Arkadaslar oncelikle merhaba. Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum benim sorunum şu, iş arkadaşlarım sürekli olarak kilo aldığımı soyleyip beni o kadar irrite ediyorlar ki.. 1.60 boyunda 50 kg ım 21 yaşındayım. Bir ay oncesinde 49 kiloydum 1 kilo aldım kabul ama bu kadar mı gözle görülüyor anlamıyorum. Yanakların tombullasmis, bu pantalon basenlerini ortaya çıkariyor, bu pantalonunu hic sevmiyoruz vs seyler. Benim acayip kilo takıntım var ve bu durum artık bende moral bozuklugu yaratmaya başladı. Soyle 3kilo verip insanlarin söylediklerini iade etmek istiyorum fakat sigarayı bıraktığım icin iştahıma engel olamicakmisim gibi geliyor. Arkadaslarima da bisey diyemiyorum nasil bir tepki vermem gerektigini acikcasi bilemiyorum alingan sevil izlenimi yaratmak istemiyorum gercekten surekli bu durumu dusunmeye başladım😟😟
Arkadaslar oncelikle merhaba. Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum benim sorunum şu, iş arkadaşlarım sürekli olarak kilo aldığımı soyleyip beni o kadar irrite ediyorlar ki.. 1.60 boyunda 50 kg ım 21 yaşındayım. Bir ay oncesinde 49 kiloydum 1 kilo aldım kabul ama bu kadar mı gözle görülüyor anlamıyorum. Yanakların tombullasmis, bu pantalon basenlerini ortaya çıkariyor, bu pantalonunu hic sevmiyoruz vs seyler. Benim acayip kilo takıntım var ve bu durum artık bende moral bozuklugu yaratmaya başladı. Soyle 3kilo verip insanlarin söylediklerini iade etmek istiyorum fakat sigarayı bıraktığım icin iştahıma engel olamicakmisim gibi geliyor. Arkadaslarima da bisey diyemiyorum nasil bir tepki vermem gerektigini acikcasi bilemiyorum alingan sevil izlenimi yaratmak istemiyorum gercekten surekli bu durumu dusunmeye başladım😟😟
takıntını sezmişler
üzerine geliyorlar
boy ve kilo oranın gayet muntazam
kendileri nasıl tipler bunlar merak ettim
büyük ihtimalle
kısknaçlık ve çekememezlik olduğunu düşünüyorum[/QUOTE
Takintimin uzerine gitmelerinin onlara ne gibi bi katkısı oluyor anlamış değilim bunu soyleyenlerden biri büyük cabalarla 8kilo verip ideal kilosuna ulasmis biri digeri ise oldukca kilolu biri. Her gun eve gelip anneme kilo mu almışım ben diyorum . 1 kilo nasıl bu kadar belli oluyor insan vücudunda ben inanmiyorum ama o kadar canımı sıkıyor ki..zaten 1kilo benim icin sorun degildi fakat onların hergün böyle beni bogmalari artık bende artan bi takıntıya dönüştü.
Hassas yönünüzü bulmuşlar ve bunu kullanıyorlar takılmayın bence.Boyunuza göre kilonuz gayet normal.Kulak asmayın...
kilonuz çok değil. normal... susturmak istiyorsan sende onların kusurlarını vuruver yüzüne..
yada en iyisi; çok iyi oldu, seviyorum bu halimi, yüzüme canlılık geldi vs. de geç... çekememişler seni...
Herkese soruyorum bi fazlalığın yok diyorlar fakat bu insanlar beni surekli gördükleri icin almışsın iste uzulme bizde aldık vb şeyler soyluyorlar. Ben aldigim kiloyu verdim dedim bugün sinirden vermedigim halde
Kendileri benden en az 7 yas buyuk insanlar. Üzülüyorum gercekten bunu görerek bu sekilde davranmaya devam ettiklerini gorunce bu kadar mi belli demekten kendimi alamiyorum.Kilo takintini belli etme o zaman. Halinden memnunmus gibi davran. Bu halini daha cok sevmissin gibi yap.
Cocuk mu bunlar, biz bu tur alaylari en son lise doneminde yapmistik.
Kendileri benden en az 7 yas buyuk insanlar. Üzülüyorum gercekten bunu görerek bu sekilde davranmaya devam ettiklerini gorunce bu kadar mi belli demekten kendimi alamiyorum.
Boyuna göre kilon gayet normal, bence sorun etme, eğer tekrarlamaya devam ederlerse ben halimden memnunum vs de, kimse böylece tekrarlamaz bunu.Arkadaslar oncelikle merhaba. Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum benim sorunum şu, iş arkadaşlarım sürekli olarak kilo aldığımı soyleyip beni o kadar irrite ediyorlar ki.. 1.60 boyunda 50 kg ım 21 yaşındayım. Bir ay oncesinde 49 kiloydum 1 kilo aldım kabul ama bu kadar mı gözle görülüyor anlamıyorum. Yanakların tombullasmis, bu pantalon basenlerini ortaya çıkariyor, bu pantalonunu hic sevmiyoruz vs seyler. Benim acayip kilo takıntım var ve bu durum artık bende moral bozuklugu yaratmaya başladı. Soyle 3kilo verip insanlarin söylediklerini iade etmek istiyorum fakat sigarayı bıraktığım icin iştahıma engel olamicakmisim gibi geliyor. Arkadaslarima da bisey diyemiyorum nasil bir tepki vermem gerektigini acikcasi bilemiyorum alingan sevil izlenimi yaratmak istemiyorum gercekten surekli bu durumu dusunmeye başladım😟😟
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?