkadaşlarım

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
Arkadaslar oncelikle merhaba. Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum benim sorunum şu, iş arkadaşlarım sürekli olarak kilo aldığımı soyleyip beni o kadar irrite ediyorlar ki.. 1.60 boyunda 50 kg ım 21 yaşındayım. Bir ay oncesinde 49 kiloydum 1 kilo aldım kabul ama bu kadar mı gözle görülüyor anlamıyorum. Yanakların tombullasmis, bu pantalon basenlerini ortaya çıkariyor, bu pantalonunu hic sevmiyoruz vs seyler. Benim acayip kilo takıntım var ve bu durum artık bende moral bozuklugu yaratmaya başladı. Soyle 3kilo verip insanlarin söylediklerini iade etmek istiyorum fakat sigarayı bıraktığım icin iştahıma engel olamicakmisim gibi geliyor. Arkadaslarima da bisey diyemiyorum nasil bir tepki vermem gerektigini acikcasi bilemiyorum alingan sevil izlenimi yaratmak istemiyorum gercekten surekli bu durumu dusunmeye başladım😟😟

Hassas yönünüzü bulmuşlar ve bunu kullanıyorlar takılmayın bence.Boyunuza göre kilonuz gayet normal.Kulak asmayın...

takıntını sezmişler
üzerine geliyorlar
boy ve kilo oranın gayet muntazam
kendileri nasıl tipler bunlar merak ettim
büyük ihtimalle
kısknaçlık ve çekememezlik olduğunu düşünüyorum

kilonuz çok değil. normal... susturmak istiyorsan sende onların kusurlarını vuruver yüzüne..

yada en iyisi; çok iyi oldu, seviyorum bu halimi, yüzüme canlılık geldi vs. de geç... çekememişler seni...

Kilo takintini belli etme o zaman. Halinden memnunmus gibi davran. Bu halini daha cok sevmissin gibi yap.
Cocuk mu bunlar, biz bu tur alaylari en son lise doneminde yapmistik.

Hassas yönünüzü bulmuşlar ve bunu kullanıyorlar takılmayın bence.Boyunuza göre kilonuz gayet normal.Kulak asmayın...

Herkese soruyorum bi fazlalığın yok diyorlar fakat bu insanlar beni surekli gördükleri icin almışsın iste uzulme bizde aldık vb şeyler soyluyorlar. Ben aldigim kiloyu verdim dedim bugün sinirden vermedigim halde

kilonuz çok değil. normal... susturmak istiyorsan sende onların kusurlarını vuruver yüzüne..

yada en iyisi; çok iyi oldu, seviyorum bu halimi, yüzüme canlılık geldi vs. de geç... çekememişler seni...

Birde öyle denemeyi düşünüyorum sanırım haklisiniz veya diyet yapıp onlarla bu durumu paylaşmamak halimden memnunmusum gibi davranmak.

Herkese soruyorum bi fazlalığın yok diyorlar fakat bu insanlar beni surekli gördükleri icin almışsın iste uzulme bizde aldık vb şeyler soyluyorlar. Ben aldigim kiloyu verdim dedim bugün sinirden vermedigim halde

Benim kilom sizi niye bu kadar ilgilendiriyor,ben mutluyum böyle üzülmüyorum desene.Sinirlenme ve takılma kıskanıyorlar belli ki.

Kilo takintini belli etme o zaman. Halinden memnunmus gibi davran. Bu halini daha cok sevmissin gibi yap.
Cocuk mu bunlar, biz bu tur alaylari en son lise doneminde yapmistik.
Kendileri benden en az 7 yas buyuk insanlar. Üzülüyorum gercekten bunu görerek bu sekilde davranmaya devam ettiklerini gorunce bu kadar mi belli demekten kendimi alamiyorum.

Canım bunlar senin moralini bozmaya çalışıyorlar belli ki sakın kızma ve moralini bozduğunu belli etme.Sürekli kendini ve kilonu ve pantolonunu sevdiğini söyle :))

Kesinlikle hassasiyetini farketmişler ve üstüne geliyorlar...Bence umursama ve umursaMadığını hissettir..

Son düzenleme:
Bazı insanlar birilerinin hassas yönüne vurgu yapıp uğraşmayı sever. Malesef bu tipler çoğaldı.
Moralini bozduklarını belli ediyorsun demek ki. Bozulsan bile belli etmeyip güleceksin.
Kaldı ki kilon çok normal. 1 kilodan ne kadar büyük fark doğabilir ki? Seninle uğraştıkları çok bariz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Egolarını tatmin ediyorlar, bulmuşlar zayıf noktanı oradan vurup kendilerini iyi hissetmeye çalışıyorlar.

Sizinle aynı boy kiloda fakat 7 yaş büyük biri olarak her daim gördüğüm insanlar elde edemedikleri şeylere çamur atıyorlar.

Bir arkadaşım(!) var. Her gördüğünde sen kilo mu aldın der bana. -Haftada bir- Onun her dediğinde ben kilo almış olsam fil olmam lazımdı:) Ki 6 yıldır falan aynı kilolardayım.

Hiç takma evet aldım yemeğin salçalısı kadının kalçalısı der güler geçerim.

Kusurlarını gizlemenin en iyi yolu onu bir zırh gibi kuşanmaktır.

Yaşın küçük henüz yıllar geçip kendine güvenin geldikçe canını sıktığın zamanlara üzüleceksin.

Ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
Sigarayı bırakmışsın, almaya meyillenmişsin bence sinirini bozarak ona engel olmaya çalışıyorlar.
Bence iyi bir şey.
Ha bence zayıfsın bile bırak normali, ben çok daha kiloluyum. Ama kafana takacaksan almaya başladığın yerde durmanı öneririm.

Boyuna göre kilon gayet normal, bence sorun etme, eğer tekrarlamaya devam ederlerse ben halimden memnunum vs de, kimse böylece tekrarlamaz bunu.

İş arkadaşlarınıza fazla bilgi vermişsiniz kendinizle ilgili.

Zaten kilo boyun 10 eksiği olmalı normal olan bu yani takılacak bir durum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gençsin muhtemelen güzel bir kızsında. kıskanıyorlardır. gayet güzel bir kilo var. onlar sana öyle dediğinde 1-2 kilo daha alsam tam olacak falan diye üstüne gi. zaten kilolu olanada. olsun senin kadar omayayım yeter de. ve suratının girdiği şekli incele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…