İş başvurularım

SevdaLinka

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
10.529
3.623
448
Merhaba hanımlar,
Bugüne kadar birçok derdimi sizinle paylaştım.
Bu seferki dert sayılmaz ama desteğinize ihtiyacım var.
Ben 2 yıldır atanamayan bir öğretmenim.
Şubat ataması yapılsa da 800 kişi almaları lazım en az atanabilmem için.
Açık da epey azaldı.Tekrar hazırlanmayı düşünmüyorum.
B grubundan tercih yapacağım.Puanım 85,sıralamam 11 binlerde.
Kasım atamasında şansımın düşük olduğunu söyleniyor.
2. ve 3. atamada il ayrımı yapmazsam atanabileceğim inşallah.
Alımlar azalmazsa tabi.
Neyse asıl konumuz bu değil zaten.
Ben bu süre içinde boş durmamak için bir yerlere başvuruyorum.
Bir koleje başvurdum,tecrübe istemiyorlarmış.Henüz dönüş yapmadılar.
Metin yazarlığı,satış danışmanlığı gibi yerlere de başvuru yapıyorum.
Satış danışmanlığı için kitapçıları tercih ediyorum.
Birkaç kişiye hevesli hevesli bu durumdan bahsettim.
Verdikleri tepki ''Saçmalama,kitap mı düzelteceksin ? Kasada para mı sayacaksın ?'' oldu.
İlk iş tecrübem olacak kabul edilirsem.
Parasından ziyade vakit geçirmek,bir şeylerle meşgul olmak istiyorum.
Yanlış mı düşünüyorum ?

kims
e kimsenin ne yasadigini bilmez. etrafin dediklerine takilmayin. girersiniz begenmezseniz ayrilirsiniz..

Yanlis dusunmuyorsun linka...
Ben de mezun olduktan sonra yuksek lisansa kadar olan boslukta bir gsm operatorunun tahsilat biriminde calistim 6 ay...
Hem deneyim oldu hem de parami kazandim...
Sonra yuksek lisans olunca ayrildim...
Umarim sen de bos zamanini doldurabilecegin bir is bulabilirsin, sonrasinda gonlune gore bir atamayla ayrilirsin...
Kolay gelsin...

olabilir neden olmasın
özellikle sizi sıkmayacak ve zorlamayacak bir iş olursa....
iş deneyimi olmazsa da hayat deneyimi olur...

Coook iyi yapiyorsun sevda.Bildigim kadariyla nisanlisin. Ee evlenmek cok pahali bu devirde. Evlenirken corbada senin de tuzun 0lsun. Paranin hepsi bankada kalsin dokunma sakin. Yani kac ay calisirsin bilmiyorum ama ne kadar kazansan kardir.2.000, 3.000 bile fark yaratir. BDV'de ne 1 altin bilezik icin dugun iptal edenler okuduk. Bence calis mutlaka. Hem calismak insana cok iyi geliyor, enerjiyle doluyorsun. Evde otur otur depresyona girer insan.:)

kimse kimsenin ne yasadigini bilmez. etrafin dediklerine takilmayin. girersiniz begenmezseniz ayrilirsiniz..
Çok haklısınız.Yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Doğru düşünüyorsun. Önceliğin kolejlerde ve dershanelerde öğretmenlik yapmak olsun ama diğer işleri de gözardı etme. İnşallah gönlüne göre bulursun. :)

Kesinlikle. :) Amin,çok teşekkür ederim,inşallah.

İnşallah bulabilirim canım,yorumun için de çok teşekkür ederim.Amin,çok teşekkür ederim. :)

Bu kişiler evde boş boş oturmayı mı tercih ederlermiş peki? Ne olacak kitap düzeltilse? Alın teriyle para kazanılıyor bence gayet normal. KPSS gibi bir buhrandan sonra para kazanmak da iyi gelecektir eminim:)
Ustelik kitapcida calismak cok keyifli degil mi ya?
Ilginc insanlar var vesselam...

çok mantıklı bir işe girmen hem harçlığın olur hem de deneyim katar sana. 2. ve 3. atamalar kim bilir ne zaman olur 1 yıl evde oturmaktansa işe gir derim. ama sözleşme yapma ataman olursa tazminat ödemek zorunda kalmayasın

Öncelikle inşallah atanırsınız. Ben de öğretmenim sizi çok iyi anlıyorum.
Kimseye aldırış etmeyin kitaplarla haşır neşir olmak çok güzel. Benim vaktim olsa hergün kitaplığımı düzeltirim.

Ilginc insanlar var vesselam...
Evet benim hayalimdir biliyor musun? Emekliligimde kitapci dukkani acmak... Boyle zemin katinda kitaplar olacak, 2.katinda muzik CDleri, plaklar... Ben kahvem elimde kitap okuyacagim. Millete kitap tavsiyesi verecegim falan...

olabilir neden olmasın
özellikle sizi sıkmayacak ve zorlamayacak bir iş olursa....
iş deneyimi olmazsa da hayat deneyimi olur...

Ben de böyle düşünüyorum.Zorluğu elbette tartışılır,ne zor şartlarda çalışan insanlar varken. :)
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Bu kişiler evde boş boş oturmayı mı tercih ederlermiş peki? Ne olacak kitap düzeltilse? Alın teriyle para kazanılıyor bence gayet normal. KPSS gibi bir buhrandan sonra para kazanmak da iyi gelecektir eminim:)

Ben bilhassa kitapçıları tercih ediyorum Koalina.Kitap kokusu bana huzur veriyor.İnşallah kabul edilirim.
Çok teşekkür ederim desteğine.

Yok canım,nişanlı değilim ama o yolda ilerleyen bir ilişkim var.Kimseye yüklenmek istemiyorum.Güzel yorumun için de teşekkür ederim ayrıca.

Ilginc insanlar var vesselam...[/QUOTE
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle haklısın. :)

Bence de
Benim büyük hayallerim arasında vardı şöyle bir kitapkafe açmak
benimde gel ortak olalım :) mesela her masa bir yazara ait olacak ondan esintiler bilgiler taşıayacak fln fıstık :) ben ev yapımı bir şeylerpişireceğim :)

Evet benim hayalimdir biliyor musun? Emekliligimde kitapci dukkani acmak... Boyle zemin katinda kitaplar olacak, 2.katinda muzik CDleri, plaklar... Ben kahvem elimde kitap okuyacaim. Millete kitap tavsiyesi verecegim falan...
Aynen ben de hep istiyorum, her yer kitap, kahve kokusu, mukemmel bir dekorasyon super olurdu... Benim sansim olursa emekliligi beklemem

benimde gel ortak olalım :) mesela her masa bir yazara ait olacak ondan esintiler bilgiler taşıayacak fln fıstık :) ben ev yapımı bir şeylerpişireceğim :)
Aynen aynen yenecek,içecek bir şeyler olacak. Çay-kurabiye vs. Boydan boya cam, dışarıda kar yağacak ben karşısında kitap okuyacağım falan
Ortağı da buldum tamamdır

Neden olmasin ki?
Bana da meslegimin cok dışında teklifler geliyor.
Insan illa meslegini icra edecek değil. Ha tabiki gönül ister ki isteginiz olsun ama olmuyorsa da bu dediginiz işler de gayet yapilabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…