ben 24 yaşındayım.demek kendini kabul ettirmiş kız.
senin yaşın kaç?
Yaşın da az değil. Ama baban bile “ne yapayım “ dedikten sonra sana da düzeni izlemek düşer.ben 24 yaşındayım.
onlardan biri 8 yıl diğeri 9 yıldır çalışıyor burada
evet, malesef öyle... :/Yaşın da az değil. Ama baban bile “ne yapayım “ dedikten sonra sana da düzeni izlemek düşer.
ya ben ya o iki şırfıntı de o zaman2 ortaklı. biri babam diğer ortak da annemin amcasının oğlu.
diğerlerinin hiçbir akrabalığı yok.
kıskanç sinsi insanlar her iş yerinde çıkıyor böyleleri
ne yazıkki . çok profesyoneller bence her türlü gıcıklığı yapıp kenara çekilip hiçbirşey olmamış gbi pis pis sırıtıyorlar birde ayy ayy :)
onlar gibi davranabilsem en azından umursamıyormuş gibi gözükebilsem ne iyi olacak bencede ama işt e yapamıyorum kiya sen susma onlar gibi sinsiceplan yap sen gıcık et onları umursamıyormuş gibi davran onlar gıcık olsun sen asla renk verme
merhaba arkadaşlar.
ben şuan çalıştığım firmada 3. yılımı dolduracağım. ilk geldiğim zamandan beri buradaki iki bayan arkadaşla anlaşamıyoruz. ben üstelik babamla çalışmama rağmen herhangi bir üstünlük vs. yok. bu iki iş arkadaşım ortalıklarda çok iş yapıyorlarmış gözüküyorlar. sürekli her konuya hakimmiş gibi her konuyu biliyor ve çözümlüyorlar gibi ortalıklarda dolaşıyorlar. ve işlerini satıyorlar çok çabuk. yani falanca kişiyi arayayıp durum sorguladıktan sonra patronu arayıp, ben şu kişiyle görüştüm diyorlar. buna gerek yok sadece patron ne iş yaptığını bilsin diye şurayı aradım şunla konuştum... her dakika her durumda bilgi vermenin anlamı yokki. bir de patronlarda bunalıyor ses çıkarmıyorlar.
ben bana verilen benim sorumluluğumda olan hiçbir işi aksatmadan yapıyorum. iş yaptığım zaman görülmüyor ama iki dakika boş kalayım aman efendim bu hep çalışmıyor olayına dönüyor kendi aralarında konuşmalarına şahit oldum. ve bakışlarına..
hele bir tanesi var ki işe saat 12 de geliyor çoğu zaman haftada 2 gün gelmiyor. patronlardan izin almıyor dolaylı yoldan arkadaşa söylettiriyor. ve patronlar ona birşey demiyor. o yokken bana ; zaten ya gelmez yada gelirse mutfaktan çıkmaz diyorlar onun için kaldıki öyle. iyide bana neden söylüyorlar bunu ona söylesinler.
ben, patron babam olmasına rağmen, hasta olsam bile kırk takla atıyorum izin için. onlardaki rahatlığa bakın lütfen.
herhangi bir konuda ters cevap versen hemen surat asıyorlar yada pis pis gülüyorlar. sinir oluyorum valla bu tavırlarına şeytan diyor çarp bi tane :)
benim bunları alt etmem için ne yapmam gerekiyor bilemedim. o pis gülüşlerine her olaydn sonra zeytinyağı gbi üste çıkmalarına ve her şeyi ben biliyorum havalarında olmalarına çok sinir oluyorum çookk.
Senin benzer durumunu yaşıyorum, babam fazla kayıtsız anca bize dişi geçiyor.
Sonuç kimseyle pek fazla muhattap olmuyorum en fazla günde bir iki kelime. Onun dışında işlerimi yazılı halletiriyorum. Şuan aramızda herkesle bir mesafe var böylece pek bulaşmıyorlar.
Madem babanız patron işten çıkarılma durumunuz yok
o zaman neden sorun ediyorsunuz ?
Genel anlamda sıkıntınızı anlıyorum ama işaretlediğim yerde neye takıldınız ben bir sorun göremedim?
Bir iş yaptıktan sonra raporlama yapmak ya da bilgi vermek garip ya da sinir olunacak bir şey değil. İş yapıyorsanız iş yaptığınızı söylemenizde, yöneticinizi bilgilendirmenizde bir sakınca görmüyorum.
hayır bu aslında bir sorun. kendine güvensizlikten ibaret. yapılan bir iş için bir teleffon görüşmesi için bile onay alıyor. kendi işinin sorumluluğunu üstlenip kendi başına karar alamıyor ve cesaret yok bir iş için onay verme konusunda. böyle olunca her dakika patronların yanına gidip bilgi vermek zorunda kalıyor. ve bu durumda patronların hoşuna gitmemesine rağmen (kendileri dile getiriyor) herhangi bir tavır yada karşılarına alıp konuşma yapmadıkları için ben hiç bir anlam veremiyorum.
Evet işinizi aksatsanız da çıkarılma durumunuz olmazne alakası var patron diye farklı birşey mi bklemem lazım?
sadece bazı şahısların hal ve hareketlerine karşı nasıl bir tutum sergileyebilirim diye başka insanların fikirlerini almak istedim. buradaki amaç bu.
özür dilerim gerçekten. sadece babamın yanında çalışıyorum diye çevremde ne de olsa dokunulmazlığı var rahattır gibilerinden birçok şey duydum. halbuki hiç öyle değil. ben de sizin öyle bir imada bulunduğunuzu zannettim.Evet işinizi aksatsanız da çıkarılma durumunuz olmaz
arkadaşlarınıza karşı bana yaptığınız gibi sert çıkın sorun hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?