Nişanlın 40lı yaşlardaki evli barklı kalantorlardan mı kıskanıyor ben buraya takıldım. İş yemeği yahu bu, nişanlın saçmalıyor. Erkekler var yazdığın adamlar iş arkadaşların, abin yaşındaki adamlar bu şekilde yazman garibime gitti.
Bu benim de dikkatimi çekti. Nasıl kurumsal firma bu? Neden personelin cebinden çıkıyor? Tuhaf.Ha bu arada ekipçe gidilen yemekler şirket bütçesinden ödenir kurumsal firmalarda. Eşim de her ay ekibi için bir etkinlik planlar, şirket bütçesine yansıtır.
Nişanlının kafa yapısı bana çooooooook uzak olduğu için onu anlamadım. Yorum da yok.
Dışarıda yemek yiyemiyorum, hijyen takıntım var falan de veya et yemeklerini seviyorum falan de. Saçmalık yani, ayda bir kere olsa anlarım da her hafta olmaz ki.
Bu benim de dikkatimi çekti. Nasıl kurumsal firma bu? Neden personelin cebinden çıkıyor? Tuhaf.
Yahu bu bir etkinlik degil. Nasil her oglen disarida yemek yeniyorsa bir oglen de X restoranina gitmeyi planlamislar. Niye firma karsilasin ki?
Bilmem? Sanki mecburi bişeymiş gibi geldi bana. Ya da emrivaki, bilemiyorum. Konu sahibi burada şefime nasıl söylesem diye soruyor neticede. Emrivaki yapılıyorsa "sen de katıl" falan diye, bütçe konusuna da çözüm bulacak o zaman firma. Bana geçen izlenim bu. Zaten konu sahibi dışarıda yemiyormuş ki normalde.Yahu bu bir etkinlik degil. Nasil her oglen disarida yemek yeniyorsa bir oglen de X restoranina gitmeyi planlamislar. Niye firma karsilasin ki?
Hayır iş yeri yemekhanesi var anladığım kadarıyla. Yani dışarda yemek yenmiyor normal şartlarda. Şef herkesi toplayıp haftada bir gün yemeğe götürüyorsa şirket karşılar.
Yok vallaha memurlarda da var artık. Şefler toplayıp yemeğe falan götürüyor, bir de memursun, yok ben gelmicem diyemiyorsun, kös kös gidiyorsunYa da çalış memur falan ol,
yo hayır nişanlımda sorun tabiki ama maddi açıdan daha çok sorun oluyor, lüks et lokantaları pahalı ve ben her hafta oraya ayıracağım parayla bisürü şey yapabilirim. Ayrıca nişanlımı geçtim ben kendim rahatsız oluyorum konuşacak bişey bulamıyorum sıkılıyorumm. Eleştirilmek için yazmadım buraya yardım istiyorum sadece, strese giriyorum onlarla yemek yerken ve oraya bütçe ayırmak istemiyorum, evlilik hazırlığındayım bi ton ihtiyacımm var ben her hafta lüks et lokantalarına gidemem ki. Ve strese giriyorum konuşcak bişi bulamadığım için, işyerindeki kendi yaşıtlarımla yemek varken onlarla yemek hiç ilgimi çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?