• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşlığı samimiyetiyle ilgili kafam karışık

Rainbow Peace

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
527
575
323
mrb kızlar...
kafam karıştı iş yerindeki arkadaşlarımla da birçok şeyi konuşurum fakat bu konu iş yerinden biriyle ilgilendirdiği için sizlerle paylaşmak istedim.
iş yerinde aslında sevdiğimde bir insan abi diye hitap ediyorum genellikle, iyi niyetli eşini ailesini tanıyorum ama beni çok bunaltıyor ve bunuda yeni yeni farkediyorum. öğle arası eve geçsem arıyor işle ilgili birşey soruyor yada iş yerinden biriyle ilgili konuşuyor. önceleri kırmayım evet evet deyip konuyu kısa kesiyordum ama artık tahammülüm kalmadı. mesela her akşam bana mesaj atıyor 22.30 gibi falan mesaj şu" napıyorsun abim nasılsın" sinir oluyorum ya o saatte niye bana yazıyorsun. hafta sonu keza aynı şekilde. akşam yada hafta sonu whatsapp durum ekliyorum arkadaşlarla otururken, hemen yazıyor ne güzel olmuşşun abim maşallah.
Kötü düşünmek istemiyorum, kondurmakta ama bu bu sözlere ne gerek var rahatsız oluyorum. siz olsanız rahatsız olurmuydunuz bu durumda, abatıyormuyum, varmı bu ve benzeri durumlar yaşayanlar :63:

evet artık cevap yazmamaya başladım, ama bu sefer canınmı sıkkın falan mesai içinde soruyor.

evet cevap yazma kesinlikle. mesai dışı ararsa açma. sorarsa da soğuk konuş üç günde vazgeçer. ben iyi niyet görmüyorum açıkçası.

birebir aynı işi yapıyoruz, çocuk gibi tavırlar sergiliyor

dediğim gibi ben iyi niyet görmedim. 7 senedir iş yaşamındayım bu samimiyette erkek iş arkadaşım hiç olmadı. öğlen yemeğe gidilir, gün içerisinde masasında oturulur sohbet edilir vs ama mesai dışında kimse bana nasılsın vs diye yazmadı yazamaz da. sosyal medyada ekli bile değiller. kadın/erkek iş arkadaşlarımı sosyal medya hesaplarıma eklemiyorum bile.
onun için mesafeni koy derim.

Mesai saati dışındaki her mesajına cevap vererek onu umutlandırıyorsunuz(onun zevzek dünyasında öyle maalesef). Cevap vermezseniz ne olur, kan mı çıkar? Rahatsız olduysam iş arkadaşlarımla iş dışında arkadaşlık yapmadığımı söylüyorum mesela ben. Ya da nokta bile yazıp yollamıyorum. Uğraşamam ya. Akşamın o saatinde napıyorsun abim ne? O saatte düştüyseniz aklına, adam size yazılmış belli. Sizin de böyle bir isteğiniz yoksa çekin çizginizi. Kırılırsa kırılsın aman

Karısı bu mesajları yakalarsa başınız belaya girer söyleyeyim. Çok dikkatli olun. Cevap yazmayın, sorarsa da meşguldüm sonra unuttum dersiniz. Hiç normal değil bu adamın yaptığı. Üniversite zamanındaki arkadaşlarım (erkek) bile böyle bir şey yapmazdı bana.

Bir insan her gün işyerinde gördüğü birine akşam akşam niye yazar ki? Yakında "abi deme lazım olur" da der bu sayko. Bak şöyle yap, nasılsın, naptın gibi her dediğine iyi de, onun nasıl olduğunu sorma sana sorulan sorulara da iyi, peki, ok, bys de denendi, çalışıyor
hele bir ara her sabah günaydın yazıyordu ya en fazla 1 saat sonra iş yerinde göereceksin niye yazıyorsun.. onu uyardım yazmıyor artık işmdiide akşam yazmları çıktım. dedğin gibi yapıyorum arkadaşım ama ondanda pek anlamıor cevap vermiyor okuduğumuda görüyor öyle yapıyorum artık. birde bana sen benim biricik kardeşimsin sana kırılmıyorum diyor iyice deli oluyorum.

mrb kızlar...
kafam karıştı iş yerindeki arkadaşlarımla da birçok şeyi konuşurum fakat bu konu iş yerinden biriyle ilgilendirdiği için sizlerle paylaşmak istedim.
iş yerinde aslında sevdiğimde bir insan abi diye hitap ediyorum genellikle, iyi niyetli eşini ailesini tanıyorum ama beni çok bunaltıyor ve bunuda yeni yeni farkediyorum. öğle arası eve geçsem arıyor işle ilgili birşey soruyor yada iş yerinden biriyle ilgili konuşuyor. önceleri kırmayım evet evet deyip konuyu kısa kesiyordum ama artık tahammülüm kalmadı. mesela her akşam bana mesaj atıyor 22.30 gibi falan mesaj şu" napıyorsun abim nasılsın" sinir oluyorum ya o saatte niye bana yazıyorsun. hafta sonu keza aynı şekilde. akşam yada hafta sonu whatsapp durum ekliyorum arkadaşlarla otururken, hemen yazıyor ne güzel olmuşşun abim maşallah.
Kötü düşünmek istemiyorum, kondurmakta ama bu bu sözlere ne gerek var rahatsız oluyorum. siz olsanız rahatsız olurmuydunuz bu durumda, abatıyormuyum, varmı bu ve benzeri durumlar yaşayanlar :63:
Birincisi hergun mu size yaziyo?eger gercekten kardesi gbi goruyosa sizi ondanda yapabilir yakin bulmus demekki kendine.

Yani direkt rahatsizligini belirtirsen safiyane niyetle yazdim senin icin kotu ayagina bozulabilir. İs yerindeki calisma barisi zedelenebilir. Dolayli yoldan sondur bu davranisi. Agbi gorusmeye basladigim biri var kiskanc biri bana is disinda yazmazsan iyi olur gibisinden...

Mesai saati dışındaki her mesajına cevap vererek onu umutlandırıyorsunuz(onun zevzek dünyasında öyle maalesef). Cevap vermezseniz ne olur, kan mı çıkar? Rahatsız olduysam iş arkadaşlarımla iş dışında arkadaşlık yapmadığımı söylüyorum mesela ben. Ya da nokta bile yazıp yollamıyorum. Uğraşamam ya. Akşamın o saatinde napıyorsun abim ne? O saatte düştüyseniz aklına, adam size yazılmış belli. Sizin de böyle bir isteğiniz yoksa çekin çizginizi. Kırılırsa kırılsın aman
adam zaten evli çocuklu, eşinide tanıyorum evinede gittiğim biri.

Back
X