İş başvurularım

Çok teşekkür ederim canım,güzel yorumun içimi ferahlattı.
Artık ekmek aslanın ağzında değil,midesinde malesef.Hem sigortam başlamış olur hem de dediğin gibi kazanmak,yorulmak çok güzel.

Yoğun tempoya alışık olduğumdan evde oturmaya alışamadım.

Branşım Türkçe canım.Malesef bulunduğum ilde ilan çıkmadı onun için.Ben de farklı alanlara yöneldim o yüzden.

Kuzummm.Branşım Türkçe olduğu için hiç böyle bir şey düşünmedim.
Babam birkaç kişiye söyledi ama dönüş yapan olmadı.
Dediğim gibi,asgari ücretle çalışacağım zaten olursa.
Koleje de başvurdum,dönüş yapan olmadı henüz.
Hayırlısı artık.

İlan çıkmasını bekleme canım.ilçe milli eğitime git forum doldur.ihtiyaç halinde arıyorlar seni.

Canim ilan hazirla bilgisayarda onu as. Ben o sekilde buldum. Kpssye hazirlananlar falan tercih edebiliyor. Ornegin dayim kpssye hazirlanorken turkceden cok eksikti ve turkceden ozel ders aldi. Umarim diledigince olur her sey, ise başlayınca yaz burdan :) bu arada ben de muhendislik ogrencisiyim direkt bir bransim yok yani ve ozel ders veriyorum. Sen de bransin olmayan ama hakim oldugun dersleri de listeye ekleyebilirsin.

Bunu ben de düşündüm canım.Tarih,İngilizce,Coğrafya'da çok iyiyim ve anlatabilirim rahatlıkla ama sanki öyle yaparsam o bölümden mezun insanların hakkına giriyor gibi hissederim kendimi.

Bunu ben de düşündüm canım.Tarih,İngilizce,Coğrafya'da çok iyiyim ve anlatabilirim rahatlıkla ama sanki öyle yaparsam o bölümden mezun insanların hakkına giriyor gibi hissederim kendimi.
Bence oyle dusunme. Neticede insanlar senin o bolumden mezun olmadigini biliyorlar. Benim gittigim aileler universite ogrencisi oldugumu ve ogretmen olmadigimi biliyor mesela. Oyle dusun. Ilanda belirtirsin, ..... bolumunden mezun ogretmenden su su dersler verilir diye. Kimseyi kandirmiyorsun sonucta

Çalışın tabii. Elle düğün bayram derler. Paraya ihtiyacınız olsa kimseden 5 kuruş alınmaz.Hayat tecrübesi de yanına kar kalır.Eğer çalışmaya başladığınızda işinize gelmezse bırakırsınız. Mecbur değilsiniz. İnşallah hayırlısıyla atanırsınız.

Gayet güzel düşünmüşsün milleti boşver
Hele kitap dedin ya içim gitti yeminle :)
Allah işini gücünü rast getirsin

Çok teşekkür ederim,amin inşallah. :)

Aslında haklısın.O yönden düşünmemiştim.İnşallah bulabilirim. :)

Çok teşekkür ederim,amin inşallah.Dediğiniz gibi kimseden fayda yok. :)

Bence de
Benim büyük hayallerim arasında vardı şöyle bir kitapkafe açmak

Evet benim hayalimdir biliyor musun? Emekliligimde kitapci dukkani acmak... Boyle zemin katinda kitaplar olacak, 2.katinda muzik CDleri, plaklar... Ben kahvem elimde kitap okuyacagim. Millete kitap tavsiyesi verecegim falan...

Aynisini hayal bende de var, belli mi olur yapariz belki

Aaa aynısından bende de var. Kızlar beraber ortak mı açsak ne yapsak?

kesinlikle yanlış düşünmüyorsun canım.. ben üniversitenin ilk senesinde tabiri caizse eşek gibi çalıştım.. hem okul hem iş.. ihtiyacım yoktu ben istedim çalışmak.. 12 saat çalışıp ertesi gün okula gidiyordum.. şimdi benim için bi tecrübe oldu ben de satış danışmanlığı yapmıştım.. sabrı öğrendim resmen :) umarım bi yerden dönüş olur inşallah atanana kadar kafan meşgul olur.. iyi şanslar

Bence de dogru dusunuyorsun. Ancak gecici bir is de olsa egitim duzeyinin ve kabiliyetlerinin cok altinda bir pozisyon kabul etmemeni oneririm, cunku memnun kalmazsin. Her ne kadar gecici oldugunu bilsen de icten ice o islere cok cok fazla geldigini bilirsin, tatmin olamazsin. Bugun IK dersim vardi, tam da bunlardan bahsediyorduk Metin yazarligi, editorluk vs guzel olur, hem tam zamanli bir is de olmak zorunda degil.

Bu arada atamalar vs demisiz, ben bir sey soracagim arkadaslar. Bilgisi olan varsa, arkadasin konusunu gasp etmek gibi olmasin da Subat'ta Ingilizce ogretmeni atamasi olacak mi? Siralamam 3500du benim, tercih yapmadim hic. Yapsam atanirdim saniyorum, en az 4000 alacaklardi ama evlilik durumum var, siralama da cok super olmayinca yapmadim gidemeyecegim sehirler olur ancak diye. Atanan atanmistir, Istanbul'da bir yerde kadro alabilecek olursam Subat'ta belki bir tercih yaparim dedim.

Simdi kontrol ettim de 3.897 Ingilizce ogretmeni atanmis. Taban puan da 70,03. Benim puanim 73 kusurdu

Etüt merkezlerine de başvurabilirsin aslında,
hayırlısı olsun hakkın da kimsenin ne düşündüğü değil senin mutluluğun önemli ..
Ayrıca burası Türkiye ve şartlar bunlar yapacak birşey yok bunun da herkes bilincinde ..

bende iş arıyorum kuzu mesajına dönemedim

Biliyorum kuzum,yoğun olduğunu düşündüm ben de. :)

Aslında benim de çok ihtiyacım yok ama mesele o değil dediğin gibi canım.Üretmek,yorulmak,emek vermek...Yoksa alacağım para ahım şahım olmayacak biliyorum.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. :)

Haklısın canım,henüz beklemedeyim ben de zaten.
Şubat'ta atama şimdilik yok gibi ama ne olur bilinmez yine de.

Evde boş oturup günlere mi gidecekmişsin sor o arkadaşlara? Tanıdıklara?
En iyisini yapıyorsun çalışmak her zaman iyidir.

Çok teşekkür ederim HayyaLim.

Alımlar sene başında olmuştur diye düşünmedim etüt merkezlerini ama bakayım yine de.Çok teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…