- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
kızlar merhaba iş arkadaslarımı sevmiyorum genelini. sebepleri var iki yüzlü arkadan konusan kuyu kazan tipler
bir kız var en son vok iyi bir kazık attı zagen ayarlayan damimi arkadasıylada tartıstım .dogum günü varmıs hemen yakın arkadasları dogum günü pasta hediye ayarladılar .iki grup var ben hiç bir gruptan degilim ayrı ayrı kutlayacaklarmıs.parasında degilim ama benim dogum günüm olsa kutlanmaz cünkü yakın arkadasım yok organize eden. ve samimiyetsizce geliyor.
gruptan biri ile konusmuyorum diğerleride onun sözünü dinleyen ezik tipler
diğer grupla kutlayayım desem iyice gerginlik olacak ayrım olacak
ne yapsam bilemedim içimden ben dogum günlerini kutlamak istemiyorum hiç birseye katılmayacım demek geliyor
not baslık berbat olmus sildim düzeşttim sanıyorum sorry
bir kız var en son vok iyi bir kazık attı zagen ayarlayan damimi arkadasıylada tartıstım .dogum günü varmıs hemen yakın arkadasları dogum günü pasta hediye ayarladılar .iki grup var ben hiç bir gruptan degilim ayrı ayrı kutlayacaklarmıs.parasında degilim ama benim dogum günüm olsa kutlanmaz cünkü yakın arkadasım yok organize eden. ve samimiyetsizce geliyor.
gruptan biri ile konusmuyorum diğerleride onun sözünü dinleyen ezik tipler
diğer grupla kutlayayım desem iyice gerginlik olacak ayrım olacak
ne yapsam bilemedim içimden ben dogum günlerini kutlamak istemiyorum hiç birseye katılmayacım demek geliyor
not baslık berbat olmus sildim düzeşttim sanıyorum sorry