selam hanimlar,
Ben bir erkek is arkadasiyla bir odada calisiyorum bu ise basladigimdan beri ama artik cok sıkıcı olmaya basladi, kötü yanlarini gördüm, baska is arkadaslarina sinir olunca küfür falan ediyor, bana da bazen sacma sapan soru soruyor....bende artik mesafe koymaya karar verdim.
Iki gündür pek fazla konusmuyorum, isimi hallediyorum arada bi odamiza gelen is arkadaslariyla konusup yada daha dogrusu konusmalara bende katiliyorum, gülüyorum ediyorum.
Bu benim is arkadas dünde sordu bi sorun mu var diye, yok dedim, bugünde sordu bisey mi var, ben bisey mi yaptim falan bende yok bisey dedim
Simdi cocuga igrenc bir insan oldugunu farkettim o yüzden mesafeliyim diyemiyorum, onun küfürlerine hic ama hic anlayis gösteremiyorum, milletin anasina kadar küfür ediyor, siz anlayin....klavyeye vuruyor, fareye sertce basiyor falan
Bisey mi var diye sormasindan cok yoruldum.....bi daha bana bu soruyu sormamasi icin bisey söylemek istiyorum ama ne diyebilirim??? Sonucta onunla bir odada calisiyorum vede yerimi degistirme sansim (henüz) yok
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.selam hanimlar,
Ben bir erkek is arkadasiyla bir odada calisiyorum bu ise basladigimdan beri ama artik cok sıkıcı olmaya basladi, kötü yanlarini gördüm, baska is arkadaslarina sinir olunca küfür falan ediyor, bana da bazen sacma sapan soru soruyor....bende artik mesafe koymaya karar verdim.
Iki gündür pek fazla konusmuyorum, isimi hallediyorum arada bi odamiza gelen is arkadaslariyla konusup yada daha dogrusu konusmalara bende katiliyorum, gülüyorum ediyorum.
Bu benim is arkadas dünde sordu bi sorun mu var diye, yok dedim, bugünde sordu bisey mi var, ben bisey mi yaptim falan bende yok bisey dedim
Simdi cocuga igrenc bir insan oldugunu farkettim o yüzden mesafeliyim diyemiyorum, onun küfürlerine hic ama hic anlayis gösteremiyorum, milletin anasina kadar küfür ediyor, siz anlayin....klavyeye vuruyor, fareye sertce basiyor falan
Bisey mi var diye sormasindan cok yoruldum.....bi daha bana bu soruyu sormamasi icin bisey söylemek istiyorum ama ne diyebilirim??? Sonucta onunla bir odada calisiyorum vede yerimi degistirme sansim (henüz) yok
sureklı küfürlu argo konusman benı cok rahatsız edıyor anla dıye uzak duruyorum hala anlamıyorsunselam hanimlar,
Açıkça söyleyin küfürlü konuşmalarından, fevri çıkışlarından rahatsız olduğunuzu. O kadar sormuş üstelik, niye söylemeyesiniz? Belki duyarsa kendine çeki düzen verir. Vermezse daha sert tepkiler verirsiniz.
Dingonun ahırı değil ya orası, neticede bir iş yeri. Fazla rahatlığa da fazla samimiyete de gerek yok. Çünkü hepsinin sonu zamanla b.ka sarıyor.
bu konusmayı onla tekrarlayınSöyledim, küfür etme diye, neden böyle yapiyorsun patron duyarsa napcaksin, bana ne beni ilgilendirmiyor diyor, hepsini .... Falan filan
Yüzsüz yani bir de... O zaman şikayet edin, hiç durmayın. Hepimizin toplum içinde uyması gereken kurallar var, öğrenememiş demek ki. Öyle istediği gibi öküzlük yapıp, insanları rahatsız etmeye hakkı yok.Söyledim, küfür etme diye, neden böyle yapiyorsun patron duyarsa napcaksin, bana ne beni ilgilendirmiyor diyor, hepsini .... Falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?