özür dilerim gerçekten. sadece babamın yanında çalışıyorum diye çevremde ne de olsa dokunulmazlığı var rahattır gibilerinden birçok şey duydum. halbuki hiç öyle değil. ben de sizin öyle bir imada bulunduğunuzu zannettim.
aynen evet. hatta hiç tanımadığım insanların yanında çalışıyor olsam belki bundan daha hoşnut olmayacağım şeylerde olabilirdi diye düşünüyorum.
evet herkes işini yapmaya çalışıyor bunu inkar edemem ama ofiste genel hava olarak herkes çok rahat. iş konusundan ziyade kendilerinin davranış olarak tutumlarından hoşlanmıyorum ben bunu nasıl düzeltebilirim bana karşı tavırlarını yani onu bilemedim.
olabilir ama inanın ağzımdan bile çıkmıyor ben patron kızıyım diye artı tavırlarım bile bir havalarda değil. burda herkes herşeyi biliyor resmen kimsenin özeli yok iç içe gibi.
Problem tamamen babada. Normalde insanlar patronun yakınlarından bile çekinir, bunlar kızını ezikliyor. Patron bi höyt dedi mi bak bakalım kim işe 12de geliyor. Yadırgadım yani, sen izin almak için uğraşıyorsun onlar kafalarına göre iş yapıyor. Nedir bu ilişki? Bana fazlasıyla abes geldi.