Is arkaslariyla mesafeyi nasil koruyorsunuz

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
53
selam hanimlar,

Ben bir erkek is arkadasiyla bir odada calisiyorum bu ise basladigimdan beri ama artik cok sıkıcı olmaya basladi, kötü yanlarini gördüm, baska is arkadaslarina sinir olunca küfür falan ediyor, bana da bazen sacma sapan soru soruyor....bende artik mesafe koymaya karar verdim.

Iki gündür pek fazla konusmuyorum, isimi hallediyorum arada bi odamiza gelen is arkadaslariyla konusup yada daha dogrusu konusmalara bende katiliyorum, gülüyorum ediyorum.

Bu benim is arkadas dünde sordu bi sorun mu var diye, yok dedim, bugünde sordu bisey mi var, ben bisey mi yaptim falan bende yok bisey dedim

Simdi cocuga igrenc bir insan oldugunu farkettim o yüzden mesafeliyim diyemiyorum, onun küfürlerine hic ama hic anlayis gösteremiyorum, milletin anasina kadar küfür ediyor, siz anlayin....klavyeye vuruyor, fareye sertce basiyor falan

Bisey mi var diye sormasindan cok yoruldum.....bi daha bana bu soruyu sormamasi icin bisey söylemek istiyorum ama ne diyebilirim??? Sonucta onunla bir odada calisiyorum vede yerimi degistirme sansim (henüz) yok

Sert bı bakış
Hareketlerım konuşmalarım mesafeli soğuk :)
Nede olsa Lastikçide ön muhaseebede çalışıyorum bu işleri iyi bilirim
Normalde çok sıcak kanlı ve guler yuzluyumdur eğer oyle olsam kocacım katıl olur

niye üstüne alınıyorsun, keyifsizim de geç.
(ben olsam küfür ettigi an müdahale eder hoş olmuyor derim)

Mesela "höst" diyerek başlayabilirsin.
Ciddiyim. Bir daha böyle küfürlü kıyametli bir sinir tribine girdiğinde "ya yeter artık küfretme kardeşim rahatsız oluyorum" diyerek edebe davet edebilirsin. Gerisi gelir zaten.

Bence açıkça bunu dile getirebilirsiniz. Küfürlerinizden ve fevri davranışlarınızdan rahatsız olmaya başladım. diye açıkça söyleyin.

Bir kere benim yanımda küfür edilse ilk edildiği zaman tepkimi ortaya koyardım. Geç bile kalınmış.

Tam küfürün ortasında neden mudahale etmediğinizi anlamadım .Madem bir bayanın odada olduğunun farkında değiller ,sizde birdaha böyle birşey yaparlarsa birazdaha düzgün konuşmalarını rica edin ,olmadı müdürünüze iletin ,okadar.

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.
Aynı odayı paylaşıyorsun söylesene, neden çekiniyorsun. "küfürden hoşlanmıyorum, yani en azından aynı odada olunca biraz dikkat eder misin?" dersen bence böyle her an bir şey olmuş hissine kapılmaz adam. O da hatasını anlamış olur.

o size birşey mi var diye sorduğunda şundan şundan dolayı rahatsız oluyorum deyin, adam müneccim değil ya nerden bilecek neden mesafe koyduğunuzu.

Açık açık söyle küfür ettiğinde rahatsız olduğunu bu kadar.

Küfür ettiğinde bi bayan olarak senin yerine ben utanıyorum de..

Türk degil kendisi, bende zaten almanyadayim, uyarmamamin sebebi ise cok sinirli olmasi...dedigim gibi klavyeye vuruyor, fareyi keredeyse firlatiyor, küfür ediyor, sesli sesli nefes alip veriyor falan...yani o an müdahele etsem benimde kafama biseyler gecirecek

Bu arada kimseden cekinmiyor, personel departmanlardaki is arkadaslara bile küfür ediyor istedigi bisey olmayinca

Keyifsizim yada özel hayatimla ilgili falan da demek istemiyorum, sonucta onu ilgilendirmez, ona gülücükler atmaya mecbur degilim ya

Açıkça söyleyin küfürlü konuşmalarından, fevri çıkışlarından rahatsız olduğunuzu. O kadar sormuş üstelik, niye söylemeyesiniz? Belki duyarsa kendine çeki düzen verir. Vermezse daha sert tepkiler verirsiniz.
Dingonun ahırı değil ya orası, neticede bir iş yeri. Fazla rahatlığa da fazla samimiyete de gerek yok. Çünkü hepsinin sonu zamanla b.ka sarıyor.

sureklı küfürlu argo konusman benı cok rahatsız edıyor anla dıye uzak duruyorum hala anlamıyorsun
de

Söyledim, küfür etme diye, neden böyle yapiyorsun patron duyarsa napcaksin, bana ne beni ilgilendirmiyor diyor, hepsini .... Falan filan

Söyledim, küfür etme diye, neden böyle yapiyorsun patron duyarsa napcaksin, bana ne beni ilgilendirmiyor diyor, hepsini .... Falan filan
bu konusmayı onla tekrarlayın
bu cumlelerı ondan bıkere daha duymayı goze alarak sesını kaydedıp patrona dınletın
bu adamın kufurlu ve argo konusması benı tacız edıyor rahatsızım deyın
kurtulursun

Açıkça söyle canım ne münasebet.
Onun dışında sende o odada varsın. Sana saygısızlık yapmaya hakkı yok.
Konuşma tarzından rahatsız oluyorum de.

Yüzsüz yani bir de... O zaman şikayet edin, hiç durmayın. Hepimizin toplum içinde uyması gereken kurallar var, öğrenememiş demek ki. Öyle istediği gibi öküzlük yapıp, insanları rahatsız etmeye hakkı yok.

Adam soruyormuş işte bir şey mi yaptım diye. Bir şey yok diyeceğinize uyarın, söyleyin işte. Adamın yüzüne sorun yok deyip, bu konuya takıp durmanız garip. Siz de bir hoşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…