iş arkadiş yiş yerinde dogum günü katılmalımıyım

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
kızlar merhaba iş arkadaslarımı sevmiyorum genelini. sebepleri var iki yüzlü arkadan konusan kuyu kazan tipler
bir kız var en son vok iyi bir kazık attı zagen ayarlayan damimi arkadasıylada tartıstım .dogum günü varmıs hemen yakın arkadasları dogum günü pasta hediye ayarladılar .iki grup var ben hiç bir gruptan degilim ayrı ayrı kutlayacaklarmıs.parasında degilim ama benim dogum günüm olsa kutlanmaz cünkü yakın arkadasım yok organize eden. ve samimiyetsizce geliyor.
gruptan biri ile konusmuyorum diğerleride onun sözünü dinleyen ezik tipler
diğer grupla kutlayayım desem iyice gerginlik olacak ayrım olacak
ne yapsam bilemedim içimden ben dogum günlerini kutlamak istemiyorum hiç birseye katılmayacım demek geliyor

not baslık berbat olmus sildim düzeşttim sanıyorum sorry

Samimi olmadığım birinin doğum gününden, doğum günü pastasından bana ne?

Aranızda sadece selam günaydın vs boyutunda bir ilişki varsa yarım ağız kutlayın geçin.

İş yerindeki arkadaşlarla samimi olmayı sevmem.mesafeli olmak en iyisi. Size de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Çok bir şey anlamadım ama arkadaşın değilse katılma, bir grup seçmek zorunda değilsin. Onlar kutlasın sen çık evine git.

katılmak gibi bir mecburiyetin yok ki.
evet yokta biri var bu yakın arkadası dediğim millette pskolojik baskı olusturuyor. gecen günlerde benim cocugum olunca hayırlı olsun gelmemiş hediyeye katılmamıs birine emeklilik hediyesi alacaklardı. milletten para topluyor bazısına 100 tl diyor . sonrada diyorki hediyeyi bende alırım maksat hepbir almak . bende az para verdim bilerek inatla . paran yoksa ben tamamlayayım sen sonra ver dedi yok dedim söz vermiyim .

valla bizim işyerindekiler de aynı tipler. ben mesafeli duruyorum merhaba merhaba.. böyle olunca kimse vıcık vıcık samimiyetsizce davranamıyor bu yüzden çok mutluyum. ortak yemeklere katılmam, birine hediye alınacaksa da az biraz aram daha iyiyse hediyesine katılrım. ev oturmaları filan düzenliyorlar katılmadım hiçbirine, katılmayı da düşünmüyorum, böyle güzel :KK54:

kızlar merhaba iş arkadaslarımı sevmiyorum genelini. sebepleri var iki yüzlü arkadan konusan kuyu kazan tipler
bir kız var en son vok iyi bir kazık attı zagen ayarlayan damimi arkadasıylada tartıstım .dogum günü varmıs hemen yakın arkadasları dogum günü pasta hediye ayarladılar .iki grup var ben hiç bir gruptan degilim ayrı ayrı kutlayacaklarmıs.parasında degilim ama benim dogum günüm olsa kutlanmaz cünkü yakın arkadasım yok organize eden. ve samimiyetsizce geliyor.
gruptan biri ile konusmuyorum diğerleride onun sözünü dinleyen ezik tipler
diğer grupla kutlayayım desem iyice gerginlik olacak ayrım olacak
ne yapsam bilemedim içimden ben dogum günlerini kutlamak istemiyorum hiç birseye katılmayacım demek geliyor

not baslık berbat olmus sildim düzeşttim sanıyorum sorry
Size dogum gunu yapiyoruz katilir misin diye soran oldu mu? Kendi kendi ize gruplardan birine gitmeyi dusunmeniz bana tuhaf geldi

Aslında "katıl" diyenlere" zaten katılmıştım sonrasında kimse de bana birşey yapmadı" diye cevap vermişsin canım.
Buradan ne yapmak istediğin zaten anlaşılıyor
o nedenle içinden ne geliyorsa onu yap ;)

Back
X