Adam soruyormuş işte bir şey mi yaptım diye. Bir şey yok diyeceğinize uyarın, söyleyin işte. Adamın yüzüne sorun yok deyip, bu konuya takıp durmanız garip. Siz de bir hoşsunuz.
Bana niye laf atiyorsun ki simdi? Dedim ya adam sinirli, klavyeye vuruyor diye, cesaret edemedim
Söylemeye, herkesin hakkinda böyle düsünüyor böyle konusuyor, ben onunla beraber bir odada calismaya mecburum
Bana niye laf atiyorsun ki simdi? Dedim ya adam sinirli, klavyeye vuruyor diye, cesaret edemedim
Söylemeye, herkesin hakkinda böyle düsünüyor böyle konusuyor, ben onunla beraber bir odada calismaya mecburum
Laf atmadım. Derdinizi söylemeyip adamdan çözüm beklemeniz saçma geldi. Hazır sorup dururken söyleyin yani. Gerekirse her gün söyleyin, her gün uyarın. Küfür duyarak çalışmaya mecbur filan değilsiniz. Bir de orası Almanya'ymiş. Uyarınız sonuçsuz kalırsa, müdürünüz o arkadaşınızın havasını söndürür. Siz ne bakıyorsunız onun korkmam, etmem, banane, sanane dediğine.... iş yeri orası, lise değil. Siz önce bir çalışan olarak hakkınızı ve hak aramayı öğrenmelisiniz bence. Ağırlığınızı koymalısınız. Sinmişsiniz adamın karşısında, böyle çözülmez bu.