• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşlarım...

Her işyerinde böyle tiplerden olmak zorun da mı :D bizde de buna benzer arkadaşlar var da :) boşver sallama sen onları senin konumun babandan dolayı bir tık daha önde olduğu için ister istemez seni kıskanıyorlar bariz belli

sanırım evet her firmada bir iki tane çıkıyor böyle . zaten sinin oluyordum kendilerine bu aralar daha bir sinir olmaya başladım :)

Baban kesin yalakalık seven bi patron. Çünkü patronlar yalaka elemanlarını hiçbi iş yapmasa bile tutar atmamak için bin bahane üretir. Ben çok gördüm böylesini şu anda da sırf yağcı diye karaktersiz biriyle çalışmak zorunda kalıyoruz:mad:

Senin yapabileceğin pek bir şey yok bence.
Baban ve diğer patronlarda iş biter..

sen patron kızısın ya düdüğünü öttür biraz madem o dilden anlıyorlar sende minik patronsun nihayetinde arkadaşın deği gibi rica değil emir et , iş yapıp yapmaman onları ilgilendirmez hatta yapma zaman zaman çıkar ojeni bile sür görsünler çatlasınlar :D

İşte benden bir tane daha.. Ben işe başlayalı 1 sene olacak hala daha çekemeyenim çok
babamın yanındayım diye. ben burada bir kaç konu açmıştım ve ne öğrendim biliyormusun her zaman ilişkilerini seviyeli yaşayacaksın. Ve onları azarlamaktan asla çekinmeyeceksin. Ben buraya ilk geldiğimde bir kızla samimi olmuştum arkadaş gibi ana bir gün bir baktım beni şikayet ediyor , o gün açtım agzımı yumdum gözümü . Şimdi ona ve çaycıya sadece emir kipi ile konuşuyorum. Gerçi çaycıyı bu hafta işten çıkarttım. O yüzden sakın ha geri adım atma .

senin şu seni camdan aşağ atarım diyen çaycın vardı dimi :)

sen patron kızısın ya düdüğünü öttür biraz madem o dilden anlıyorlar sende minik patronsun nihayetinde arkadaşın deği gibi rica değil emir et , iş yapıp yapmaman onları ilgilendirmez hatta yapma zaman zaman çıkar ojeni bile sür görsünler çatlasınlar :D

valla zaten bundan sonra asla taviz vermeyeceğim. ve iş dışında pek samimi olacağımı zannetmiyorum. e yani ilgilendirmez tabi sonuçta hesap vereceğim kişiler patronlar. ama gel gör ki patrondan fazla patronculuk oynuyor burada herkes. şaka gibi ya.

burada herkes aile gibi ! aile gibi derken, herkesin milletin özel hayatına kadr biliyor. herşeyini ama. bende doğru dürüst bir yetki bile yok. bana verilen iş sorumluğu dışında. ben emir kipi ile konuşsam burada suratlar düşer herkes tavır alır bana şaka gibi yni diymi. sanırım kurumsal bir firma olmamsından da kaynaklanıyor.
ve sen çaycıyı işten çıkarttığını söyledin yani böyle bir ytkin var. ama bende öyle yok. düşün ki çay istiyorum telefonda anında surat asıyor kadın pat diye önüme koyuyor ! neden cvp veremiyorum ben de kendme kızıyorum. nasıl davranmalıyım valla bilemedim

işte biizm burasıda öyle . aile şirketi saçmalığından. valla ben çay isteyemiyordum yapmıyoırdu en son biz bunla kırılma noktasına geldik. Geçen gün bu bana çıkıştı gene babamda olaylara şahişt oldu içeri odadaydı odaya daldı resmen babam hemen muhasebeye gidiyorsun yallah dedi. Bak suç bizde bunlara insanlık yapıyıruz anlamıyorlar ama sizde de kafasına göre gelmiyormuş yakında batar baban benden demesi..
senin şu seni camdan aşağ atarım diyen çaycın vardı dimi :)

hihi beni değil canım ısıtıcıyı:D

2 ortaklı. biri babam diğer ortak da annemin amcasının oğlu.
diğerlerinin hiçbir akrabalığı yok.
hiç kimse bu kızın işe gelmemesinden rahatsız olmuyorsa bence ciddi bir sorun var ortada.
başka bilmediğiniz küçük çaplı dolandırıcılıklar da oluyordur.

burada herkes aile gibi ! aile gibi derken, herkesin milletin özel hayatına kadr biliyor. herşeyini ama. bende doğru dürüst bir yetki bile yok. bana verilen iş sorumluğu dışında. ben emir kipi ile konuşsam burada suratlar düşer herkes tavır alır bana şaka gibi yni diymi. sanırım kurumsal bir firma olmamsından da kaynaklanıyor.
ve sen çaycıyı işten çıkarttığını söyledin yani böyle bir ytkin var. ama bende öyle yok. düşün ki çay istiyorum telefonda anında surat asıyor kadın pat diye önüme koyuyor ! neden cvp veremiyorum ben de kendme kızıyorum. nasıl davranmalıyım valla bilemedim
Sende baya yumusak missin.. Bu isin patron kizi olmakla ne alakasi var? Ister patron kizi ol ister normal calisan, önüne pat diye cay koyana kafama dökseydin bari demekten cekinmemeli insan. Cayciya bile laf geciremiyosan bi gün sen gecersin o ocagin basina. azicik ses cikar. Ezdirme kendini.

yok baya açıldığın belli zaten.
bence kk da iyi geldi sana.:KK48:
şurada kimlerle idman yaptın da sonra kendini buldun. bence şimdi tam kıvamındasın.
aynen öyle yoksa safsaf dolanacaktım hala
teşekkürler dedektif gecıtım benim

işte biizm burasıda öyle . aile şirketi saçmalığından. valla ben çay isteyemiyordum yapmıyoırdu en son biz bunla kırılma noktasına geldik. Geçen gün bu bana çıkıştı gene babamda olaylara şahişt oldu içeri odadaydı odaya daldı resmen babam hemen muhasebeye gidiyorsun yallah dedi. Bak suç bizde bunlara insanlık yapıyıruz anlamıyorlar ama sizde de kafasına göre gelmiyormuş yakında batar baban benden demesi..

hihi beni değil canım ısıtıcıyı:D

ay batsın valla umurumda değil :)
en son bir ay önce bir tartışmamız oldu bu kızla. ben ertesi günün iş programımı ayarlamıştım. bu geldi bana yarın şunu ararsın bunu ararsın şunu hazırlarsın dedi. pardon sen kimsin ben senden emir alıyorum senin demenle mi iş yapıcam kaldıki ben programımı hazırladım iş buyuracak bri varsa oda patronlar falan dedim. o birşey demedi. sonra söyledim birdaha iş buyurmadı . çok gıcıklar ya bildiğin gibi değil yani abartmıyorumda..

ay batsın valla umurumda değil :)
en son bir ay önce bir tartışmamız oldu bu kızla. ben ertesi günün iş programımı ayarlamıştım. bu geldi bana yarın şunu ararsın bunu ararsın şunu hazırlarsın dedi. pardon sen kimsin ben senden emir alıyorum senin demenle mi iş yapıcam kaldıki ben programımı hazırladım iş buyuracak bri varsa oda patronlar falan dedim. o birşey demedi. sonra söyledim birdaha iş buyurmadı . çok gıcıklar ya bildiğin gibi değil yani abartmıyorumda..
seni çok iyi anlıyıorum düşün bizim buradaki salakta patron kızını gdip işçiye şikayet ediyor ama o an ona öyle laflar söyledim ki bir daha a diyemez bana..

hiç kimse bu kızın işe gelmemesinden rahatsız olmuyorsa bence ciddi bir sorun var ortada.
başka bilmediğiniz küçük çaplı dolandırıcılıklar da oluyordur.

yok zannetmiyorum öyle birşey olmazda. rhatsız oluyorlar ama arkasından söylenip duruyor tüm ofis . geldiği zaman da sahte gülücükler..

Sende baya yumusak missin.. Bu isin patron kizi olmakla ne alakasi var? Ister patron kizi ol ister normal calisan, önüne pat diye cay koyana kafama dökseydin bari demekten cekinmemeli insan. Cayciya bile laf geciremiyosan bi gün sen gecersin o ocagin basina. azicik ses cikar. Ezdirme kendini.

çok haklısın. kimse kimseye öyle davranamaz. yani ben nasıl saygılı davranıyorsam onlarında öyle olması gerekiyor. çok laçka bir ilikşi var buradaki çalışanlar arasında. herkes fazlasıyla samimi. çok haklısın gerçekten. bundan sonra dikkat edeceğim. ve lafımı hiç esirgemeyeceğim ne olursa olsun.

Back
X